Já ti věřím, jen jsem také překvapen Ošetřil jsem si to tak, že před aktualizací si vyjedu seznam bez PMO keší. Akorát tedy teď nevím, jak mi to zafunguje, když se nějaká keš z databáze stane PMO. Předpokládám, že při aktualizaci se otaguje jako PMO a hned se "špatně" vyhodnotí jako nepublikovaná.

Publikováno 09 červen 2019 - 18:51
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 09 červen 2019 - 19:47
Tak aktualizace statutu by snad mela byt osetrena. Jeste se podivam na samotnou aktualizaci cele kese, tam to pravdepodobne bude take vracet nejakou divocinu.
Publikováno 13 červen 2019 - 10:32
Tak teď jsem se pokusil zobrazit mapu jen s částí waypointů a dopadlo to viz obrázek. Červené čáry vedou k waypointům, které jsem si smazal ze seznamu a k zobrazeným waypointům ty červené čáry nevedou. Waypointy kvůli jejich množství nemám očíslované, ale opísmenkované a nepropojily se mi modrou čárou v jejich pořadí. A poslední věc, když si seřadím zobrazené kešky podle GC kodů, tak waypointy se neseřadí podle jejich prefixu, který je na úrovni GC kódů. A samozřejmě je to v aktuální verzi GeoGetu.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 13 červen 2019 - 10:58
A je zvláštní, že když si přidám ještě další waypointy, tak ani k nim se neudělají ty červené čáry. Když si však vytvořím novou databázi v jiném datadiru a naimportuji si tam tuto kešku se všemi waypointy, tak v té se mi červené čáry udělají ke všem waypointům. Jako kdyby ty červené čáry byly někde nakešované z mého prvního pohledu na mapu a další přidané waypointy pak ignorujjí.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 13 červen 2019 - 11:17
Zkus mapou o kousek pohnout, mely by se ty cary dokreslit.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 červen 2019 - 11:46
Právě že jsem s mapou různě hýbal a zoomoval a čáry se nedokreslily. Pomohlo až zavření celého Geogetu a jeho nové spuštění.
Publikováno 13 červen 2019 - 11:57
Jakekoliv najeti mysi nad nejakou ikonku vyvola pokazde novy dotaz na databazi, kde se hledaji pribuzne zaznamy. Zadne kesovani tam neni. A oproti tomu, pro zobrazeni ikonek na mape je klicovy zaznam v prostorovem indexu.
ten pavouk k waypointum se ukazuje vzdy kompletni I k waypointum, ktere zrovna nejsou zobrazeny. je to signal, ze tam jeste enco je, co se zrovna nezobrazuje. Prislo mi to uzitecne.
Fialova cara propojuje pouze virtualni a fyzicke stage. Ty tam zadny takovy waypoint nemas, tak neni co propojovat.
A ty waypointy, ktere se ti naopak nepropojily - patrne nepatri k teto kesi. Opravdu maji uplne stejne ID kese?
Publikováno 13 červen 2019 - 12:03
Teď jsem zkusil z té testovací databáze pár waypointů fyzicky smazat a přesto se k nim nakreslily ty červené čáry (končí tím malým červeným puntíkem), tak jak je to vidět na obrázku, kde byly vymazány jen ze seznamu. Tak kde se tam vzaly, když v databázi už nejsou?
Publikováno 13 červen 2019 - 12:11
Jak jsi je mazal?
Publikováno 13 červen 2019 - 12:16
Pravým tlačítkem "Smazat waypoint", zavřel jsem GeoGet, pak jsem ho znovu spustil a načetl tuto kešku, viděl jsem, že u ní ty smazané waypointy už nejsou a tak jsem si zoobrazil mapu a stále k nim vedly ty červené čáry.
Publikováno 13 červen 2019 - 12:37
No, jeden obrázek, resp. video za tisíc slov. Natoč obrazovku mobilem s těmi konkrétními akcemi (smazání waypointu, přepnutí na mapu a pohyb s mapou a ukázání, jak se to na ní neprojevilo) a dej sem odkaz.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 13 červen 2019 - 13:30
Neda se zcela vyloucit, ze tvuj prohlizec opravdu ty ajax dotazy na Geoget taha z nejake cache. Zkusim mu to zatrhnout. V jakem prohlizeci se ti ta mapa otevira?
Publikováno 13 červen 2019 - 14:09
Publikováno 13 červen 2019 - 14:44
Publikováno 13 červen 2019 - 15:24
Publikováno 13 červen 2019 - 18:11
U me Chrome take bez problemu, tedy presneji podle ocekavani.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 červen 2019 - 18:41
Trochu divné chování poslední verze.
Zobrazím všechny keše (jde o pomocnou databázi), ctr+A, smazat z databáze. Po skončení se zobrazí žlutý panel že databáze je prázdná, ale pod ním je stále zobrazený poslední seznam. Dokonce jdou keše rozkliknout - samozřejmě se zobrazí prázdné údaje.
EDIT: Mažu jen pár keší, místo prázdného seznamu mi tam zůstanou tři. Opět jen fiktivní informace.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 13 červen 2019 - 19:03
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 14 červen 2019 - 6:54
To vypada na nejakou zavlecenou chybu temi waypointy v mape.
Kdyz v te situaci vycistis seznam kostetem, tak se to pak uz chova spravne?
Publikováno 15 červen 2019 - 14:54
Hraju si s GGmap a procházím nálezy (super, jak je to rychlé). Jedna věc ohledně datumu: bylo by možné, aby zobrazené datum v obou bublinkách (jak té malé dvouřádkové, tak v té větší) respektovalo formát nastavený v Geogetu? Tam já mám aktuálně nastaveno "d.M.yyyy".
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Export do GarminaZaloženo od yaroushek , 21 dub 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →
GeoGet →
GeoGet Icona BlockParty - opravaZaloženo od DrakMrak , 02 led 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů