Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
172 odpovědí na toto téma

#101 maluston

maluston

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 17:19

Že má každá mapa jiný zdroj, to mě teda nenapadlo. Popravdě mi to nijak moc nevadí, jen že jsem si toho všiml. Možná si s tím v excelu pohraju. Díky za vysvětlení.

Ještě k tomu dodám, že v excelu jsem celkem rychle zjistil, že nesoulad v počtech způsobují keše, které se nacházejí na hranicích okresů náležejících do různých krajů. Např keš GC11KTR Plakanek má v GG kraj Královéhradecký, ale okres Ml. Boleslav. Ale to bude asi dané tím, jak přesně jsou nadefinované okresy v GG (anebo opačně, jak přesně má GS definované kraje na gc.com).


  • 0

#102 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 758 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 18:29

Rozumnejsi bude v obou mapach pouzivat stejny zdroj - budto tag, nebo polozku uzemi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#103 adal asima

adal asima

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 20:43

Ahoj,

mám podobný problém jako mirekmuller89.Když zkusím statistiku přes oranžové tlačítko uložit a zobrazit, je statistika aktuální.Pokud ji spustím přes šedivé tlačítko, nahraje se a zobrazí statistika z 28. února.Můžete mi poradit co s tím.Předem děkuji a prosím o odpověď pro lamy.


  • 1

#104 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 5:41

A máš ji vygenerovanou? Tj. máš v profilu na Statoru soubor Statistics.html, nebo jak sis ho nazval v nastavení? A v něm je datum jaké?

Předpokládám, že pokud statistika v náhledu je dobře, že bude dobře i ta ostrá. Zkus ten soubor najít a spustit.

Problém je v tom, že se ti nenahraje. Máš nastaveno nahrávání na Geocaching.cz? Máš správně přihlašovací údaje? A máš v BIO poli odkaz na tu statistiku? Nekoukáš pořád na statistiku, uloženou kdysi přímo do BIO pole?

Dívám se na tvůj profil a vidím, že opravdu máš na GC.cz statistiku z 28.2.

Opravdu zkus v datovém adresáři Geogetu ve Script-Stator-Profiles-aktivní profil najít ten soubor Statistics.html a otevřít ho. Nemáš tam nastaveno třeba Statistics.htm? Nebo negeneruješ statistiku naostro jiným profilem, než náhled? Tj. patří ta šedivá ikonka opravdu k tvému aktivnímu profilu? Pokud je to všechno správně, asi se generování neprovedlo a máš tam pořád tu starou. To by ale mělo něco hlásit.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 07 květen 2019 - 5:55

  • 0

#105 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 6:05

Ještě k tomu dodám, že v excelu jsem celkem rychle zjistil, že nesoulad v počtech způsobují keše, které se nacházejí na hranicích okresů náležejících do různých krajů. Např keš GC11KTR Plakanek má v GG kraj Královéhradecký, ale okres Ml. Boleslav. Ale to bude asi dané tím, jak přesně jsou nadefinované okresy v GG (anebo opačně, jak přesně má GS definované kraje na gc.com).

Na to jsem přišel už před delší dobou, když jsem u jedné své nalezené cache narazil na kombinaci Moravskoslezský kraj / okres Svitavy. Nešlo by to udělat tak, že by se podle podrobnějších map  přiřadily okresy a v druhém kole podle okresu přiřadil kraj? (Česká Lípa + Liberec + Jablonec + Semily = Liberecký kraj)


  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#106 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 758 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 6:18

Polygony okresu by mely byt na hranicich kraju totozne. Takze rozdeleni dividerem by melo byt konzistentni - CZ okres, CZ kraj. Ovsem zajistit konzistenci s rozdelenim podle GS je dost dobre nemozne (tedy Uzemi vs tagy CZ kraj, CZ okres). Dalsi vec je, ze pokud ma keska finalku, jsou tagy prirazovany podle ni a ne podle vychozich souradnic. Jak to dela GS kdyz finalka je v jinem kraji nez GS, to netusim a ani po tom patrat nebudu, protoze to asi nema smysl.

 

Z toho plyne, ze by se do statistiky mela brat konzistentni data - budto jen tagy nebo jen hodnoty od GS. Proto mate volbu a je jen na vas, co kdy a kde pouzijete.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#107 adal asima

adal asima

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 9:44

A máš ji vygenerovanou? Tj. máš v profilu na Statoru soubor Statistics.html, nebo jak sis ho nazval v nastavení? A v něm je datum jaké?

Předpokládám, že pokud statistika v náhledu je dobře, že bude dobře i ta ostrá. Zkus ten soubor najít a spustit.

Problém je v tom, že se ti nenahraje. Máš nastaveno nahrávání na Geocaching.cz? Máš správně přihlašovací údaje? A máš v BIO poli odkaz na tu statistiku? Nekoukáš pořád na statistiku, uloženou kdysi přímo do BIO pole?

Dívám se na tvůj profil a vidím, že opravdu máš na GC.cz statistiku z 28.2.

Opravdu zkus v datovém adresáři Geogetu ve Script-Stator-Profiles-aktivní profil najít ten soubor Statistics.html a otevřít ho. Nemáš tam nastaveno třeba Statistics.htm? Nebo negeneruješ statistiku naostro jiným profilem, než náhled? Tj. patří ta šedivá ikonka opravdu k tvému aktivnímu profilu? Pokud je to všechno správně, asi se generování neprovedlo a máš tam pořád tu starou. To by ale mělo něco hlásit.

Díky za rady, večer to vše prověřím


  • 0

#108 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 10:49

Prověř, ale opravdu se mi zdá, že se statistika nevygeneruje a následný příkaz pro přenos přenese to, co je, tj. starou.

Opravdu ta šedivá ikonka odpovídá správnému profilu, pro který statistiku děláš? Já mám profilů několik a taky se mi stalo, že jsem nastavil jeden a použil jiný.


  • 0

#109 Sklibaa_1

Sklibaa_1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 11:05

Ahoj, stále se mi nedaří zprovoznit ve statistice blok moje kešky. Ve Statoru mám obsah vyplněný, script MyOwnStat v Geogetu přidaný, ale výsledná statistika se generuje s prázdnou kolonkou o mých keších. Copak dělám špatně? Díky.


  • 0

#110 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 13:23

Máš vyplněn svůj nick? Případně další, pokud jsi spoluautorem? Je to na záložce Různé.

V modulu MyOwnLife se ti tvé keše zobrazují ? Pro výběr, když nevybereš nic, zpracují se všechny. Pokud se ti tam nezobrazují, Geoget neví, které jsou tvoje.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 07 květen 2019 - 13:26

  • 0

#111 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 15:01

Nevíte, čím to může být, ale GSAPI mi nenačítá ve statistikách suvenýry. Přidával jsem si tam nový suvenýr a od té doby to nejde. Smazáním toho suvenýru se bohužel už nic nezmění. Zobrazí se jen suvenýry s pevně zapsaným odkazem. Tabulku stator vytvoří, ale žádné stažené obrázky z profilu. Všechno ostatní, odznáčky, další data apod. fungují. 


  • 0

#112 Sklibaa_1

Sklibaa_1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 15:41

Máš vyplněn svůj nick? Případně další, pokud jsi spoluautorem? Je to na záložce Různé.

V modulu MyOwnLife se ti tvé keše zobrazují ? Pro výběr, když nevybereš nic, zpracují se všechny. Pokud se ti tam nezobrazují, Geoget neví, které jsou tvoje.

 

Různé vyplněné bylo, Geoget, pokud přepnu filtr na My Own, tak správně vidí vlastní keše a Plugin MyOwnStats taktéž vlastní keše vidí. 


  • 0

#113 adal asima

adal asima

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 20:58

Prověř, ale opravdu se mi zdá, že se statistika nevygeneruje a následný příkaz pro přenos přenese to, co je, tj. starou.

Opravdu ta šedivá ikonka odpovídá správnému profilu, pro který statistiku děláš? Já mám profilů několik a taky se mi stalo, že jsem nastavil jeden a použil jiný.

Tak jsem to prověřil a vypadá to, že je vše tak jak má být.Šedivá ikonka je opravdu můj profil,mám jen jeden.V adresáři sem soubor statistiky našel a po roz kliknutí je tam nová statistika.Ale z nějakého důvodu není přenesen.


  • 0

#114 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2019 - 21:23

Ahoj, mám stejný problém, jako mirekmuller89 a adal asima . Stator mi v profilu vytvoří soubor Statistics.html ze7.5.2019, ale na geocaching.cz se mi zobrazuje soubor stator.html z 11.3.2019. Nechce se to přepsat novým souborem. Chtěl jsem si zkontrolovat nastavení přihlašovacího hesla , ale ve statoru mě to nepustí přepsat, ale protože jsem ho neměnil, tak si myslím, že bude dobře. Žádnou statou statistiku v profilu nemám, takže se nemůže přenést - prostě se nepřenese nic. a zobrazí se pokaždé ten starý soubor.

 

ještě přidám konec souboru stator-log:

 

22:28:49.256  Start CalcBG_Free()
22:28:49.256  Start CalcGSAPI__Free()
22:28:49.256  Start CalcMain_Free()
22:28:49.256  End of file: C:\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\P.pirko\End.html
22:28:49.262  Odeslani, iTarget=0, sOutputFile=C:\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\P.pirko\Statistics.HTML
22:28:49.262  Odesilam na geocaching.cz soubor: C:\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\P.pirko\Statistics.HTML
22:28:49.421  Stav odeslani: akce:upload
info:ok
 
22:28:49.421  Zobrazení statistiky
22:28:49.588  Stop

Tento příspěvek byl upraven od p.pirko: 07 květen 2019 - 21:31

  • 0
P.Pírko

#115 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2019 - 6:51

To je divné. Odesíláš Statistics.html a zobrazuješ Stator.html? Není tam ten soubor Statistics.html taky? Zkus přepsat adresu v adresním řádku.


  • 0

#116 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2019 - 7:26

Myšlenka jednoduchá a současně geniální, ale bohužel - ten soubor tam není.  


  • 0
P.Pírko

#117 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 758 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2019 - 7:43

Cilovy soubor je vzdy stator.html (malymi pismeny!), prejmenuje to gc.cz.

 

Zkus nastavit vytvareni souboru s malym .html.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#118 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 382 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2019 - 20:24

Tak to se omlouvám, nevšiml jsem si, že i v mém i jiných případech tak mám stator.html a že se to přejmenovává.

S velikostí písmen jsem taky kdysi zápasil, linuxové servery velikost rozlišují.


  • 0

#119 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2019 - 20:27

Zkusil jsem to, do profilu se vytvořil soubor stator.html k dnešnímu dni ale na https://www.geocachi...321/stator.html jsou stále data k 11.3. . Mohu nějak ověřit jestli na geocaching.cz mohu zapisovat, případně ho tam nějak uložit ručně?


  • 0
P.Pírko

#120 Demkes3

Demkes3

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2019 - 5:42

p.pirko: Blbá otázka. CTRL+F5 jsi zkousel? Na tom linku co jsi poslal vidim aktualni data.
  • 1




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka