Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Tampermonkey zablokován ve Firefoxu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
27 odpovědí na toto téma

#21 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 6:36

Mně ne. Dorazila jsem do práce a zjistila, že tamní problém byl právě neaktualizováním Mozilly - měla jsem starou verzi 57.xx, kde možnost se studii v nastaveních nebyla..

Tak jsem okamžitě zaktualizovala - a doplňky už mi nenaskočily. Ztratily se mi definitivně.

(P.S. Ale synchronizozací na účtech jsem to tam zas dotlačila.)


Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 06 květen 2019 - 7:24

  • 0

#22 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 272 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 8:22

Dnes ráno v práci jsem měl dolňky zablokované (Win7). Aktualizoval jsem FF a naběhly. Doma na desítkách šly pořád.


  • 0

#23 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 8:39

Dnes ráno v práci jsem měl dolňky zablokované (Win7). Aktualizoval jsem FF a naběhly. Doma na desítkách šly pořád.

Problémy asi nebudou ve starší verzi Windows (mám všechno na sedmičkách, kvůli mašinám na PC napojeným s jejich softy), ale ve starších verzích Mozilly.


  • 0

#24 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 700 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 9:14

Dnes ráno v práci jsem měl dolňky zablokované (Win7). Aktualizoval jsem FF a naběhly. Doma na desítkách šly pořád.


Pokud šly doplňky pořád, nebylo to díky zapnutým studiím? Přes ně byla záplata hotová už v sobotu. Já si počkal na finální verzi, která jsem si stáhl včera o půlnoci.
  • 0

#25 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 9:53

Také jsem v sobotu dopoledne zjistil tuto skutečnost s FF (Win7 66.0.3 studia zapnuta) a byl nepříjemně překvapen (nešly doplňky Tampermonkey, S3Translator....). Po přečtení odkazu od zmijovkar jsem se uklidnil a čekal až opraví prošlý certifikát podpisů. U mne nastalo ten den po poledni a dnes už vydána nová aktualizace FF 66.0.4 Vše je chronologicky shrnuto  zde -https://www.mozilla....rychle-naprave/


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#26 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 272 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 12:06

66.0.3 na desítkách celou dobu bez problémů. 66.0.3 na sedmičkách doplňky nešly. Tak ono to nebude jen verzí windows a Mozilly, ale ještě čímsi mezi tím, možná aktuálním počasím, horoskopem, nebo něčím úplně jiným. Ale už je to spraveno, tak snad bude klid.


  • 0

#27 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 749 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 12:41

Však to taky bylo expirovaným certifikátem používaným k podepisování doplňků. Předpokládám, že ten leží na nějakém URL (ze kterého si ho FF nejspíš stahuje k sobě, aby byl k dispozici i offline), protože teď v práci mám stále verzi 66.0.3 a doplňky mi jedou. Takže jakmile ho prodloužili, začalo to "samo" fungovat.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 květen 2019 - 12:48

  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#28 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2019 - 12:43

66.0.3 na desítkách celou dobu bez problémů. 66.0.3 na sedmičkách doplňky nešly. Tak ono to nebude jen verzí windows a Mozilly, ale ještě čímsi mezi tím, možná aktuálním počasím, horoskopem, nebo něčím úplně jiným. Ale už je to spraveno, tak snad bude klid.

 

Mně taky nešly, pokud jsem tu dnešní novou 66.0.3 instalovala na starší verze Mozilly. Přesně na verze 57.xx a 56.xx.

A na těch ještě v nastavení nebyla možnost povolení studií.

Při instalaci verze 66.0. na předchozí verzi 63.0. doplňky bez problému.

Takže proto jsem tipovala tuhle souvislost. Něco je  na starších verzích jinak v nastavení (ať už volitelném, či nevolitelném), kvůli čemu se doplňky odmazaly úplně, místo aby zůstaly zachovány a "odzakázaly se".


Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 06 květen 2019 - 12:45

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama