Tak se chystáme v červenci do Švýcarska a neboť není v EU, řeším jak po dobu pobytu mobilně komunikovat a především datovat.
Má někdo nějakou zkušenost s prepaid SIM od Švýcarských operatorů? Kde se dá koupit, co koupit, jak to vyjde....
Díky moc!
Publikováno 17 červen 2019 - 11:32
Tak se chystáme v červenci do Švýcarska a neboť není v EU, řeším jak po dobu pobytu mobilně komunikovat a především datovat.
Má někdo nějakou zkušenost s prepaid SIM od Švýcarských operatorů? Kde se dá koupit, co koupit, jak to vyjde....
Díky moc!
Publikováno 18 červenec 2019 - 8:41
Díky moc!
Ahoj,
jak jsi to nakonec vyresil?
Jsem trochu dnes googlil a nic moc nenasel...
Diky za jakekoli info.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 18 červenec 2019 - 8:44
Nakonec jsem objedna SIMku od KOKO mobil. Dorucena asi tyden po objednani.
Publikováno 21 červenec 2019 - 21:30
KOKO jsem dosud neznal.
Ale nezdá se to být výhodné - megabajt stojí 0.0135€ a to ještě s omezením platnosti na měsíc. Pro použití ve více státech by bylo zapotřebí kombinovat plány abys neplatil zbytečně moc tam kde je to levné.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Geocaching →
Cache - obecná diskuze →
Ostrovní keškyZaloženo od Archi1 , 20 led 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Geocaching →
Poradna →
Panel Nastavení soukromíZaloženo od plavcik , 19 pro 2020 ![]() |
|
![]()
|
||
Hardware a software →
Programy na PC →
Urwigo v Linuxu?Založeno od ProKesTom , 10 lis 2020 ![]() |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Zámecké CITO Toužim 2019 - 12.10.2019 ( pozvánka na event )Založeno od dílna u mnicha , 28 zář 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Jubilejní X. CITO SKOKY 2019 - Podzim 21.9.2019 ( pozvánka na event )Založeno od dílna u mnicha , 20 čec 2019 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů