Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
170 odpovědí na toto téma

#121 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 671 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2019 - 5:58

Kazdy, kdo ma na gc.cz ucet, tam muze poslat statistiku (html soubor).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#122 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 018 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2019 - 7:15

BadgeGen :) pokud někomu sem tam nejde nějaký odznak tak vydržte tenhle týden doufám dotáhnu API a opravím to... nějak jsem posledních 14 dní na dračku :D


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#123 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2019 - 9:50

p.pirko: Blbá otázka. CTRL+F5 jsi zkousel? Na tom linku co jsi poslal vidim aktualni data.

Omlouvám se všem, kdo se mým problémem zabývali, Demkes3 to trefil. Zajímavé bylo, že i v mobilu jsem viděl stejná stará data jako na počítači. A to při každém spuštění, Ale CTRL+F5 je kouzelná fomule.


  • 0
P.Pírko

#124 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 467 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2019 - 6:15

BadgeGen :) pokud někomu sem tam nejde nějaký odznak tak vydržte tenhle týden doufám dotáhnu API a opravím to.

 

Děkuji uctivě 


  • 0

#125 angrod66

angrod66

    v podstate jsem normalni...

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2019 - 16:58

mozna je chybe u mne mezi zidlickou a klavesnici, ale pri posledni statistice se mi prvnj kes ve state udelala nejak nahodne a nevim proc.... (viz http://angrod66.sweb.cz), dekuji za pripadne nakopnuti

jo a spatne i prvni kese podle typu

Tento příspěvek byl upraven od angrod66: 11 květen 2019 - 16:59

  • 0

#126 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 312 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2019 - 17:36

http://www.geocachin...r-211/?p=569804


  • 1

#127 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2019 - 11:57

Ahoj, koukám, že mi na profilu zmizel obrázek s odkazem na statistiku. Mrknu na odkaz https://www.geocachi...r_profil_cz.png a ona potvora chyba 404. Kampak zmizel?


  • 0

#128 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 671 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2019 - 12:10

Vytvor si Statorem novy, mas tam na to tlacitko.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#129 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 221 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2019 - 14:35

Že má každá mapa jiný zdroj, to mě teda nenapadlo. Popravdě mi to nijak moc nevadí, jen že jsem si toho všiml. Možná si s tím v excelu pohraju. Díky za vysvětlení.

Excel je fajn, ale tady je zbytečný.

Nadefinuj si zobrazení v okně GeoGetu tak, abys tam měl jak území (State), tak i tak CZ~kraj, pokud možno poblíž sebe. Pak jen zobrazit nalezené a seřadit podle jednoho z těch sloupců a hned uvidíš kde se to liší.

Někdy mohou být polygony špatně, ale mysllím že ty české jsou generované z nějaké zeměpisné databáze a tak by měly být v pořádku. To spíše má máslo na hlavě owner a neví do kterého kraje místo s keší patří.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#130 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2019 - 14:45

Mohu jen potvrdit  :rolleyes:

Kraje.jpg


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#131 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2019 - 14:56

Tak ony ty polygony jsou schvalne do nejake miry zjednodusene, tedy s presnosti +- nejake ty metry. Proto kesky, ktere jsou realne blizko hranice, zvlast kdyz je clenita, mohou spadnout do sousedniho kraje/okresu. Realne se ale nejedna o nejakou statisticky vyznamnou skupinu.


  • 0

#132 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 221 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2019 - 15:01

Polygony okresu by mely byt na hranicich kraju totozne. Takze rozdeleni dividerem by melo byt konzistentni - CZ okres, CZ kraj. Ovsem zajistit konzistenci s rozdelenim podle GS je dost dobre nemozne (tedy Uzemi vs tagy CZ kraj, CZ okres). Dalsi vec je, ze pokud ma keska finalku, jsou tagy prirazovany podle ni a ne podle vychozich souradnic. Jak to dela GS kdyz finalka je v jinem kraji nez GS, to netusim a ani po tom patrat nebudu, protoze to asi nema smysl.

 

Gorde, problém je, že to GS nedělá vůbec. Kdyby to dělali oni, tak by to bylo jasnější. 

Vyplnění kraje a státu je čistě na ownerovi, a pokud mu to reviewer schválí, tak tam může být (bohužel) cokoliv.. Samozřejmě je v tom pak binec, když si dotáhneš PQ nějakého území a ono tam vše není nebo je tam něco co patří jinam. Někde je to dokonce politicky motivované, například v Kosovu občas publikují se státem Albánie, protože Srbsko, kam oficielně patří, ze zásady odmítají.

U nás jsou to spíše lenošní owneři, kteří se ve sporných případech nepodívají na mapu a prdnou tam něco o čem si myslí, že je to správně. Často je to špatně také v pohraničním pásmu - je rozdíl jestli je to před patníkem nebo za patníkem.

A vůbec lahůdka jsou keše na hranicích států (krajů, okresů), kde jsou úvodky v jednom území a final ve druhém. Občas nějaký owner udělá habaďuru, že založí keš formálně v nějakém těžce dostupném území (vzdálený ostrov, vízová povinnost) a vypočtená finálka náhodou padne někm kde to má owner a jeho kamarádi blízko. Typické příklady kterých jsem si v poslední době všimnul: GC84K2E případně lahůdková mysterko-multina GC853BD, a bylo jich více, občas to ale někdo pokazí a zemi tam změní.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#133 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 312 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2019 - 17:12

Ahoj, koukám, že mi na profilu zmizel obrázek s odkazem na statistiku. Mrknu na odkaz https://www.geocachi...r_profil_cz.png a ona potvora chyba 404. Kampak zmizel?

 

 

Vytvor si Statorem novy, mas tam na to tlacitko.

 

Hlavně prosím novým Statorem. Bylo nám připomenuto, že ISO zkratka jazyka je CS a nikoliv CZ. Došlo k nápravě, ale trochu šmahem, takže bohužel obrázek se starým jménem na serveru gc.cz nezůstal.


  • 0

#134 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 14:09

ahoj

vyskytol sa mi problém

Chcel som spraviť štatistiku
Nálezy som aktualizoval ručne, toto OK
Potom som spustil stator a keď sa chcel prihlásiť tak vyhodil túto chybu

https://ctrlv.cz/l8XJ

 v statore mám všetko nastavené

https://ctrlv.cz/3wbv


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#135 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 14:23

zistil som, že sa to zastaví na

CMD=ApiUpdateUserLogs|Balin50

https://ctrlv.cz/VyTo

 

len neviem prečo, v pondelok to fungovalo a otvdedy som GG nemal spustený


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#136 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 14:28

tak vyzeralo to že to je OK

začalo aktualizovať logy a potom chyba

https://ctrlv.cz/L6P6


Tento příspěvek byl upraven od Balin50: 17 květen 2019 - 14:29

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#137 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 671 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 17:40

Ono by to chtelo, abys vedel, co vlastne v te statistice delas. Predpokladam, ze z ni volas plugin LogsUpdater. Ja jej uz s API normalne pouzivam, ale je to docela cerstva zmena na API, tak je mozne, ze neco neni jeste uplne doladene.

 

Spust jej rucne se stejnym pozadavkem jako jej spoustis z te statistiky. Jen pro jistotu, jak mas velky soubor Updater.ggp.pas? Mel by byt 25210 bytu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#138 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 18:15

ako prvé som spúštal

CMD=ApiUpdateUserLogs|Balin50

potom som skúsil toto

CMD=apiGetUserLogs|Balin50

oboje s rovnakým výsledkom

prihlási sa stiahne niekoľko logov a chyba

keď dám ručne aktualizovať nálezy  tak OK

 

Updater.ggp.pas som nenašiel

dal som vyhľadať v Totalcommander

 

na inom PC som dnes spúšťal Stator na iný účet so skoro rovnakým nastavením a OK

ani tam som nenašiel Updater.ggp.pas


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#139 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 671 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 18:24

A tohle je vypis z ceho? Takove prikazy ve Statoru nejsou. To je davka pro Combine?

 

Combine vubec s novym API jeste pracovat neumi a asi to jeste chvil trvat bude, nez se k tomu dostanu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#140 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 396 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 18:54

Áno, to je z combine.
Nevedel som, že to nefunguje poprípade s problémom. Predpokladal som, že to používa nové API.
V pondelok to fungovalo a dnes som robil aj na iný účet a v pohode.
No nič, počkáme.
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama