Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
214 odpovědí na toto téma

#81 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2019 - 11:07

Takže odpověď je, že vybarvovací mapku ve Statoru máš podle území GC a odznak podle tagů. Území je v bordelu a proto máš málo vybarvených krajů. Měl by sis proto změnit mapku na vybarvování podle tagu (tedy použít modul MapGenFromTag místo MapGenFromState) a shoda bude dokonalá... :)


  • 0

#82 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 691 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2019 - 11:34

Dík, zkusím to někde v konfiguraci najít


  • 0

#83 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 853 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2019 - 11:40

Musis pouzit jiny modul - MapgGenFromTag, to neni zmena v nastaveni modulu, ale zmena modulu za jiny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#84 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 691 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2019 - 11:46

Našli, moji rádcové, našli!

Díky za podporu, opraveno.


  • 1

#85 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2019 - 13:43

Pokúšam sa spojazdniť v Statore odznak CWG a to prepijením na https://cwg.gcm.cz/

v nastavení Statoru v CalcBG je volba z cwg.gcm.cz

https://ctrlv.cz/HaUW

Nenašiel som ale kde sa zadá Meno a heslo. Hľadal som aj v konfigurácii pluginov a nenašiel.

Kde nájdem

dík


Tento příspěvek byl upraven od Balin50: 28 srpen 2019 - 13:43

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#86 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2019 - 13:50

Pokúšam sa spojazdniť v Statore odznak CWG a to prepijením na https://cwg.gcm.cz/

v nastavení Statoru v CalcBG je volba z cwg.gcm.cz

https://ctrlv.cz/HaUW

Nenašiel som ale kde sa zadá Meno a heslo. Hľadal som aj v konfigurácii pluginov a nenašiel.

Kde nájdem

dík

Nastavuje se to opravdu v CalcBG
CWGMethod se nastaví na to cwg.gcm.cz
a

CWGgcmLogin se nastaví jméno uživatelské do gcm - heslo netřeba


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#87 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2019 - 14:03

dík

funguje.

Ešte otázka ohľadne starých vecí ako Trackable list item a vlastne všetko čo využívalo GJ je predpokladám zbytočné. Snažím sa odinštalovať zbytočné veci a prečistiť GG


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#88 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2019 - 14:37

Trackable list nepoužívám takže nevím ale dost pravděpodobně to nefunguje... byli s tím už dřív problémy... a to bylo jediné na co jsem GJ používal ale k tomu by se asi měl vyjádřit někdo kdo si TB/GC katalogizuje. Já tam mám jen svoje a ty dělám jinou metodou viz můj profil a stejně to asi ještě předělám...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#89 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2019 - 23:18

Tak jsem si zkusila nainstalit GG a vyjet výstup ze statoru, a koukám, že tam mám dvakrá odznáček "geocacher" - na stejné úrovni, samozřejmě, protože je to dvakrát to samé, ale ne na pozicích vedle sebe. Mezi ty dva geocachery jsou vsunuty čtyři jiné odznáčky.

To asi není záměr, ale spíš chyba, ne?


  • 0

#90 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 072 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 9:33

tohle se tu řešilo asi osmkrát, čti předchozí stránku


  • 0

#91 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 9:35

Tak jsem si zkusila nainstalit GG a vyjet výstup ze statoru, a koukám, že tam mám dvakrá odznáček "geocacher" - na stejné úrovni, samozřejmě, protože je to dvakrát to samé, ale ne na pozicích vedle sebe. Mezi ty dva geocachery jsou vsunuty čtyři jiné odznáčky.

To asi není záměr, ale spíš chyba, ne?

Chyba to je! v nové verzi je to opraveno a tady už zepárkráte diskutováno... Vlez si do nastavení Badges vyhoď odznak "The Lazy Cachers" a znovu přihoď "The Lazy Cacher" a budeš to mít dobře kdysi se měnilo jméno a pořád se to táhne... Do budoucna to bude řešeno jinak :) tohle ti ale určitě pomůže


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#92 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 9:41

Aha, děkuju oběma, já se kousek zpátky do diskuze dívala, ale nevšimla jsem si. Geoslepotou trpívám pravidelně (i v práci:-)).


  • 0

#93 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 14:26

Zdravím..
chci se zeptat, v čem by mohl být problém,když se mi pro odznáčky nepřepočítávájí samy počty nalezených TB-eček ( The Travel Bug a The Coin Collector).
Nevím, jak dlouho už se mi toto děje, všimnul jsem si toho dneska při náhodném pohledu.
Díky moc za odpověď.
  • 0

#94 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 19:17

Ehm, protože jsem v badges nemohla najít odznáček lazy cacher, tak jsem zkusila odebrat celej badges s tím, že když jsou tam šipky, tak bude přesouvací úkon obousměrný jako třeba v corelu. No, není. Badges se zprava odebral, ale doleva nepřesunul a já teď nemůžu najít, odkud ho vylovit  a vrátit zpátky...


  • 0

#95 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 19:35

Zdravím..
chci se zeptat, v čem by mohl být problém,když se mi pro odznáčky nepřepočítávájí samy počty nalezených TB-eček ( The Travel Bug a The Coin Collector).
Nevím, jak dlouho už se mi toto děje, všimnul jsem si toho dneska při náhodném pohledu.
Díky moc za odpověď.

Nevím :) tahá se to z API
Nicméně jak to v API je tak to mám ale pokoukám po tom...
TB poznám jen podle toho, že se v souboru jmenuje "Travel Bug Dog Tags" a u toho číslo

jinak API si odkládá soubory do adresáře: .../data/script/Stator/tmp/GetYourUserProfile<tvoje přezdívka>.txt jednak podle datumu se dá zjistit kdy se naposledy stáhl... netahá se každou chvilku aby se nezatěžovalo API ... tyhle data jednou za 24 hodin ale když ho smázneš tak při vytváření udělá hned nový...

vpodstatě lze smazat všechna data v tom adresáři a všechna se znovu načtou..

víc zatím nevím


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#96 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 19:36

Ehm, protože jsem v badges nemohla najít odznáček lazy cacher, tak jsem zkusila odebrat celej badges s tím, že když jsou tam šipky, tak bude přesouvací úkon obousměrný jako třeba v corelu. No, není. Badges se zprava odebral, ale doleva nepřesunul a já teď nemůžu najít, odkud ho vylovit  a vrátit zpátky...

Dole sepřepnout na Experta - levý roh dole
a pak v sekci Ostatní / Badges


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#97 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 20:23

Mááám... kuju. :-)

 

(Na experta jsem ve svém případě ani nevzdechla pomyslet, holt. :-)


Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 02 září 2019 - 20:23

  • 0

#98 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 20:26

Nevím :) tahá se to z API
Nicméně jak to v API je tak to mám ale pokoukám po tom...
TB poznám jen podle toho, že se v souboru jmenuje "Travel Bug Dog Tags" a u toho číslo

jinak API si odkládá soubory do adresáře: .../data/script/Stator/tmp/GetYourUserProfile<tvoje přezdívka>.txt jednak podle datumu se dá zjistit kdy se naposledy stáhl... netahá se každou chvilku aby se nezatěžovalo API ... tyhle data jednou za 24 hodin ale když ho smázneš tak při vytváření udělá hned nový...

vpodstatě lze smazat všechna data v tom adresáři a všechna se znovu načtou..

víc zatím nevím


Ano, tak odmazání opravdu pomohlo. Už je to OK.
Děkuji
  • 0

#99 ru šedesátsedm

ru šedesátsedm

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 21:54

Všechny keše počítám stejně bez rozdílů do BadgeGenu a to včetně LABek (Labky si člověk do GG musí dát správně)...

 

Hledám už hodinu, ale postup zadávání labek do GG jsem nenašla. Můžu poprosit o nějaký odkaz, jestli existuje návod?

 


  • 0

#100 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2019 - 22:08

Hledám už hodinu, ale postup zadávání labek do GG jsem nenašla. Můžu poprosit o nějaký odkaz, jestli existuje návod?

Labkeše jsouna ruční náhon
Nejlíp odtud: https://georabbits.c....php?page_id=33
stáhnout příslušnou sadu, importovat do GG a nastavit nálezy

jinak to moc nejde


Přesněji jde to i ručně pojedné ale to už je složitější...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama