Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
69 odpovědí na toto téma

#61 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 542 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:17

Jooo? Tak to jsem si nevsiml. To jdu proverit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#62 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 083 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:19

Tak to vidíš na první pohled: jazyk en, stát us, gb; jazyk cs, stát cz.

Jinak řečeno, to původní URL ve Statoru s CS je formálně správně, ale na webu je to špatně.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#63 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 542 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:22

Tak to ti asi nerozumim. Pokud prepnu vystup Statoru na anglictinu, v odkazu na obrazek, ktery se ma vlozit do profilu, je

<img src="https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_en_256.png" />

Co je na tom spatne?

 

EDIT: Aha pochopil jsem. Nejde o anglictinu jako takovou, ale o cs-cz. To je snadne. Erik pojmenoval obrazek a ja ho poslal Pepovi k ulozeni sem na server, aniz bych to zkoumal. A ted uz nechci Pepu otravovat s nejakym prejmenovanim. Tak jsem radeji upravil ten odkaz.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 09 duben 2019 - 7:26

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#64 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 083 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:24

Technicky nic, sedí to, akorát EN je ISO kód jazyka, CZ je ISO kód státu, jazyk je CS.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#65 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 542 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:36

Jj, vim. Az budu neco davat Pepovi, dam mu i novy obrazek s _cs.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 542 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 8:59

OK, tak jsem to vratil zpet a poslal Pepovi obrazek se spravnym jmenem. Takze jsou tam ted zatim oba a bude chodit tedy oboji. Ale zadouci je _cs. 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 296 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 20:08

Hoši, hoši, hoši... Na můj vkus jste to řádně pomotali. Dobře, ISO kód země netřeba plésti s ISO kódem jazyka. Ale tenhle způsob nápravy přejmenováním souborů zdá se mi býti poněkud nešťastným. Teď to prosím nefunguje nikomu!

 

Původně byl obrázek:

https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_cz.png

...ale teď je:

https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_cs_256.png

Takže máme dobře ISO kódy, ale skoro nikdo (kromě Gorda) nemá obrázek. Nebyl to příliš drsný zásah, ptám se...?!? :ph34r:


  • 0

#68 prfo_cz

prfo_cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 13:25

Zkusím zopakovat svůj dotaz, který jsem postoval do diskuse k verzi 1.7

V odznacích se mi 2x zobrazuje odznak The Geocacher (celkový počet odlovených keší) a také se mi 2x započítávají body za sesbírané keše do opasku.

Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Kontroloval jsem nastavení statoru, ale snad kromě nastavení větší šířky sloupce (1024 bodů) jsem tam nic neměnil. Aktuálně jsem zkusil snížit to číslo na 800 a jak se dalo očekávat, na problém to nemělo vliv.

Díky


  • 0

#69 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 309 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 18:10

Vzdyt uz na to DrakMrak reagoval - zatim nevi, kde se to deje.


  • 0

#70 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 296 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 19:29

To, že by to mohlo souviset se šířkou statistiky je asi tak pravděpodobné, jako že by to souviselo s úplňkem Měsíce. :)

 

Jak píše P1, počkej na Draka...


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama