Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
172 odpovědí na toto téma

#41 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 9:08

Jasne, Ludku, mam to u sebe opraveno a mezi lid se to dostane s vydanim nove verze.

 

Vytvareny soubor muze byt jakehokoli jmena. Ale pro predavani na gc.cz je treba dodrzet urcita pravidla. Navic, kdyz se soubor nahraje na gc.cz, je ulozen pod jinym jmenem. gc.cz mi to jmeno a cestu vraci a tento soubor by se mel otvirat v browseru.

 

Nicmene je to vec, do ktere se bude jeste urcite sahat, protoze je pripraveno rozsireni o moznost nahravat take obrazek nahledu na statistiku misto standardniho obrazku pro odkaz...


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#42 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 9:15

Ta hláška ohledně API je vypsaná Geogetem, když něco zavolá staré gclivecall.

 

Jo, to jsem si myslel. Jen nevim, kdo/co pouziva tu funkci. Novy Stator urcite ne, v Combine jsem tu funkci take nenasel.

 

Ludku (pripadne kdokoli dalsi, komu to zobrazuje stejnou hlasku), prosim, muzes zjistit, v ktere fazi se ta hlaska zobrazi a pripadne jestli ji vola nejaky plugin ....


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#43 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 10:25

Tak jsem nasel volani GCliveCall. Pokud neni zadane GUID uzivatele, snazi se ho ziskat, protoze jej potrebuje k nejakym dalsim informacim. Tohle zatim nahradit nedokazem, protoze GUID jsem v API uz nikde nenasel. Vsude je jen ID nebo referenceCode, ale netusim, jak je pouzit misto GUID. (Podobne nedomyslene/nedodelane je to u bookmarku. Ale mozna je to jen nedostatek dokumentace.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#44 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 422 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 10:59

Zadne GUIDy se v novem APi skutecne nikde ani naznakem nevyskytuji.

 

Na co ze ho u uzivatele potrebujes?


  • 0

#45 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 11:11

To musim prozkoumat, k cemu se to potrebuje. Ale treba zobrazeni nekterych strane na webu se zadava GUID. (GUIDu se v API vyskytuji pro obrazky, kde k nahrade nedoslo, a myslim, ze jsem je videl jeste nekde jinde.)

 

EDIT: neni mi take moc jasne, jak pouzivat referencni kod v URL misto GUID. Tam bylo GUID=.... a co tam ma byt pro ref. kod? A bude to stejne pro ref. kod uzivatele, bookmarku, logu, ...?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 březen 2019 - 11:13

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#46 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 12:26

S tím GUID to bude pravda, na NB ho mám odněkud vyplněný, doma na PC myslím ne.

 

Pokud jde o referenceCode - záleží na tom, co s ním chceš dělat. Obecně ho lze použít v https://coord.info/ jako objekt za lomítkem.


Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 27 březen 2019 - 12:55

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#47 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 12:32

To me nenapadlo ho tam davat rovnou (vlastne do coord.info). Diky.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#48 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 422 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 13:41

Vidis, a mne zase nenapadlo, ze to nevis. ;-) proto mne zajimalo, co s tim chces vlastne delat, kdyz zobrazeni je jasne.


  • 0

#49 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 16:01

Zobrazeni je jen jedna vec, ale tu Stator nepouziva. Stator pouziva GUID treba pro zjisteni dat pro waymarky, poradi nicku v ramci statistiky CR, Evropy, sveta a pro nektere hodnoty pro oznaky (mozna ne jen pro ne, to vi Drak). Uvidime, co pujde nahradit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#50 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 719 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 17:45

Tak jsem nainstaloval nový stator a spustil a na konci výstupu mi to zahlásí tuhle chybu. Cwg jsem v geogetu nikdy neměl a u starší verze mi to nedělalo. Poradíte jak se té hlášky zbavit.Díky.

Přiložené miniatury

  • Stator.png

  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#51 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 18:05

Najdi si v nastaveni obsahu CalcBG a CWGMethod prepni na Manually - ručně zadané, nebo tak neco... 


  • 0

#52 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 719 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 21:31

Najdi si v nastaveni obsahu CalcBG a CWGMethod prepni na Manually - ručně zadané, nebo tak neco... 

Díky, bylo to ono. Už to jede bez té hlášky


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#53 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 21:31

V novy verzi uz to bude vypnuty. Nejak se nam to tam propasovalo :D


  • 0

#54 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2019 - 22:13

Teď jsem zjistil, že je u mne nějak chybná mapa nálezů podle krajů ČR. Chybí úplně nálezy ve zlínském a ústeckém kraji. Generuju to modulem MapGenFromState. Databázi jsem projel Statorem, dělá to opakovaně. Co se s tím dá ještě udělat? (předpokládám, že kdyby to dělalo všem, tak by se už někdo ozval)


  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#55 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 7:23

Takto relativne obecne formulovana chyba bez podrobnosti se tezko identifikuje. Mas u tech nalezenych kesi ve zminovanych krajich spravne vyplnene uzemi (viz tvuj dotaz v sousednim vlakne)? Nemas tam treba stara jmena bez nabodenicek?

 

Co znamena "projet databazi Statorem"? Co pravi *.log soubor pri zpracovani timto modulem, neni tam hlaseno nejake upozorneni? Mas tu zobrazenou statistiku opravdu z data a casu, kdy jsi Stator spustil?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#56 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 17:07

Aktualizoval jsem základní údaje všech cachí z ústeckého a zlínského kraje, území tam zapsané je i s nabodeníčky (bylo i předtím). 

 

Databázi jsem včera projel Dividerem, zase jsem psal něco jiného, než jsem myslel  :rolleyes:

 

Našel jsem si ten log ze Statoru a tam jsem objevil, že to některé kraje počítá na několikrát, jako by byly nabourané indexy, takže jsem použil nástroje opravy databáze a po přegenerování statistiky je to OK.


  • 1
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#57 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2019 - 20:25

Našel jsem další chybičku, která mě ovšem stála hodně tupého zírání do monitoru. Nechal jsem si vygenerovat HTML fragment do profilu:

<a href="https://www.geocaching.cz/statistika/u/9175/stator.html">
<img src="https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_cs_256.png" />
</a>

A on tam nebyl obrázek. Kouknu ke Gordovi, je tam. Porovnám URL, vypadá stejně. Až Total Commander překonal moji slepotu. Správně je

<a href="https://www.geocaching.cz/statistika/u/9175/stator.html">
<img src="https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_cz_256.png" />
</a>

:)


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#58 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 321 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2019 - 22:35

Tohle myslím už Gord ve vývojové verzi opravil...
  • 0

#59 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 5:59

Ano, je to opraveno. Ale i tak dekuji za nahlaseni.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#60 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:12

Prima, akorát mi není jasné, proč je v anglické verzi v URL kód jazyka a v české kód státu. ;)


Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 09 duben 2019 - 7:12

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama