Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
461 odpovědí na toto téma

#441 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 001 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2020 - 21:20

Ahoj,

nalezeno (a označeno v GG jako FoundIt) mám přes 5000 keší.

Stator ale v části Milníky zobrazí keše jen do 4700 (pokud mám nastaveno po stovkách) či 4500 (pokud po kroku 500).

Někde chybí cca 300 keší a netuším, kam se podívat.

Labek mám 200 to moc nesedí jako důvod.

 

díky za nasměrování, kde může být zakopán pes.


  • 0

#442 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 124 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 5:52

Měl jsem to taky blbě, chyběly mi jen tři. Zjistil jsem, které. A pomohlo dát řazení jen podle data, ne podle ID logu. Ten někde chyběl, u mnohem víc keší. Je to v nastavení Statoru, Hlavní nastavení, HLAVNÍ, Seřadit nálezy podle...

Lepší by asi bylo dotáhnout logy se správným ID, u mě chyběly úplně, byly to keše kde jsem si nastavil nález sám v databázi, ale takových je mnohem více, třeba všechny labky a to bylo v pořádku.


  • 1

#443 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 269 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 8:01

Pravdepodobne bude problem v nastaveni rayeni, jak psal mpik. Doporucuju FAQ, body

  • Spravne nastaveni razeni kesi
  • Seznam milniku neobsahuje ocekavane kese
  • Ikony vsech nalezenych kesi nejsou v ocekavanem poradi (to je podobny problem)

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#444 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 124 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 8:25

Jak jsem psal, taky mi chybělo několik keší a i když jsem měl zaškrtnuto, chyběl poslední nález. Nastavení řazení jen podle data a času to vyřešilo, ale příčina zůstala, neexistující nebo špatné ID logu, někde jsem měl nastaven nález jen ručně, ale to bylo u mnohem více případů, než mi chyběly. Já osobně to dál neřeším, takhle mi to vyhovuje. Problém by možná byl, že při nerespektování ID logu se nebudou správně řadit nálezy, které nemají nastaven čas, ten tam nikde není, jedině ručně, nebo vypreparovaný z textu logu. Ale nálezy se mi stejně správně neřadily ani předtím, musel jsem doplnit přibližný čas, když jsem je chtěl mít ve správném pořadí. Takže bych řekl, že v tom vyhodnocení ID logu bude nějaká chyba.


  • 0

#445 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 9:03

Zatím je to skládá jen za sebe od nejstaršího po nejnovější nebo naopak (velký nebo malý), před a za se dá hodit nějaký text nebo html...
Nicméně naklikáte a máte :) viz můj profil, Výběr je vždy ze všech setříděný dle datumu od nejstarších po nejnovější, nové se donačtou při spuštění statoru...

 

Já se trochu obávám nových změn v suvenýrech (ale moc toho říkat nemohu, jsem jen uživatel Statoru a nijak nepřispívám k jeho vývoji). Mé obavy jsou z toho, že podle toho, co DrakMrak píše, tak nové změny možná neumožní to, co šlo dřív (ohledně třídění, rozdělění do řádek atd. - prostě aspoň tak, jak to mám teď  :P : https://www.geocachi...981/stator.html). Neměly by obecně nové verze být spíše rozšířením než změnami? Ovšem chápu, že když GS změní API, tak se to původní udržet stále nedá.


  • 0

#446 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 269 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 9:13

Nove verze = jen rozsireni je zajimava myslenka, ale neudrzitelna. Postupen casu se leccos zmeni tak, ze puvodni pouzit vubec nejde (prikladem muze byt postupne omezovani obsahu stranky profilu az do stavu, kdy prakticky neni mozne pouzit rozumne html (s CSS, ...) a bylo nutne hledat moznosti ulozeni statistiky na vlastnim nebo jiem serveru.

 

Zmena API je take dost dramaticka, ale spis jde o to, ze GS neposkytuje data, ktera poskytoval nebo neni mozne k necemu pristupovat puvodnim zpusobem a novy je znacne omezujici, pokud je vubec mozny (opet priklad: zavedeni seznamů - ted se k vsem seznamum pristupuje sice stejne, ale neni mozne z toho vytahat ty informace, ktere byly dostupne driv, treba poznamka u kese v bookmarku).

 

Podobneho se najde docela dost.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#447 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 9:13

Já se trochu obávám nových změn v suvenýrech (ale moc toho říkat nemohu, jsem jen uživatel Statoru a nijak nepřispívám k jeho vývoji). Mé obavy jsou z toho, že podle toho, co DrakMrak píše, tak nové změny možná neumožní to, co šlo dřív (ohledně třídění, rozdělění do řádek atd. - prostě aspoň tak, jak to mám teď  :P : https://www.geocachi...981/stator.html). Neměly by obecně nové verze být spíše rozšířením než změnami? Ovšem chápu, že když GS změní API, tak se to původní udržet stále nedá.

Zatím je to jak to mám já na svém profilu... tak se podívej...

Pořád je prostor to nějak upravit, vyšel jsem z toho jak jsem to používal ... je pravda, že HTML si uděláš jak chceš a ta možnost naprosto zůstala, neodstranil jsem ji...
Na druhou stranu dělat nějaký přesný placement každého jednoho suvenýru není už zase tak jednoduché...

JDE udělat hlavička nad(HTML/TEXT), hlavička pod(HTML/TEXT), nadpis nebo bez nadpisu ale suvenýry se seřadí tak jsou získány dle datumu
můžou být velké, malé můžeš jim omezit velikost procentuálně

Víc to zatím neumí


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#448 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 9:15

p.s. nová verze je rozšířením a to podstatným... pro lidi co neumí HTML nebo se jím nechtějí zabývat je to usnadnění...
navíc některé suvenýry dělaly potíže skrze volání přes jméno.


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#449 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 001 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 13:33

Měl jsem to taky blbě, chyběly mi jen tři. Zjistil jsem, které. A pomohlo dát řazení jen podle data, ne podle ID logu. Ten někde chyběl, u mnohem víc keší. Je to v nastavení Statoru, Hlavní nastavení, HLAVNÍ, Seřadit nálezy podle...

Lepší by asi bylo dotáhnout logy se správným ID, u mě chyběly úplně, byly to keše kde jsem si nastavil nález sám v databázi, ale takových je mnohem více, třeba všechny labky a to bylo v pořádku.

 

Díky moc tobě i gordovi.

Bylo to ono - měl jsem čas + ID_logu. Po změně na datum je to OK.


  • 0

#450 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 13:40

HTML si uděláš jak chceš a ta možnost naprosto zůstala, neodstranil jsem ji...

 

 

Jde o to, co myslíš pod "možnost s HTML". Patrně to určitě je použití pouhopouhého HTML (tedy najít si URL pro obrázek a použít tagy img a src). Ale je to taky používání GG proměnné "%CalcGSAPI_GetSouvenirsData"? To by byla škoda, kdyby tohle už nešlo (tedy za předpokladu, že tohle volání API GS pořád podporuje). S touto proměnnou byly (pokud jsem zpozoroval) dva problémy. Jeden byl teprve nedávno (a stal se jen jednou) a týkal se dvou suvenýrů, které oba měly stejný titul (stejné jméno). S tím se nedá dělat nic jiného než prostý HTML (je to blbost groundspeaku). Ale druhý problém byl dlouhodobý a objevil se několikrát a týkal se DrakMrakova kódu - kod nepočítal s čárkami (a možná i jinými znaly) v titulku obrázku. Chápu, že to bylo proto, že stejný kus kódu se používal nejen na suvenýry, ale i jinde, nicméně...  :) .


  • 0

#451 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 14:13

Jde o to, co myslíš pod "možnost s HTML". Patrně to určitě je použití pouhopouhého HTML (tedy najít si URL pro obrázek a použít tagy img a src). Ale je to taky používání GG proměnné "%CalcGSAPI_GetSouvenirsData"? To by byla škoda, kdyby tohle už nešlo (tedy za předpokladu, že tohle volání API GS pořád podporuje). S touto proměnnou byly (pokud jsem zpozoroval) dva problémy. Jeden byl teprve nedávno (a stal se jen jednou) a týkal se dvou suvenýrů, které oba měly stejný titul (stejné jméno). S tím se nedá dělat nic jiného než prostý HTML (je to blbost groundspeaku). Ale druhý problém byl dlouhodobý a objevil se několikrát a týkal se DrakMrakova kódu - kod nepočítal s čárkami (a možná i jinými znaly) v titulku obrázku. Chápu, že to bylo proto, že stejný kus kódu se používal nejen na suvenýry, ale i jinde, nicméně...  :) .

To nesouvisí s API GS to si dělám já při načítání suvenýrů - zůstane zachováno, takže si to můžeš dělat po staru s mírnými nevýhodami, že sem tam nějaký suvenýr se sprčenými znaky v názvu dělá problém a musí se to zadat přímo HTML... oprava je trochu drbání se pravou rukou za levým uchem

Ty dva suvenýry už stejné jméno nemají GS to opravil (BRNO LeapDay... díky téhle chybě si s takovými excesy ten nový plugin poradí) ale nový plugin neumí placement, že by sis to do statistiky dal kamkoliv to prostě není jeho účelem proto zůstanou možnosti OBĚ :)
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#452 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 14:19

To DrakMrak: Díky, díky!!


  • 0

#453 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 16:33

Zdravím, malý dotaz.

Přibyl mi event typu Comunity Celebration, a v tabulkách "Nálezy podle typu keše" to v nadpise nevygeneruje jen ikonku, ale je tam celý nápis, tím se to celé rozhodí a nevypadá to dobře....

Je to tak dobře, nebo musím někde něco přenastavit. Díval jsem se na profily jiných, a viděl jsem to ve více statistikách...

A případně, do jakého odznáčku se tento typ eventu připočítává ???

Děkuji za odpověď


  • 0

#454 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 177 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 17:52

V nové verzi to bude opravené, včetně badgegenu a dalších míst kde to bylo blbě...
Má svůj odznáček jako každý typ eventů dneska... ale nezapočítá se to do něj ve stávající verzi

Za mě snad opraveno...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#455 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2020 - 18:21

V nové verzi to bude opravené, včetně badgegenu a dalších míst kde to bylo blbě...
Má svůj odznáček jako každý typ eventů dneska... ale nezapočítá se to do něj ve stávající verzi

Za mě snad opraveno...

 

OK, dík za info...  budu se těšit na novou verzi.


  • 0

#456 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 373 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2020 - 0:49

Ahoj, jen malej dotaz. 

Jde do statistik dostat provoz a nálezy na mých LABkách ?

 

Díky


Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 09 červenec 2020 - 0:49

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#457 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 269 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2020 - 5:31

Na takto polozenou otazku existuje jen jedna odpoved - ano, jde.

 

Ovsem na druhou stranu musim dodat, ze LABky jsou u GS zcela mimo system kesi, takze statistika vlastnich kesi by znamenala stahovat data do GG nejakou jinou cestou a jinym zpusobem. Nezkoumal jsem to, tak netusim, jak jsou nalezy na vlastnich LABkach k dispozici pres API - aby se to nemuselo stahovat jako HTML a pak to parsovat. Mozna je to zajimavy namet na dalsi vyvoj.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#458 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 409 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2020 - 8:25

Jde do statistik dostat provoz a nálezy na mých LABkách ?

 

Jak řekl gord, mělo by to jít. Ale zatím nevím o žádném udělátku, který by to do GG dostal. Jsou zřejmě dvě cesty: jednou je parsovat HTML soubor, který se o nálezech dá vygenerovat (v tomto vláknu o něm psal jeho autor, omlouvám se, zapomněl jsem jeho jméno). Druhá cesta by měla být přes LAB API, kde jsou zřejmě data o nálezech. Říkám "zřejmě", protože to nemohu dokázat, ježto k těm datům má přístup jen autor LABek a já jím nejsem. Nicméně obě cesty musí mít na svém konci opět nějaký GG plugin, který zjištěná data zapíše do GG.


  • 0

#459 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 710 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2020 - 15:19

Ahoj, jen malej dotaz. 

Jde do statistik dostat provoz a nálezy na mých LABkách ?

 

Díky

Ano jde.

 

podívej se sem: http://www.geocachin...lab-adventures/

 

Myslím, že časem to někdo udělá stravitelnější, ale pro první nástřel by ti mohlo pomoct.


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#460 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 269 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2020 - 19:43

Jo, to je take jedna cesta - vytvorene HTML vlozit do statistiky vytvorene Statorem. Ale ma to hacky:

 

- asi bude problem s formatovanim

- tvorba je celkem neohrabana a mimo Stator


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama