Přejít na obsah


Fotka

Zobrazení waypointů na mapě


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 retropop

retropop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 12:37

Mám ještě jeden dotaz na zobrazení kešky na mapě.

Lze nějak zobrazit na mapě kešku včetně jejích waypointů ? Jedná se mi konkrétně o kešku Prazska nadrazi, která má 43 waypointů a já bych si je rád zobrazil na mapě, abych mohl naplánovat odlov.

Při zobrazení kešky na mapě se mi zobrazí pouze ůvodní souřadnice kešky.

 

 


  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 13:09

Abychom si zase nenabehli, musim se zeptat - jakou konkretni mapu myslis? Tu, co otevres z Geogetu?

 

Ta ti waypointy rozhodne ukaze, k tomu slouzi. Musis ale mit ty waypointy naimportovane v databazi. Nenaimportoval jsi tam tu kesku jen s lite listingem? (tedy jen zakladni informace bez waypointu?)


  • 0

#3 retropop

retropop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 13:35

Ano myslím tu co otvírám z Geogetu.

Kešku jsem naimportoval příkazem Databáze-Import-Stáhnout kešku a zadal jsem její kod GC. Domníval jsem se že se stáhla včetně waypontů ? Nevím jak do databáze naimportovat navíc i waypointy ?


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 13:50

U toho stahovani je dobre venovat pozornost i dalsim zalozkam toho formulare. Na dalsi se toptiz nastavuje, co vsechno se ma stahnout. Pokud jsi na to nesahl, tak se opravdu stahly jen zakladni informace. Je tedy potreba stahnout uplne informace o kesce. To neni ale problem.

 

  1. Nejdriv je potreba kesku v databazi najit. Zkus zmacknout CTRL+G a pomoci GC kodu tu kesku vyhledat. mela by se ti objevit v okne Geogetu na seznamu.
  2. Pres prave tlacitko mysi na te kesce dej "Aktualizovat kesky"
  3. a nasledne vyber volbu "Plny listing".

A bude to tam!


  • 1

#5 retropop

retropop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 14:06

Bezva, funguje to. Moc díky.

Ještě jeden takový všetečný dotaz. Mohu nějak waypoint, kteterým jsem naimportoval s keší smazat? V tomle případě bych chtěl mazat waiponty, které již mám vyřešené ?


  • 0

#6 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 14:08

Zkus pravé tlačítko hlodavce.


  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 14:09

Jde to, ale vřele doporučuji takové věci nedělat. Při jakémkoliv p5íštím importu by se ti tam vrátily. Mnohem lepší je, aby sis ty waypointy označil jako navštívené. Ony se ti jak v Geogetu, tak i v té mapě začnou ukazovat jinak, takže pak hned vidíš, kde jsi už byl, a kde ne. To už nemluvím o tom, že si ke každému tomu waypointu můžeš poznamenat třeba zjištěnou indicii.


  • 0

#8 retropop

retropop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 14:12

Když si kešku zobrazím dvojitým klikem na ní a najedu na nějaký waypoint naimportovaný s keškou tak mi pravé tlačitko myši na waypointu nic nedělá


  • 0

#9 retropop

retropop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 14:20

Jde to, ale vřele doporučuji takové věci nedělat. Při jakémkoliv p5íštím importu by se ti tam vrátily. Mnohem lepší je, aby sis ty waypointy označil jako navštívené. Ony se ti jak v Geogetu, tak i v té mapě začnou ukazovat jinak, takže pak hned vidíš, kde jsi už byl, a kde ne. To už nemluvím o tom, že si ke každému tomu waypointu můžeš poznamenat třeba zjištěnou indicii.

 

To zní rozumně, ještě ale kde a jak se waypont označím jako navštívený ? v GC nebo v Geogetu. Nikde jsem to nenašel


  • 0

#10 retropop

retropop

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 14:37

Už to asi mám. Musel jsem ale tu kešku stáhnou znovu s plným listingem a pak se mi vlevo objevilo otvírací menu s jednotlivými waypinty. Tam si mohu waypoint snadno označit jako navštívený nebo ho smazat, případně si k němu napsat i poznámku. Když jsem předtím kešku pouze aktualizoval s plným listingem tak se vlevo to rozbalovací menu neukázalo.

Přesto diky za pomoc.


  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2019 - 14:39

V geogetu. Jak mas tu kesku na seznamu (jak jsi v nem delal na kesi prave tlacitko, abys ji zaktualizoval), tak tam je vlevo v tom radku takove malicke +. Tim to rozbalis, a vidis jednotlive waypointy. Na libovolnem z nich muzes poklepat mysi (dvojklik), a muzes ten waypoint menit. Dole je zaskrtavatko "Navtsiveno", a taky je tam velke policko pro tvoji libovolnou poznamku, treba na tu zjistenou indicii.


Neni treba si to stahovat znovu, stacilo se tu kesku znovu vyhledat.


  • 0

#12 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 341 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2019 - 5:53

Jen poznámka, indicie je možné psát k waypointům, ale asi lepší je psát je k základní keši nebo k finálce, u sérií k bonusovce. Jinak je u té bonusovky budu hledat rozklikáváním všech v sérii. Navíc A:drake, pokud ho používám s geogetí databází umí vhodně zapsané indicie rovnou použít a vypočítat vzoreček, je to ale nutné připravit. Ale i když to počítám na papíře, je vhodnější mít to na jednom místě (třeba napané na tom papíru...).


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama