Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
172 odpovědí na toto téma

#81 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 21:46

Tady jsem našel vygenerovanou statistiku na této adrese: C:\Users\mirek\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Mirekmuller89\Preview.html nikde jiného nic není :( v této statistice je dnešní datum a správný poče nalezených kešek :-)

vše dělám podle návodu... na svém profilu mám baner s odkazem na geocaching.cz kde se ovšem ukáže vždy stará statistika :-/


  • 0

#82 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 22:00

No vidíš, a problém je jasný. Negeneruješ novou statistiku, děláš jen náhled...! Ostrá statistika se generuje přes černobílou ikonku. Tedy:

  • pustíš konfigurátor (barevná ikonka)
  • dáš OK
  • pustíš vytvořený generátor (černobílá ikonka
  • statistika se vytvoří naostro a nahraje, kam má

Později už jen pro aktualizaci statistiky mačkáš černobílou. Prostě barevná je na nastavování, změny, úpravy obsahu, černobílá na generování.


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 03 květen 2019 - 22:02

  • 0

#83 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2019 - 22:36

No vidíš, a problém je jasný. Negeneruješ novou statistiku, děláš jen náhled...! Ostrá statistika se generuje přes černobílou ikonku. Tedy:

  • pustíš konfigurátor (barevná ikonka)
  • dáš OK
  • pustíš vytvořený generátor (černobílá ikonka
  • statistika se vytvoří naostro a nahraje, kam má

Později už jen pro aktualizaci statistiky mačkáš černobílou. Prostě barevná je na nastavování, změny, úpravy obsahu, černobílá na generování.

 

Hned v tom úvodním dotazu jsem popisoval jak chci nahrát statistiku a přesně Tvůj postup jsem tam uvedl... v tom Preview (náhledu) je statistika aktuální ale poté co dám šedé tlačítko tak se mi na webu ukazuje stará statistika ;-)


  • 0

#84 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2019 - 7:20

To ze se chce otvirat *.pas v prohlizeci? To je nejake divne, ne? Spusti se ten plugin nebo ne? Co kdyz budes v davce krokovat?

plugin sa spustí, keď potvrdím chrome tak sa otvorí a ukáže ikony geotrophy a popri tom pokračuje ďalej. Štatistiku dokončí a nahrá na FTP.

Keď sa to nedá potlačiť tak to vyhodím z combine, geptrophy sa dá spustiť aj ručne a tie kešky sa nelovia každý deň.


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#85 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2019 - 8:22

Opravdu máš na

https://www.geocaching.cz/statistika/u/tvojeCisloUctu/stator.html

starou statistiku? Jak jsi jí tam dostal?


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 04 květen 2019 - 8:23

  • 0

#86 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2019 - 12:16

plugin sa spustí, keď potvrdím chrome tak sa otvorí a ukáže ikony geotrophy a popri tom pokračuje ďalej. Štatistiku dokončí a nahrá na FTP.

Keď sa to nedá potlačiť tak to vyhodím z combine, geptrophy sa dá spustiť aj ručne a tie kešky sa nelovia každý deň.

 

Ja ten plugin nemam, nepouzivam a nesleduji jeho aktualizaci, takze trochu varim z vody.

 

Kdyz plugin spustis samostatne, tak se chova stejne? Driv se tak nechoval? Koukni do pluginu, co vlastne dela - zrejme otvira nejaky soubor a treba to neni potreba. Tak to v nem zakazat?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#87 maluston

maluston

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 9:54

Dovolím si dotaz (GeoGeot i Stator aktuální verze): v mapách "Kraje a okresy ČR --> Kraje" mám v některých krajích o pár keší víc než se zobrazuje na mapě "Všchny země --> Czechia". Jak to?

Dále jsem náhodou zjistil zajímavý jev u puntíkatých map: Na mapě kraje, kde se zobrazují puntíky podle "Nálezy do roku xxxx" se mi postupně puntíky přidávají pouze do roku 2017. Pak už se nepřidá ani jeden.

Díky za vysvětlení.


  • 0

#88 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 10:29

Dále jsem náhodou zjistil zajímavý jev u puntíkatých map: Na mapě kraje, kde se zobrazují puntíky podle "Nálezy do roku xxxx" se mi postupně puntíky přidávají pouze do roku 2017. Pak už se nepřidá ani jeden.
Díky za vysvětlení.

Exportoval jsi loni nálezy sem na server?
  • 0

#89 maluston

maluston

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 11:25

Nálezy na geocaching.cz jsem neexportoval. Po nápravě to už funguje. Nějak jsem nikde ve Statoru nepostřehl, že by se toto mělo udělat. Ale asi jsem to někdy dřív dělat musel...


  • 0

#90 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 16:31

Export nalezu Stator nedela a nikdy nedelal. Nepouzival jsi nejakou davku do Combine, ktera to delala?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 05 květen 2019 - 16:31

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#91 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 16:33

Dovolím si dotaz (GeoGeot i Stator aktuální verze): v mapách "Kraje a okresy ČR --> Kraje" mám v některých krajích o pár keší víc než se zobrazuje na mapě "Všchny země --> Czechia". Jak to?

 

Co je to za mapu "Vsechny zeme -> Czechia"?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#92 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 452 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 17:48

Nedělal? Sám ne. Ale od začátku co to šlo tam mám

CmdRunPlugin Pathname=gc.cz\czgcmap.ggp.pas

což je přesně to, co je třeba. Dřív jem to měl taky v Combine.


  • 0

#93 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 18:10

Nedělal? Sám ne. Ale od začátku co to šlo tam mám

CmdRunPlugin Pathname=gc.cz\czgcmap.ggp.pas

což je přesně to, co je třeba. Dřív jem to měl taky v Combine.

 

Ale to nedela Stator (mysleno jadro), to sis sam rucne nastavil do obsahu statistiky. Ano, takto to jde taky.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#94 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2019 - 23:54

Omlouvam se, pokud se tato chyba tady uz resila: Nejdou suvenyry, proste se vsechny ignoruji. Pocitam, ze musi byt neco jineho s novym GeoGetem a tim i novym volanim API. Nebo neco prehlizim?


  • 0

#95 maluston

maluston

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 6:48

Co je to za mapu "Vsechny zeme -> Czechia"?

Ve statistikách na záložce Mapy mám "Vybarvovací mapky", část "Všechny země", pod tím jsou tlačítka s vlajkou a názvem země. Vybráno "Czechia".


  • 0

#96 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 8:30

Tak to muze byt problem treba v tom, ze jadna mapa se dela z TAGu (CZ kraj) a druha z polozky Uzemi. U nekterych kesi se automaticke rozdeleni nemusi s hodovat s tim, co tam nastavi gc.com. Kolik mas nalezu? Jde to s rozumnou namahou zkontroovat rucne? (Slo by treba exportovat GC kod, tag a uzemi do CSV, to nacist v excelu a najit rozdily. Budou se pocty zjistenych rozdilu shodovat s rozdilem v mapach?)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#97 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 9:14

dnes som aktualizoval GG a aj Stator

objavil sa problém pri geotrophy, otvorí toto okno

https://ctrlv.sk/H3vQ

a pokračuje v spracovaní štatistiky. Ako odstránim?

dík

 

Koukal jsem do dokumentace pluginu. Je tam napsano, ze zobrazeni toho html (tedy spusteni prohlzece) jde potlacit v nastaveni pluginu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#98 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 10:15

Omlouvam se, pokud se tato chyba tady uz resila: Nejdou suvenyry, proste se vsechny ignoruji. Pocitam, ze musi byt neco jineho s novym GeoGetem a tim i novym volanim API. Nebo neco prehlizim?

 

Uz jsem pochopil, co jsem driv nepochopil: Uniklo mi, ze pouzivam verejnou betaverzi GeoGetu (2.10.0.795), kde je jasne, ze pluginy jeste nemohou plne fungovat kvuli novemu API. Uniklo mi, ze se betaverze GG nabizi sama jako normalni aktualizace. Takze ted zbyva jen pockat, az se pluginy "umoudri". Nejvic mi ted asi schazi update Drakova pluginu Badgen (aby byly suvenyry a pocitani Trackables bez GeoJarry).


  • 0

#99 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 11:23

Ano, je to beta, ale protoze v ostre verzi nechodi mapa, rozhodl se HaLuMa publikovat tu betu vsem. Jsou tam nedodelky, ale nejen podle meho je to pouzitelne velmi dobre.

 

Stav modulu do Statoru je dalsi vec. Z casti to bylo zavisle na publikovane verczi GG tak, aby slou pouzivat nove API a z casti je to zavisle na volnem casu autoru pluginu, aby to zvladli prevest na nove API. Vi se o tom, ale mame rodiny, praci a i dalsi povinnosti. Tak to chvili trva. Ale urcite o tom vime a casem se k tomu dostanem.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#100 maluston

maluston

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 16:53

Tak to muze byt problem treba v tom, ze jadna mapa se dela z TAGu (CZ kraj) a druha z polozky Uzemi. U nekterych kesi se automaticke rozdeleni nemusi s hodovat s tim, co tam nastavi gc.com. Kolik mas nalezu? Jde to s rozumnou namahou zkontroovat rucne? (Slo by treba exportovat GC kod, tag a uzemi do CSV, to nacist v excelu a najit rozdily. Budou se pocty zjistenych rozdilu shodovat s rozdilem v mapach?)

Že má každá mapa jiný zdroj, to mě teda nenapadlo. Popravdě mi to nijak moc nevadí, jen že jsem si toho všiml. Možná si s tím v excelu pohraju. Díky za vysvětlení.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama