Vezmu to postupne.
nejde nainstalovat = popravde netusim presne co je ta posledni verze. podle data je to lonske leto a je mozne ze to byl pokus po utoku to znovu vytvorit. tj. teoreticky ta predposledni 6.1210 bude totozna. pokud funguje, tak ok.
ano s podporou zipu, se zmenil format popisu mapsforge map. Co se mi taky nelibi, a nevim zatim jak obejit je, kdyz nastavit mapu a udelim pres content api opravneni, tak stejne pri 1. nacteni mapy mimo editor, to stejne znovu chce vybrat. ale nastesti pak uz si to pamatuje a nepta se na to znovu.
s tim motivem jsi mi to psal, dival jsem se na to, ale uplne se mi to vyresit tenkrat nepodarilo a mam pocit, ze jsem to spis zhorsil, takze jsem to revertoval. Jelikoz primarne pouzivam tmavy rezim, tak jsem si toho sam do tveho upozorneni tenkrat nevsiml.
s ikonami jsem nic nedelal (== neupravoval ani nepresouval mezi dpi resourcemi), takze to je vec podle me androidu a nastaveni. nebo si to upravila ta komponenta pro render toho spodniho menu.
netusim. mapy nahravam co mam aDrake rucne pres USB (dokonce na A15 vypada, ze konecne to na samsungu funguje bez nutnosti workaroundu == smazat soubor, odpojit telefon, pripojit a nakopirovat DB/mapu atd.)
nicmene podpora zipovaneho tematu ma pristup pres content api, tj. osobne mapy nemam ve slozce /android/data/cz.adrake ale v /mapsforge
<MapSource>
<type>MapsForge</type>
<name>cr-ee</name>
<storage>database</storage>
<MapType mode="basic">
<name>czech_republic_ee</name>
<file>content://com.android.externalstorage.documents/document/primary%3Amapsforge%2Fczech_republic_ee.map</file>
<themeFile>content://com.android.externalstorage.documents/document/primary%3Amapsforge%2Fpaws_4.zip</themeFile>
<themes selected="0">
<theme>paws_4/paws_4_L.xml</theme>
<theme>paws_4/paws_4_XXL.xml</theme>
<theme>paws_4/paws_4_XL.xml</theme>
<theme>paws_4/paws_4.xml</theme>
<theme>paws_4/paws_4_S.xml</theme>
<theme>paws_4/paws_4_mix.xml</theme>
</themes>
<url></url>
<subdomain></subdomain>
<defaultZoom>12</defaultZoom>
<minZoom>1</minZoom>
<maxAvailZoom>13</maxAvailZoom>
<maxZoom>20</maxZoom>
</MapType>
</MapSource>
takto u me v mobilu vypada element pro mapu cr (v editoru map kliknute na ulozit konfiguracni soubor) a pak stahnutz pres usb do kompu a vykopirovany ten element.