Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 6.00 - Bonifác


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
93 odpovědí na toto téma

#81 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2019 - 16:48

Dekuji za opravy a upravy.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#82 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 996 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2019 - 18:56

Právě jsem aktualizoval aplikaci a nenačte to vůbec žádná data z databáze ani do seznamu ani na mapě, dlouho se točí kolečko a nakonec nic.

Přitom keše např.ze seznamu naposled otevřených normálně zobrazí.

To je malér.

UPD: tak když jsem dal vyčistit filtr, už to zafungovalo dokonce pak i s načteným stejným filtrem, jak to předtím nefungovalo...WTF

 

A tahle chyba je tam pořád (ale to je detail):

 

Stránka "Podmínky Geocaching API" ukazuje podmínky starého API


  • 0

#83 lshady

lshady

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2019 - 8:23

Zdravím, po delší dobe jsem se vrátila ke GC a zjistila jsem ze v nové verzi map se mi ikony kesi zobrazuji až pri větším zoomu mapy, takže pokud chci se mrknu třeba na jižní Moravu, vypadá to na mapě, že žádnou keš v databázi nemám, ale pokud zazoomuju na Znojmo kese se objeví... mám někde chybu v novém nastavení nebo čím to může být? telefon Samsung galaxy note 9,android 9 díky za odpovědi
  • 0

#84 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 702 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2019 - 11:13

Narazil jsem na toto chybné chování:
Pokud jsem v místě, kde není signál (typicky v metru), tak při pokusu přejít z hlavní obrazovky do jiné části (např. "Poslední keše", "Čekající logy", detail poslední keše) se zobrazí dialog "Načítám data" a kolečko se točí a točí a točí... Navíc se to celé zasekne a nelze to ukončit než sestřelením aplikace.
Pokud jsou v telefonu vypnutá data, tak to funguje bez problému. Problém nastává pouze v případě, že data jsou zapnutá, ale nedostupná. Ve starších verzích jsem tento problém nezaznamenal - bez problémů jsem při jízdě metrem dopisoval logy k nálezům, což se mi teď nepodařilo. Asi to půjde rychle vyřešit momentálním vypnutím dat, ale přišlo by mi lepší, kdyby se s nedostupným připojením dokázala aplikace vyrovnat sama jako dříve.
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#85 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2019 - 5:53

Toto chování můžu potvrdit. Když se mi to nechtělo chytit v místě bez signálu, stačilo nakonec přepnout do režimu letadlo a chytilo se to hned. Mapa i databáze jsou offline. Chápal bych, že se online třeba dočítají obrázky k listingu, ale tak daleko to nedošlo, zakouslo se to hned.


  • 0

#86 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2019 - 9:21

Nevím jestli jsem v tom sám, ale nejde mi uvnitř a:Drake (v6.03) stáhnout nová keš zadáním GC kódu do horního modrého vyhledávacího pruhu na hlavní obrazovce (pravý horní roh, ikonka lupy ve čtverci). Objeví se hlášení "Stahuji přes API..." a pak je seznam nulový. (samozřejmě mám přitom zapnutá data na mobilu  :)  )

Našel jsem tu něco podobného na předchozí stránce tohoto fora, u předešlé verze, ale předpokládám, že tato chyba měla být odstraněna právě ve verzi 6.03. Je to tak? Máte stejný problém i v 6.03?


  • 0

#87 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 773 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2019 - 12:08

Aha. Nejsi v tom sám, potvrzuju stejné chování u sebe. Zadal jsem kód keše, kterou v db nemám, pak se objevilo "Downloading API data. Please wait..." (mám to v EN).

 

No a skončí to prázdným seznamem (otestováno na LTE i na wi-fi). Ale nedávno (asi v předchozí verzi) to fungovalo, já to občas používám.


  • 1

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#88 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2019 - 18:56

Dnes som omylom tukol v mape na nezobrazovať kesky, chvíľu trvalo než som na to bez okuliarov prišiel. V mape beriem ze sa nezobrazia ale keď dám vyhľadať v DB tak sa zobrazia vzdialené cca 300km a to aj na mape. Tie blízke nie čo je podľa mňa chyba. V DB by sa mali zobraziť všetky
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#89 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 773 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2019 - 6:55

Větou "V DB by sa mali zobraziť všetky" myslíš vyhledávání nebo filtr, že? To jsem si zkusil - dal jsem vyhledat nejbližší neodlovené, to bylo v pořádku. Pak jsem šel do mapy, ťukl na ikonku pro nezobrazování keší, ty zmizely, pak jsem se vrátil do hlavního menu, znovu filtr a vyhledat - a měl jsem opět stejný výstup, všechny nejbližší neodlovené se zobrazily. Takže u mě (verze 6.03) je funkce tlačítka pro nezobrazování keší opravdu omezená jen na mapu.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#90 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2019 - 8:11

Dal som hledat v menu, nezobrazili sa najbližšie. Keď som zadal kód kese vo filtri to isté. Nastavil som hledat cez API a to isté. Keď som zrušil nezobrazovať tak funguje. V 6.03
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#91 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2019 - 8:41

Celé divné. Teraz som pozeral na funkčnosť. Zapnuté zobrazovanie na mape a zobrazí sa najbližšia cca 1,5km v Costa Rei. V menu hľadať sa zobrazí najbližšia GC6QGFE co je cez 300km. Tie na Sardínii sa v menu hledat nezobrazuju
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#92 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 118 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2019 - 13:17

@Balin50

Zobrazování resp. nezobrází keší v mapě nemá s filtrem a hledáním v DB nic společného a ani nikdy nemělo.

Podle poslení poznámky bych si spíš překontroloval nastavení referenčního bodu. Mapa si ho logicky dává do středu zobrazené části, ale hledání v databázi se řídí tím, co je nastavené ve filtru.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#93 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2019 - 14:38

@Balin50
Zobrazování resp. nezobrází keší v mapě nemá s filtrem a hledáním v DB nic společného a ani nikdy nemělo.
Podle poslení poznámky bych si spíš překontroloval nastavení referenčního bodu. Mapa si ho logicky dává do středu zobrazené části, ale hledání v databázi se řídí tím, co je nastavené ve filtru.

Vyzerá to tak. Vymazal som vo filtri ref. bod a zobrazuje ako má. Ovšem momentálne je fon pre vysoké teploty nepoužiteľný. Chvíľu vonku a za hlási, že sa prehral a vypne sa. Ešte že mám garmina
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#94 HubdaTeam

HubdaTeam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2019 - 16:09

Aha. Nejsi v tom sám, potvrzuju stejné chování u sebe. Zadal jsem kód keše, kterou v db nemám, pak se objevilo "Downloading API data. Please wait..." (mám to v EN).

No a skončí to prázdným seznamem (otestováno na LTE i na wi-fi). Ale nedávno (asi v předchozí verzi) to fungovalo, já to občas používám.

Díky za potvrzení. Jsem alespon o neco klidnejsi, ...i kdyz me to nepotesilo. :-)

Snad si na to Ludek udela brzo cas.  :rolleyes:


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama