Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 6.00 - Bonifác


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
145 odpovědí na toto téma

#141 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 455 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2019 - 14:09

Nevím, proč rozlišovat mezi Mapou a Vrstvou. Klidně to může být v jedné úrovni. Logicky se sice hodí mít vše OSM, Seznam, Google - a pod tím jednotlivé mapy, např. turistickou, ortofoto, atd. Ale když to tak nebude, tak MĚ to vadit nebude. Spíš mi vadí, že nelze (nebo to neumím) dělat překryvné vrstvy. I to by se dalo obejít, prostě si je vygenerovat třeba Mobacem i s překrytím. Ale jde jen o geocaching, ne o geodetické nebo kartografické práce. A tam si vystačím s OSM vektorovkou, max. občas s ortofotem. Vše ostatní je jen bonus navíc.


  • 0

#142 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2019 - 14:36

Načetl jsem si pomocí API (pomocí Filtru, přes rychlé hledání to zatím nefunguje) do a:Drake keš GC2TY65. Chtěl jsem si načíst víc logů, ať mám případně v terénu nějakou nápovědu, tak jsem na záložce s logama dal z API načíst logy. Jakmile jsem sjel dolů a objevilo se "Loading more...", což obvykle vede k načtení dalších logů, tak to padá a padá. Ani restart telefonu nepomáhá.

 

A:Drake verze 6.03.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 12 říjen 2019 - 14:39

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#143 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2019 - 18:57

Nejaky paznak v logu?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#144 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2019 - 4:24

Žádný v lozích, které by se měly natáhnout, nevidím.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#145 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2019 - 7:41

Nevim, kde to skoncilo, ja tam ve starych lozich nejake ty obrazkove znaky vidim, ale mozna jsou starsi nez stahujes.

 

V kazdem pripade to asi bude na Ludka.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#146 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 745 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2019 - 12:58

Přes prázdniny jsem trochu zakešoval a přitom jsem narazil na několik drobností:
  • Nelze filtrovat podle státu a oblasti, taková nedůležitá drobnost
  • Kdyby se v tazích dalo filtrovat i na porovnání (např. keše, které mají více jak 50 FP) bylo by to super na neplánovaný lov v cizím městě
  • Na vyskakovací okno s hintem jsem si ještě pořádně nezvykl, ale co mi vadí víc je, že označený text z hintu nenabízí 'Obsah k překladu' a 'Vyhledávání na webu' tudíž odlov v zahraničí to vcelku komplikuje. Nevím proč android tuto volbu zrovna v tomto okně nenabízí.
  • Pokud nejsem na internetu, tak aktualizace logu posunutím na začátku seznamu směrem nahoru nejdříve smaže staré logy, ale díky nepřítomnosti internetu nové nestáhne. Celkově to mazání logů mi nedává smysl a osobně bych ho nedělal
  • Občas by se hodila možnost upravit tag a nejenom ho smazat. Nebo alespoň možnost ho označit a zkopírovat.
  • S novým telefonem mi začali blbnout vektorové mapy. Děje se to pouze s novým enginem a pouze v adraku (např. c-geo funguje). Po přesunu mapy se mapový podklad správě vykreslí ale posléze některé mapové dlaždice zmizí. Vykreslování keší ani změna zoomu a zvětšení mapy na to nemá vliv. Používám Honor 20 pro s androidem 9, mapy od pawse a jeho vykreslovací téma (ale blbo to i s implicitním), můžu dodat více informací, když mi řekneš jaké.
  • Zjistil jsem, že mapa od určité úrovně zoomu nenačítá keše. V ČR to možná dává smysl, ale když jsem chtěl v Kyrgyzstánu zjistit, jaké město navštívit kvůli keším, musel jsem přepnout na Locus. Stejně tak, když se při odzoomování přestanou používat velké ikonky a přejde se na malé tečky, tak poměrně splývají s mapovým podkladem a v tuto chvíli jsem opět startoval locus, který to má řešeno lépe. Možná by bylo vhodné se jím inspirovat.
 
Každopádně díky moc za super prográmek, vše co tu píšu jsou v podstatě jen drobnosti (až na tu mapu, ta mě teď zlobí hodně).

  • 3

Mapy pro přístroje Garmin: https://www.brazovic.cz/subdom/osmg/ (GitHub, RSS)





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama