Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 6.00 - Bonifác


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
145 odpovědí na toto téma

#61 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 20:22

Uvolnil jsem verzi 6.02 s opravami nahlášených chyb kolem nového API.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#62 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 051 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2019 - 19:13

Stránka "Podmínky Geocaching API" ukazuje podmínky starého API


  • 0

#63 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 557 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2019 - 19:48

Stránka "Podmínky Geocaching API" ukazuje podmínky starého API

Jj, díííky.  Už jsem na to přišel :-)


  • 0

#64 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 8:00

Takze zkousel jsem o vikendu stahnout pres API konkretni kesku. A nevim zda jsem mameluk, ci po zadani konkretniho GC kodu to blbne. Pritom vyhledat podle stredu mapy ok.

 

Ted jsem zkousel jinou gc80m0a a opet nic. Tak jsem stahl danou oblast opet stredem mapy.

Kdyz pak tento ji dam hledat v DB, tak ji pomoci gc kodu najde. ale pres API stale ne. (filtr mam defaultne cizi/nenalezena/aktivni)

 

Jo a taky mi to nevytvorilo FINAL waypoint pro corrected souradnice z checkru. Kdyz zkusim aktualizovat cely listing, tak pise Aktualizovano 0; stazeno 0; limit 0


Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 06 červen 2019 - 8:01

  • 0

#65 Mr.Seaman

Mr.Seaman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2019 - 7:11

Ahoj,

dela mi to same jako Inavrat. Tlf Xiamoi MiA2 lite, android 9.


  • 0

#66 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2019 - 18:04

To dělá pochopitelně všem. už je připravená oprava.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#67 darkMS

darkMS

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2019 - 21:13

Chjo :-(. Jsem myslel ze v 6.x to je ok, ale objevila se mi zas neresitelna chyba, ktera mne pronasleduje od 5.20. Kvuli tomu jsem az doted pouzival 5.18, jenze ta nema nove API ...
Situace:
Prijizdim na Slovensko. Zmenim tedy databazi z Ceska na Slovensko (jsa z JmK udrzuju si vsechny okolni staty +/- aktualni v samostatnych db). Ta se sice nacte, po chvili ovsem a:drake zhavaruje. Pri jakemkoliv pokusu o nove spusteni okamzite opet zhavaruje. Nemam ani moznost cokoliv prenastavit, a pokus o rucni editaci konfiguraku mi sam znovu prepise :-( Jediny reseni = reinstalace :-((((

Co s tim??

HW: Android 8, Samsung A5-2017

Tento příspěvek byl upraven od darkMS: 10 červen 2019 - 21:18

  • 0

#68 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 294 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2019 - 21:18

On asi málokdo používá více databází. Já mám jednu hlavní v počítači a protože se mi nechce kopírovat 4G tak z ní na cestu udělám výřez, který má pár stovek mega. Dělin to podle států považuju za nesmysl - jsou to moresy lidí co se setkali s GSAKem.


  • -1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#69 darkMS

darkMS

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2019 - 21:49

Arne1: nevim jak jini, ja to mam takto po statech v GG uz od pocatku pouzivani v r. 2008. Hlavne kvuli objemnosti dat. GSAK jsem nikdy nepouzival. A a:drake zacal pouzivat misto Garmina prave proto, ze jsem si zamiloval tu jednoduchost - proste jsem vzdy jednou za par dni prekopiroval databaze do mobilu a mel je stale u sebe k dispozici.
Pokud bych je mel nejak spojovat a chystat i do mobilu, tak pro me a:drake ztraci odhadem 50 % funkcionality kvuli ktere jsem kompletne pred lety na nej zmenil sve work flow. A stvat me to bude o to vic, ze az do prosince 2018 to fungovalo uplne bez problemu.
  • 0

#70 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2019 - 6:47

To bude nějaká prkotina a věřím tomu, že příčinu Luděk záhy odhalí. Skoro všichni v a:Drake používají jednu db, tak to zatím nevyplulo na povrch. :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#71 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2019 - 7:49

Obcas pri zahranicnich cestach pouzivam vice databazi a nemam s tim popisovany problem. Naposledy asi pred mesicem jsem prepinal mezi databazemi Ceska, Holandska a Skotska - pri ceste tam a pak zpet. Bez problemu.

 

AD pravidelne pada pri zobrazovani map (mnohokrat hlaseny problem), ale po zmene databaze mi jeste nespadl, natoz aby trvale havaroval. Obavam se, ze bez chyboveho vypisu to Ludek nema jak odhalit, kdyz mu to nedela.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#72 darkMS

darkMS

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2019 - 8:34

Gord: mi už mapy nepadají. Dělávaly mi to při hodně podrobném zoomu, takže jsem v konfiguraci map dal maximální zoom místo 21 pouze 20 a mám klid, běhaj jako hodinky. Když mi ten kolaps při přepnutí db začala 5.2x dělávat, tak jsem několikrát poslal výpis - přímo to nabízí a je to to jediné, co s tím jde dělat kromě té reinstalace.


  • 0

#73 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2019 - 8:41

Doporucuju dohodnout se primo s Ludkem, nic lepsiho asi nedame dohromady.

 

EDIT: Ty mapy jsem napsal trochu nestastne. Pada to po zobrazeni mapy a jejim opusteni v pripade, ze nebyla doctena sada bodu pro zobrazeni na mapu (toci se "kolecko").


Tento příspěvek byl upraven od gord: 11 červen 2019 - 8:43

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#74 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2019 - 10:31

Protože mám v ADrake ještě jednu databázi s archívními kešemi, zkusil jsem přepnout databázi.
Přepnutí tam a pak zpět proběhlo bez problémů, ale načtení databáze pak trvalo extrémně dlouho. Samotný program mi ovšem nespadl.
Načíst data jsem zkoušel opakovaně, dokonce jsem restartoval mobil (XPERIA Z2) a problém s extrémně dlouhou dobou načítání databáze přetrvával.
Nakonec jsem z adresáře Adrake odmazal soubory s příponou "JOURNAL" a po jednom pomalém načtení to další již proběhlo normálně.


  • 0

#75 Pozdni sber

Pozdni sber

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2019 - 20:16

Když cestuju, tak mám 2 databáze mezi kterými přepínám. Čechy a cizina. Taky mi to začalo havarovat stejně jako u darkMS. Samsung A3 (2017)  8.0.0 Chybové hlášky jsem už 2x poslal, tak uvidíme.


  • 0

#76 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2019 - 7:30

Arne1: Také mám odjakživa samostatné .db3 okolních států, co je na tom divného? Při přepínání mi to nepadá.


  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#77 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 451 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2019 - 7:39

Myslím, že v odůvodněných případech jsou dvě databáze logické. Nemá smysl držet si nenalezené keše tam, kde jsem jednorázově a neplánuju v dohledné době tam být (dovolená, služební cesta). Přitom nevím, kolik tam budu mít času, tak si stáhnu okolí, dám do navigace a po návratu jen v HLAVNÍ databázi dám Aktualizovat nálezy. Přiznám se ale, že jsem to dělal jen ze začátku, teď všechno tahám do jedné. To jsem ale ještě neměl telefon a při exportu do Garmina se to dá vyfiltrovat. Do Adraka bych dal obě a přepínal. Tedy pokud bych to ve dvou měl. Jak je ale vidět, padá to jen někde (typ telefonu? Verze Androidu?) tak se to asi těžko nasimuluje, pokud to není nějaká chyba, kterou určité verze ignorují.


  • 0

#78 erebi

erebi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 302 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2019 - 9:19

Taky kdyz nekam cestuju, delam druhou databazi. S prapinanim jsem nemel zatim zadny problem. Pristi tyden zkusim poprepinat vicekrat, jestli nedosahnu padu :)


  • 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.


#79 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2019 - 10:47

Ono to opravdu muze byt zavisle na kde-cem. Ted resim s jednim z vas (:-)) posilani dat do AD a telefon proste nekdy nestihne to, co jindy v pohode ano. Netusim proc tomu tak je, ale nastane obcas situace, ze minutu neodpovi. Pri dalsim pokusu totez projde bez obtizi a krachne to zase na jine kesi. A ted babo rad.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 červen 2019 - 10:50

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#80 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2019 - 7:42

Uvolnil jsem verzi 6.03 s opravami nahlášených chyb kolem nového API.- čtení podle GC kódu a zpracování corrected coordinates.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama