Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
154 odpovědí na toto téma

#141 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 630 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 19:13

Vsechny pluginy, ktere pracuji s CGLive, je treba predelat na praci s API. Pochopitelne s tim neslo zacit pred tim, nez je pripraven GG. I kdyz jsme GG meli driv nez bezni uzivatele, zatim jsme jako prioritu delali Stator. Ani ten jeste neni upraven uplne. Publikovana verze neumi ziskavat vsechny potrebne informace z uctu uzivatele. Ale to uz mame snad udelane. Otestujeme to a publikujeme. Pak prijdou na radu dalsi pluginy - Combine je jeden z prvnich. (Beru to podle poctu uzivatelu, resp. podle poctu stazeni, a take podle toho, jhak to potrebuju pouzivat ja.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#142 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2019 - 19:23

Dik za vysvetlenie
Už sa teším na novú verziu
  • 0

Balin50


#143 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 14:43

Vytvořil jsem si jednoduchý SQL dotaz a ve výsledku jsou názvy některých keší přeškrtnuté, přitom jsou aktivní. Keše, které jsou ve skutečnosti disablované, tak ty přeškrtnuté nejsou. Viz přiložený screen. U všech keší jsem dával aktualizovat stav.

Poradí zkušení proč tomu tak je ?

Upozorňuji, že v SQL jsem naprostý začátečník. :-)

Díky.

 

Seznam.png  Seznam2.png

SELECT geocache.id "Order row", geocache.id, geocache.cachetype "Type icon", geocache.name, (waypoint.x||";"||waypoint.y) "Coordinates", geocache.dtfound "Found date", geocache.cachestatus "Status icon", geocache.country "Country flag"
FROM geocache
JOIN waypoint ON geocache.id = waypoint.id
WHERE waypoint.wpttype = "Final Location" AND geocache.cachestatus <> 2
ORDER BY geocache.name

Edit: Ještě doplním, že jak Stator tak GeoGet mám v poslední aktuální verzi.


Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 21 květen 2019 - 14:53

  • 0

georabbits.cz.png


#144 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 15:46

Ahoj,

taky mám problém. Po vytvoření statistik Statorem chci data odeslat na server, ale jako statistiky se mi tam stále zobrazují jen ty starší, neaktualizované. Nepomáhá ani refresh, ani smazání cookie.

Zvláštní je, že při zobrazení statistik pomoci Stator preview vidím vše tak, jak to má být.

Jak Stator, tak Gget mám samozřejmě aktuální.


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#145 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 268 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 16:35

Vygeneruj si nový banner a vlož ho do svého profilu. Pak tam budeš mít ten proklikávací obrázek. Tím to ale není. Máš správně přihlašovací údaje? Nemáš několik profilů a nepoužíváš k odeslání jiný? Generuješ a odesíláš to tou šedivou ikonou na panelu? Ta barevná je jen nastavení a náhled. Podívej se do datadiru do složky script/stator/profiles/aktuálníprofil/Statistics.html, to by měla být ta statistika, co se pak nahrává na server. Preview.html je ten náhled, budeš ho tam mít taky.


  • 0

#146 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 16:59

Štatistiku so starými dátami mi nahral keď som spustil stator cez combine aj keď boli dáta aktuálne. S novými datama až keď sa som spustil stator ikonkou z listy. Povedal b, som ze by to malo byt zajedno.
  • 0

Balin50


#147 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 738 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 17:24

Mě to dělá taky. Má podezření, jestli není na straně serveru (geocaching.cz) omezení na nahrání jedné statistiky za den. Protože když to zkusím o den později, tak to funguje.


  • 0

Mapy pro přístroje Garmin: www.osmg.brazovic.cz (GitHub, RSS)


#148 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 248 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 17:24

Vytvořil jsem si jednoduchý SQL dotaz a ve výsledku jsou názvy některých keší přeškrtnuté, přitom jsou aktivní. Keše, které jsou ve skutečnosti disablované, tak ty přeškrtnuté nejsou. Viz přiložený screen. U všech keší jsem dával aktualizovat stav.

WHERE waypoint.wpttype = "Final Location" AND geocache.cachestatus <> 2

 

Já jsem u takovýchto podmínek vždycky srab, a než bych se s počítačem hádal, jestli tu podmínku pochopí stejně, tak mu to raději ozávorkuju. Aby to byla jasná jedna podmínka v závorce, AND druhá podmínka v závorce.

 

(Ale tím nevylučuju, že problém není úplně někde jinde...)


  • 0

#149 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 17:31

Mě to dělá taky. Má podezření, jestli není na straně serveru (geocaching.cz) omezení na nahrání jedné statistiky za den. Protože když to zkusím o den později, tak to funguje.

 

Pokud je to reakce na můj dotaz, tak spíš ne, protože poslední zobrazenou statistiku mám 7. května. Od té doby dlouho nic až do včerejška. A statistika se nezobrazila ani napoprvé... :(


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#150 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 738 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 17:41

Pokud je to reakce na můj dotaz, tak spíš ne, protože poslední zobrazenou statistiku mám 7. května. Od té doby dlouho nic až do včerejška. A statistika se nezobrazila ani napoprvé... :(

 

Jo, byla to reakce na tebe. Ještě můžeš zkusit ruční nahrání a uvidíš co se stane. https://www.geocachi...ika/upload2.php


  • 0

Mapy pro přístroje Garmin: www.osmg.brazovic.cz (GitHub, RSS)


#151 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 17:48

Jo, byla to reakce na tebe. Ještě můžeš zkusit ruční nahrání a uvidíš co se stane. https://www.geocachi...ika/upload2.php

 

Tak nějakým záhadným způsobem to funguje... :)

Ale kde může být chyba jinak? Přepsaly se mi nějaký přihlašovací data? Nebo je chyba (klasicky) mezi klávesnicí a židlí?


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#152 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 18:01

Já jsem u takovýchto podmínek vždycky srab, a než bych se s počítačem hádal, jestli tu podmínku pochopí stejně, tak mu to raději ozávorkuju. Aby to byla jasná jedna podmínka v závorce, AND druhá podmínka v závorce.

 

(Ale tím nevylučuju, že problém není úplně někde jinde...)

 

Budu si to pamatovat a od teď už budu závorkovat :-)

Ovšem můj "problém" to neovlivňuje. :-/


  • 0

georabbits.cz.png


#153 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 18:36

To burg: Demkes už to tu psal 9.5., zkoušel jsi v browseru Ctrl+F5? Taky na to vždycky koukám, než mi to dojde.  Browserové cache jsou v případě statoru poněkud kontraproduktivní. Nebo používat anonymní okno, tam se cache maže vždycky. 


  • 0
Všechno je možný.

#154 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 19:16

To pjiy: jj, i tohle jsem zkoušel. Zítra se tím zkusím prohrabat (viz Mpikovo otázky z téhož dne) a uvidíme. Resp. v momentě, kdy budu mít další nálezy a budu statistiku opět nahrávat na web. Je mi jen divný, že manuálně je vše OK, ale jinak chyba. Zkrátka: uvidíme :)


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#155 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 268 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2019 - 19:59

Nastavuju si i nějaké tagy, např. u novinek datum publikování. Občas zapomenu a tak statistiku generuju znova. Vždycky to zatím prošlo, takže myslím, že datumové omezení tu není. Dnes jsem na zkoušku taky udělal statistiku a nahrála se. Problém bude někde jinde, kde, to nevím.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama