Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
172 odpovědí na toto téma

#61 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:17

Jooo? Tak to jsem si nevsiml. To jdu proverit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#62 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:19

Tak to vidíš na první pohled: jazyk en, stát us, gb; jazyk cs, stát cz.

Jinak řečeno, to původní URL ve Statoru s CS je formálně správně, ale na webu je to špatně.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#63 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:22

Tak to ti asi nerozumim. Pokud prepnu vystup Statoru na anglictinu, v odkazu na obrazek, ktery se ma vlozit do profilu, je

<img src="https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_en_256.png" />

Co je na tom spatne?

 

EDIT: Aha pochopil jsem. Nejde o anglictinu jako takovou, ale o cs-cz. To je snadne. Erik pojmenoval obrazek a ja ho poslal Pepovi k ulozeni sem na server, aniz bych to zkoumal. A ted uz nechci Pepu otravovat s nejakym prejmenovanim. Tak jsem radeji upravil ten odkaz.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 09 duben 2019 - 7:26

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#64 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:24

Technicky nic, sedí to, akorát EN je ISO kód jazyka, CZ je ISO kód státu, jazyk je CS.


  • 1

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#65 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 7:36

Jj, vim. Az budu neco davat Pepovi, dam mu i novy obrazek s _cs.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2019 - 8:59

OK, tak jsem to vratil zpet a poslal Pepovi obrazek se spravnym jmenem. Takze jsou tam ted zatim oba a bude chodit tedy oboji. Ale zadouci je _cs. 


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 20:08

Hoši, hoši, hoši... Na můj vkus jste to řádně pomotali. Dobře, ISO kód země netřeba plésti s ISO kódem jazyka. Ale tenhle způsob nápravy přejmenováním souborů zdá se mi býti poněkud nešťastným. Teď to prosím nefunguje nikomu!

 

Původně byl obrázek:

https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_cz.png

...ale teď je:

https://www.geocaching.cz/stator/img/banner_profil_cs_256.png

Takže máme dobře ISO kódy, ale skoro nikdo (kromě Gorda) nemá obrázek. Nebyl to příliš drsný zásah, ptám se...?!? :ph34r:


  • 0

#68 prfo_cz

prfo_cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2019 - 13:25

Zkusím zopakovat svůj dotaz, který jsem postoval do diskuse k verzi 1.7

V odznacích se mi 2x zobrazuje odznak The Geocacher (celkový počet odlovených keší) a také se mi 2x započítávají body za sesbírané keše do opasku.

Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

Kontroloval jsem nastavení statoru, ale snad kromě nastavení větší šířky sloupce (1024 bodů) jsem tam nic neměnil. Aktuálně jsem zkusil snížit to číslo na 800 a jak se dalo očekávat, na problém to nemělo vliv.

Díky


  • 0

#69 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2019 - 18:10

Vzdyt uz na to DrakMrak reagoval - zatim nevi, kde se to deje.


  • 0

#70 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2019 - 19:29

To, že by to mohlo souviset se šířkou statistiky je asi tak pravděpodobné, jako že by to souviselo s úplňkem Měsíce. :)

 

Jak píše P1, počkej na Draka...


  • 0

#71 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 467 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2019 - 9:25

Takova drobnost - koukam tu do sve statistiky na "prvni nález ve státě".. a ono mi to ve skutečnosti ukazuje "poslední nález ve státě".


  • 0

#72 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2019 - 11:14

To je znama chyba, nekde a nekdy se nam tam vloudilo do SQL obracene razeni (DESC misto ASC).

 

Nekde je tu popsana i oprava, ale ty to jiste zvladnes v tom SQL.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 duben 2019 - 11:18

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#73 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 13:10

dnes som aktualizoval GG a aj Stator

objavil sa problém pri geotrophy, otvorí toto okno

https://ctrlv.sk/H3vQ

a pokračuje v spracovaní štatistiky. Ako odstránim?

dík


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#74 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 13:52

doplním

je to v combine

https://ctrlv.sk/P38t


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#75 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 19:20

Ahoj, omlouvám se předem, že budu za lamu ale zkoušel jsem vše pročíst a nenašel jsem kde jsem udělal chybu :-/ dlouho sem teď GG nepoužíval a teď po spuštění se mi provedlo spousta aktualizací.

 Přečetl jsem si dokumentaci k samotnému STATORu, co je zde za novinky, vše podle návodu nastavil, svůj profil uložil zobrazil se mi náhled statistiky a vše bylo tak jak by mělo být. Pak jsem přes šedé tlačítko chtěl odeslat statistiku na web (geocaching.cz) a tam se mi stále zobrazuje Statistiky generované 24.3.2019

 

Někde jsem něco špatně vyplnil, odkliknul nebo kde by mohla být chyba?? :-(


  • 0

#76 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 19:42

Predpokladam, ze 24.3.2019 jsi naposled aktualizoval statistiku starym Statorem. V tom pripade bude problem v nastaveni toho, co se ma se statistikou udelat, kam ji odeslat. V tvem pripade by tam melo byt odeslani na gc.cz a spravne zadane prihlasovaci udaje (ty se vsak nenastavuji ve Statoru).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#77 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 19:44

doplním

je to v combine

https://ctrlv.sk/P38t

 

To ze se chce otvirat *.pas v prohlizeci? To je nejake divne, ne? Spusti se ten plugin nebo ne? Co kdyz budes v davce krokovat?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#78 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 20:04

Predpokladam, ze 24.3.2019 jsi naposled aktualizoval statistiku starym Statorem. V tom pripade bude problem v nastaveni toho, co se ma se statistikou udelat, kam ji odeslat. V tvem pripade by tam melo byt odeslani na gc.cz a spravne zadane prihlasovaci udaje (ty se vsak nenastavuji ve Statoru).

 

 Přesně tak naposledy aktualizované statistiky starým Statorem ;-) ve statoru v hlavním nastavení mám odkliknuto cílové umístění statistik geocaching.cz a ve správci pluginů mám nastavené přihlašovací jméno a heslo tak jak mám přihlášení na web geocaching.cz  :huh: 


  • 0

#79 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 20:14

Jak mas nastavene jmeno souboru se statistikou? Ma priponu html? Pokud ne, tak mu ji tam pridej.

 

Koukni na vytvorenou statistiku (soubor ulozeny na lokalnim disku Stator\Profiles\_profil_\nastavene_jmeno_souboru). Je tam spravne datum a cas vytvoreni?

 

Pak zkus zkopirovat statistiku na zalozce Hlavni nastaveni - Ostatni - tlacitko HTML. Ta funkce vezme drive vytvorenou statistiku


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#80 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 21:15

I když jsem tam měl htm, statistika se nahrála, jen se automaticky neotevřela v prohlížeči (možná teď už jo).

Díváš se na statistiku na geocaching.cz? Nebo na vloženou přímo v BIO poli? Tak se to dělalo dřív, teď je tam spousta omezení. Do BIO pole si musíš dát jen banner s odkazem na statistiky na geocaching.cz (nebo na svůj server, prostě kam je nahráváš).


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama