Bude-li eventu přidělena ikona giga, je jasné že to bude giga o který organizítorům jde. Jelikož eventy mají svá kolizní pásma, znamená to, že pro případnou jinou ikonku by se pak muselo jet někam 50km od Plumlova?
Od Plumlova nebo od Prahy?

Publikováno 09 květen 2019 - 7:09
Bude-li eventu přidělena ikona giga, je jasné že to bude giga o který organizítorům jde. Jelikož eventy mají svá kolizní pásma, znamená to, že pro případnou jinou ikonku by se pak muselo jet někam 50km od Plumlova?
Publikováno 09 květen 2019 - 7:15
Co jsem zaslechl na Plumlově tak jde o to, že o Giga k 20 letům geocachingu usilují i Němci. A pokud budou rychlejší než my, bude ve stejném termínu Giga v Německu a to nechceme, že?
Publikováno 09 květen 2019 - 20:55
Co jsem zaslechl na Plumlově tak jde o to, že o Giga k 20 letům geocachingu usilují i Němci. A pokud budou rychlejší než my, bude ve stejném termínu Giga v Německu a to nechceme, že?
Ano, to se resi uz dlouho a proto to byla ze zacatku doslova smrst. 400 WA logu bylo za necele 2 hodiny, temer 1000 za 6 hodin. Proto po tydnu schazi "jen" 710 WA logu. Ale i tak klika, ze Nemci ten svuj event zatim nepublikovali (ale je znam uz jeho GC kod), otazka jake by bylo skore, pokud by byly oba publikovany ve stejnou dobu.
Publikováno 09 květen 2019 - 22:00
Jsem u gc chvilku, tak se furt na něco ptám - teď jsem si přečtla, že vstup na gigaevent nesmí být zpoplatněn. Nebude to v kolizi s tím sobotním a nedělním vstupným do Žlutých lázní?
Publikováno 09 květen 2019 - 22:20
Jsem u gc chvilku, tak se furt na něco ptám - teď jsem si přečtla, že vstup na gigaevent nesmí být zpoplatněn. Nebude to v kolizi s tím sobotním a nedělním vstupným do Žlutých lázní?
Hoblíkovo geocoiny, nevelký geocaching blog a T5 geocaching
Publikováno 09 květen 2019 - 22:55
No, on je zatím publikován jako mega a u toho jsem tuhle podmínku nečtla. (Tedy v češtině, anglicky neumím, lepím to s pomocí překladače.) Fakt se jen ptám, že mě to zarazilo. Už jsem to asi pochopila: musí trvat 1 - 3 dny, takže když trvá 3 dny, tak 1 den neplaceně stačí.
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 09 květen 2019 - 23:00
Publikováno 14 květen 2019 - 9:40
A nahodou okolo geocaching HQ sa nechysta este nejaka specialnejsia ikonka? :-) Pepa jonea sa tak vyjadril na B slovenského Geocachingu, ale na mape zatial nic nevidim, tak neviem odkial ma tie info, ale keby ste mali aj vy, tak potvrdte. Par zo slovenska by nas islo.
Publikováno 14 květen 2019 - 10:01
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 14 květen 2019 - 10:11
A nahodou okolo geocaching HQ sa nechysta este nejaka specialnejsia ikonka? :-) Pepa jonea sa tak vyjadril na B slovenského Geocachingu, ale na mape zatial nic nevidim, tak neviem odkial ma tie info, ale keby ste mali aj vy, tak potvrdte. Par zo slovenska by nas islo.
Žádné oficiální vyjádření z HQ na téma "speciální ikonka" zatím není. Ale protože všichni očekáváme, že "20" ikonka bude, tak už pro ni máme připravený listing a místo na mapě. Nebude to k ní daleko.
Publikováno 15 květen 2019 - 13:56
Ak by bolo nieco specialne v seattli tak by sme sli. Preto sa pytal. Zobrali by sme aj HQ a aj APE cache. Samozrejme by to bol asi 12 dnovy vylet s 2 dnami letu, takze by sme pozreli aj nejake ´´atrakcie´´ na zapadnom pobrezi, spolu s navstevou Las Vegas :-)
Publikováno 17 květen 2019 - 13:41
Ano, to se resi uz dlouho a proto to byla ze zacatku doslova smrst. 400 WA logu bylo za necele 2 hodiny, temer 1000 za 6 hodin. Proto po tydnu schazi "jen" 710 WA logu. Ale i tak klika, ze Nemci ten svuj event zatim nepublikovali (ale je znam uz jeho GC kod), otazka jake by bylo skore, pokud by byly oba publikovany ve stejnou dobu.
Pro zajímavost - po dvou týdnech má event 2500 WA logů, což obvykle velkým eventům v Německu zabere tak šest měsíců. Uvidíme co bude za další dva týdny ;-)
Publikováno 27 duben 2021 - 11:30
Cituji: Ačkoliv jsme doufali v lepší zprávy, situace není bohužel taková, aby bylo možné za 4 měsíce uskutečnit gigaevent.Termín této oslavy se opět posunuje na 13-15. května 2022
....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.11.13.827 + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)
Geocaching →
Oznámení →
Geozávod BRAZDA 2022Založeno od krky , 27 čen 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Geocaching →
Oznámení →
9.10.2021 Zámecké CITO Toužim + Community Celebration EventZaloženo od dílna u mnicha , 25 zář 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Poslední rozloučení se Zubatou ŽábouZaloženo od georabbits.cz , 04 zář 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Geozávod BRAZDA 2021Založeno od krky , 19 úno 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →