Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
208 odpovědí na toto téma

#41 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2019 - 7:11

Mel jsem stejny problem a oprava pomohla. Soubor getyourimages uz nema na konci [] coz asi zpusobilo tu chybu. Diky za opravu

Dík za test, mám zrovna blbej počet obrázků tak se mi to netestovalo moc dobře...

Problém bylu všech kdo měl zrovna počet obrázků dělitelnej 50 :) to samé mohlo nastat i u suvenýrů

Takže opraveno...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#42 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2019 - 7:31

Ještě jednou - opravný soubor najdete ZDE: https://www.dropbox....Stator.pas?dl=0

Stáhnout a přeplácnout s ním ten stávající...

 

popřípadě ještě promazat adresář TMP Statoru :)


  • 2

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#43 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2019 - 7:44

Díky za odpověď, ale bohužel nejsem programátor a tomu kódu moc nerozumím, takže nevím co kam mám přesně vložit, zkrátka jak to upravit. :-(

BTW: kdo ten čas tam taky vlastně má? když to gc.com nepodporuje, tudíž nebylo by dobré to tam doplnit do výchozího stavu?

 

Prilozeny soubor rozbal do adresare Modules\Predefined. Pak muzes pridat do statistiky modul FirstCachesInCountryNoFoundtime - vyzkousej a poreferuj vysledek.

Přiložený soubor (y)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#44 fille.n15

fille.n15

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2019 - 16:07

Je mi líto, exception. :-(

 

exception.PNG


  • 0

#45 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 6:13

To je co za (kus?) nesmyslneho SQL? 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#46 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 553 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 12:17

Tak jo, zkus tohle.

Nerad to říkám, ale ani tohle nefunguje. Tak se s tím netrap a každopádně ti děkuju za snahu.


  • 0

#47 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 12:27

Hm, tak se presuneme na soukromy kanal. Ja to sam asi nevyresim, protoze nic takoveho nemam ... Promyslim nejaky postup a pisnu ti.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#48 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 13:21

Tak me napadla drobna otazecka. k modulu MapGenSwitchCountries. Podle ceho se to pocita. Chybi mi tam Slovinsko a Chorvatsko.

http://download.navr...hing/stats.html


  • 0

#49 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 329 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 15:22

Vybarvovací mapy nejsou dostupné pro všechny země. Tak proto...

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 27 červen 2019 - 18:22

  • 0

#50 drowned

drowned

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 17:32

Ještě jednou - opravný soubor najdete ZDE: https://www.dropbox....Stator.pas?dl=0

Stáhnout a přeplácnout s ním ten stávající...

 

popřípadě ještě promazat adresář TMP Statoru :)

 

Děkuji ti moc Draku pomohlo to. Mám přesně 1550 fotek v galerii  :)  Dále díky  @mmarvv za pomoc Drakovi udělal bych to sám, ale byl jsem teď pár dní mimo... 


  • 1

#51 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 18:22

Tak me napadla drobna otazecka. k modulu MapGenSwitchCountries. Podle ceho se to pocita. Chybi mi tam Slovinsko a Chorvatsko.

http://download.navr...hing/stats.html

 

Seznam statu, pro ktere jsou vybarvovaci mapy, je jednak na webu a jednak v nabidce pro nastaveni modulu pro vybarvovaci mapy.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#52 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 19:21

ok. myslel jsem, ze staci jen aby existovaly polygony, ktere jsem v AppData\romaing\geoget\polygony videl. Jestli to chapu dobre, tak chybi jednak Územní celky států a pak i bitmapy pro ne.

Jen jsem nepochopil, kde ve Statoru je ten seznam. protoze v tom modulu mam parametr IncludeMaps s moznosti volby All nebo Europe. tedy nikde jsem nasel vyber/seznam statu.

 

Jo a pritom jsem si vsiml, ze v pravo v seznamu vybranych mam u MapCzDot warning vykricnik. to je deprecaed, nebo kde zjistim co mu vadi?


  • 0

#53 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 19:42

To je zastaraly modul.

 

Ohledne tech map, co je treba a tak ... Neni to jen polygon, opet je to popsano http://www.geocachin...5/index.php#jak


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#54 mmarvv

mmarvv

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 20:34

Moc děkuji, funguje :) DrakuMraku, jestli se někdy někde osobně setkáme, koupím ti pivo (dva, tři) :P

 

Ještě jednou - opravný soubor najdete ZDE: https://www.dropbox....Stator.pas?dl=0

Stáhnout a přeplácnout s ním ten stávající...

 

popřípadě ještě promazat adresář TMP Statoru :)


  • 0

#55 fille.n15

fille.n15

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2019 - 20:45

To je co za (kus?) nesmyslneho SQL? 

 

No jo, opet chyba na mem prijimaci, selhalo ctrl+cizi, ctrl+vlastni :)

Omlouvám se, tvé upravené SQL funguje na výbornou, asi už jsem u toho spal, když jsem to včera zkoušel :)

 

Děkuji :)


  • 0

#56 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2019 - 5:29

To je zastaraly modul.

 

Ohledne tech map, co je treba a tak ... Neni to jen polygon, opet je to popsano http://www.geocachin...5/index.php#jak

jj to jsem predtim cetl a myslel tim bitmapy pro ne:). Chapu, a dal neresim. Popis je dostatecne odrazujici:D A dosvedcuje kolik zasluzne prace pro nas delate. Diky.

 

za ten zastaraly modul je nahrada ten czDotXXXYYYZZZ ? Nemam ted spusten geoget, ale neco takove jsem tam vcera nasel.


  • 0

#57 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2019 - 5:48

ok. myslel jsem, ze staci jen aby existovaly polygony, ktere jsem v AppData\romaing\geoget\polygony videl. Jestli to chapu dobre, tak chybi jednak Územní celky států a pak i bitmapy pro ne.

Jen jsem nepochopil, kde ve Statoru je ten seznam. protoze v tom modulu mam parametr IncludeMaps s moznosti volby All nebo Europe. tedy nikde jsem nasel vyber/seznam statu.

 

Jo a pritom jsem si vsiml, ze v pravo v seznamu vybranych mam u MapCzDot warning vykricnik. to je deprecaed, nebo kde zjistim co mu vadi?

 

jj to jsem predtim cetl a myslel tim bitmapy pro ne:). Chapu, a dal neresim. Popis je dostatecne odrazujici:D A dosvedcuje kolik zasluzne prace pro nas delate. Diky.

 

za ten zastaraly modul je nahrada ten czDotXXXYYYZZZ ? Nemam ted spusten geoget, ale neco takove jsem tam vcera nasel.

 

Seznam je videt v nastaveni modulu MapGenFromState nebo MapGenFromTag - tyto moduly jsou vnitrne pouzivany z modulu MapGenSwitchCountries.

 

Nahradou za MapCzDot je obecnejsi modul MapPinboard. Rekl bych, ze ten stary ani nebude chodit, myslim, ze pouzival Googli mapy, coz ted bez klice nejde. Take bys ho tam vubec mit nemel, pri aktualizaci byl vymazan - proto ten vykricnik, v konfiguraci statistiky je pouzit modul, ktery neexistuje.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#58 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2019 - 6:30

Nerad to říkám, ale ani tohle nefunguje. Tak se s tím netrap a každopádně ti děkuju za snahu.

 

Tak ted uz by snad mohlo byt vse spravne. Tentokrat jsou upraveny 2 soubory.

Přiložený soubor (y)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#59 Demkes3

Demkes3

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2019 - 10:40

Ahoj, dnes jsem si náhodou všiml, že se špatně počítají body pro pásky (najednou jsem poskočil o strašně moc bodů).
Podle statoru mám 416.83 bodů, ale po sečtění bodů z pravěho sloupce mám 360.83. Rozdíl je tedy 56 bodů. Dle mého názoru se 2x počítají body ze sekce "1 bod za každých 100 nalezených keší", protože tam mám přesně 56 bodů.
Poslední generování proběhlo včera večer s aktuální verzí GeoGetu i Statoru.

Statistiky mám na https://www.geocachi...964/stator.html.


  • 0

#60 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2019 - 10:48

Ahoj, dnes jsem si náhodou všiml, že se špatně počítají body pro pásky (najednou jsem poskočil o strašně moc bodů).
Podle statoru mám 416.83 bodů, ale po sečtění bodů z pravěho sloupce mám 360.83. Rozdíl je tedy 56 bodů. Dle mého názoru se 2x počítají body ze sekce "1 bod za každých 100 nalezených keší", protože tam mám přesně 56 bodů.
Poslední generování proběhlo včera večer s aktuální verzí GeoGetu i Statoru.

Statistiky mám na https://www.geocachi...964/stator.html.

Podívám se na to ale s pásky už se leta nic nedělalo...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama