Přejít na obsah


Fotka

GG nestahuje kešky

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
14 odpovědí na toto téma

#1 Fero360

Fero360

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2019 - 18:59

Zdravím,

Jsem tu na fóru nový, problém jsem se snažil hledat, ale asi se to tu ještě neřešilo. Geoget používám asi rok a vždy fungoval bez problému. Dělám si databázi kešek celé ČR a poslední měsíc se mi začalo stávat něco, s čím jsem se ještě nesetkal. Pokud si dám stáhnou kešky z GC live, například všechny tradičky ze středočeského kraje, kterých je teď asi 7000, Geoget stáhne jen 254. Je vcelku jedno, jaké atributy či jaký kraj vyberu, stáhne se jich jen 254. Další číslo, které se občas objeví, je 354. Dřív stačilo vytvořit novou databázi a problém na chvíli zmizel, teď ale ať se snažím jakkoliv, nedaří se mi nic postahovat. Mám nastavené vše správně (respektive jsem nic neměnil), a už nevím co s tím. Setkal se někdo z Vás s něčím podobným?


  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 870 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2019 - 19:12

To je hodne malo informaci. Jakou mas verzi GeoGetu a kterou funkci pouzivas a jak tu funkci vyvolavas?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 Fero360

Fero360

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2019 - 20:07

Verze je 2.10.1.796. Dělalo to u předchozí, doufal jsem, že situace aktualizací změní, bohužel se nezměnilo nic.

Kešky přidávám přes Databáze - Import - Stáhnout kešky... v dialogovém okně vyberu Czechia - Kraj - Jen základní údaje na kartě Volby - Vlastnosti keše podle toho, co chci stáhnout. Takhle jsem to dělal vždycky a nikdy nebyl problém.


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2019 - 20:57

Nová či stará databáze by něco takového opravdu opravit nemohla. Podle čeho usuzujes, že se ti toho stáhlo tak málo? Nekoukas na nějaký jiný udaj?
  • 0

#5 Fero360

Fero360

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2019 - 21:12

Během stahování GeoGet ukazuje kolik kešek našel a kolik už jich stáhl. A na konci stahování vyskočí Výsledek importu. Vlevo nahoře je Přidáno a Aktualizováno. Např pro Ústecký kraj to vždy bylo neco přes 3000 tradiček, toto číslo se postupně zvyšuje, jak přibývají nové kešky. Ale teď se zobrazí při importu 342 kešek a ve Výsledku importu je vlevo nahoře Přidáno 342, Aktualizováno 0. Pokud zkusím znova to samé, stáhne jich opět jen 342 s tím rozdílem, že ve Výsledku importu je Přidáno 0, Aktualizováno 342.


Tento příspěvek byl upraven od Fero360: 01 červen 2019 - 21:13

  • 0

#6 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 087 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2019 - 21:27

nejspíš máš v tom importu nastavený ještě nějaký omezující faktor


  • 0

#7 Fero360

Fero360

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2019 - 21:33

Režim - zaškrtnuto Vyhledat kolem nějakého místa

Oblast - Czechia, Středočeský kraj

Volby - Jen základní údaje

Vlastnosti - zaškrtnuty tradičky, všechny velikosti a Aplikovat ignore list

Uživatelské vztahy - žádné

Možnosti vyhledávání - žádné


  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2019 - 9:21

Tak jsem to schvalne zkusil, a funguje mi to naprosto normalne.

Jsi PM nebo BM?


  • 0

#9 Fero360

Fero360

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2019 - 12:22

Teď už PM, licenci jsem poprvé koupil tak před měsícem. Do té doby fungovalo vše jak mělo, poprvé se to stalo, když jsem jako PM začal stahovat databázi všech keší z celé ČR. Vždycky každej večer jeden kraj. Asi pátý nebo šestý večer se to stalo poprvé, ale stačilo jen vytvořit novou databázi a v té vše fungovalo jak mělo. Pak se to ale stalo i u té nové. Tak jsem to nechal do druhého dne a pak to zase pár dní šlo. Nakonec se to objevovalo častěji a častěji a teď už to nejde vůbec. S novou databází nebo s těmi starými (i rok starými, původními), nekde...


  • 0

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2019 - 12:29

To, co ti server Geocachingu vrati jako vysledek hledani, opravdu nemuze byt ovlivneno nejakou tvoji databazi. To spolu vubec nemuze souviset. 

Na ducharske povidacky si tu fakt nehrajeme.


  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2019 - 12:57

Pokud opravdu mas tento problem, zkus:

 

1. v nastaveni Geogetu si vynut nove prihlaseni k API.

2. V rozsirenem nastaveni nastav gclive.debug na 1, a restartuj Geoget.

3. zkus provest to nekompletni stahovani, a pak vem tu hromadu souboru, co najdes v datovem adresari v podadresari TEMP. To zkus treba zazipovat, a nekam nam to privatne nabidnout ke stahnuti. Z toho se presne pozna, s jakymi konkretnimi parametry ses serveru ptal, a co konkretne ti odpovedel.


  • 2

#12 Fero360

Fero360

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2019 - 18:53

Dekuju za navod, vcera jsem se na internet nedostal. Zkusil jsem nainstalovat geoget i manzelce na pocitac, po prihlaseni k API a spusteni stahovani se stalo presne to same.

 

Odkaz na soubor podle vyse uvedeneho navodu je zde:

https://uloz.to/!llF6XD38u2jX/temp-rar


  • 0

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2019 - 19:30

No jo, ale ty hledas jen 10km od souradnic N50 E14. A to jeste jen ty nenalezene, a navic hledas pouze tradicky, multiny a mysterky. A tohle to naslo naprosto spravne.


  • 2

#14 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 087 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2019 - 19:39

nejspíš máš v tom importu nastavený ještě nějaký omezující faktor

Mám říkat, že jsem to říkal?


  • 2

#15 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2019 - 20:33

Ještě bych dodal, že tyhle souřadnice jsou součástí nikdy nenastaveneho referenčního bodu. A souřadnice na vyhledávání v API jsou nastaveny podle referenčního bodu. Tak se tam dostaly.

Takže celý problém bych viděl, že jsi jen neprepnul z těch souřadnic na vyhledávání dle území.
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama