Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
212 odpovědí na toto téma

#121 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 21:38

Díky za radu, ale tohle mi nepomůže. Já ty keše ze skořápek mám v Geogetu s datem nálezu, ale bez logů. A na tom webu jsou jen aktuální adventure labky.


  • 0
P.Pírko

#122 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2019 - 21:44

Díky za radu, ale tohle mi nepomůže. Já ty keše ze skořápek mám v Geogetu s datem nálezu, ale bez logů. A na tom webu jsou jen aktuální adventure labky.

A na co potřebuješ u LABky log ?


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#123 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 7:34

To asi jako reakci na muj dotaz.

 

Nastav si razeni nalezu jen podle data a casu a sestav tu tabulku znovu, treba to pomuze. Razeni se nastavi na zalozce Hlavni nastaveni - Hlavni - Seradit nalezy podle - nastav Datum a cas nalezu. Ale predpoklada to, ze mas u vsech nalezu nastaveny datum i cas, a ten cas neni 00:00!

 

EDIT: Vysvetlivka:

  • pokud je razeno i podle ID logu, kese, ktere ID logu nemaji (tedy nemas log), jsou ignorovany
  • pokud ale nebude razeno podle ID logu a nektery den najdes vic kesi bez uvedeni casu, muze byt razeni chybne (treba pro milniky, vypocet vzdalenosti, ...)
  • v dobe, kdy se to delalo, LABky neexistovaly a nebylo pravdepodobne, ze by mohl byt nalez bez ID logu
  • log u LABek lze vytvorit treba pluginem LogsRepair, ale neni to nezbytne nutne, pokud upravis to nastaveni

Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 září 2019 - 7:41

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#124 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 18:15

Díky za radu, ale nepodařilo se. Ale zkoušel jsem s tím trochu víc pracovat. Tak třeba v tabulce  Nálezy podle typu keše a podle regionu  mi chybí nejen labky, ale keše různých typů. Tak jsem myslel, že mám něco špatně v databázi. Ale když si dám tabulku Nálezy podle typu keše a podle státu tak tam jsou keše všechny. Takže jsem hledal problém v regionu, ale nenašel jsem ho. Třeba u labek mám Hlavní město Praha stejně jako u jiných pražských keší. . Ale asi tam bude přece jen něco špatně v mé databázi. Ale netuším co.


Tento příspěvek byl upraven od p.pirko: 13 září 2019 - 18:16

  • 0
P.Pírko

#125 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 18:20

Takze prosim o konkretni modul, v kterem ti to nechodi. Problem muze byt v tom, zda se bere "region" z tagu nebo z udaje od GS. Pokud by platilo to prvni, pak by mohl byt problem prave v tom prirazeni tagu. Nepises, jaky udaj jsi kontroloval - zda "uzemi" nebo tag a jaky. Tak zkontroluj ty tagy, hodnotu v tagu "cz kraj". Ja tam mam "Praha".


Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 září 2019 - 18:23

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#126 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 19:14

Hurá už je to jasné. Jedná se o modul  SummaryByTypeSwitchRegions a třídění je tam podle tagu "CZ kraj". Já jsem si původně kontroloval jen území, protože s tagama moc nepracuju. Teď jsem si ke dvěma labkám přidal tag "CZ kraj" a naplnil ho a okamžitě se mi ukázaly ve statistice. Múžu to sám nějak změnit aby se region nebral z tagu, ale z území? Nebo musím zkontrolovat, kde mi chybí tenhle tag a všude ho doplnit?


  • 0
P.Pírko

#127 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 19:33

Tak to je problem v tvych postupech. Tag bys mel doplnovat vzdy po pridani kesi do databaze. Je to mozne nastavit i automaticky po kazdem importu dat - menu Nastroje - Nastaveni - Ziskavani dat, zaskrtnout Po importu priradit nadmorskou vysku, uzemni data a casove zony


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#128 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 473 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 20:20

... pokud by ale importoval LAB z GPX, ktere nebude mit nastaven jako stat "Czechia", pak se automaticke roztrideni podle ceskych polygonu neprovede.

 

(Nevim, o jake konkretni LAb kese jde, jak byly importovány, ani jeslti je to GPX vyrobene dobre...)


  • 0

#129 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2019 - 20:57

Díky moc za všechny rady. Doplnil jsem si chybějící tag CZ kraj ( a taky SK kraj) a už se mi zobrazují všechny keše podle regionů. Takže moje problémy byly vyřešeny. Ještě jednou díky. :)


  • 0
P.Pírko

#130 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2019 - 16:02

Asi by bylo dobre, kdybys ragoval na Halumovu poznamku. Muze to byt dulezite pro nkoho dalsiho se stejnym nebo podobnym problemem.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#131 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2019 - 16:31

OK, tak ještě tu reakci. Jednalo se o keše ze skořápek 2014-17 a z Vesmírné keše 2017. Měl jsem je už dávno nahrané, stát Czechia tam byl nastavený, Jen jsem se víc zahloubal do statistik a zjistil problém, který už tam byl dávno (u mne), jen jsem si ho předtím nevšiml. Jediný problém byl nakonec v tom, že jsem netušil, že se v tabulce  Nálezy podle typu keše a podle regionu netřídí podle území, ale podle tagu CZ kraj, který jsem tam neměl naplněný. 


  • 0
P.Pírko

#132 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 13:27

Ahoj, při generování statistik mi to postupně vyhodí tyhle 3 chybové hlášky, ale nepodařilo se mi přijít na to, kde je chyba. Poradíte někdo, kde hledat?

 

screen.jpg  screen2.jpg  screen3.jpg


  • 0

misha_in.png


#133 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 13:36

No vidím to tak, že tam nemáš referenční kód uživatele:

správně:
/v1/users/{referenceCode}/souvenirs
a ty máš:
/v1/users//souvenirs

chybí ti tam kód :) a tím pádem ti dotazy do API nebudou fungovat a bude ti to generovat danou chybu(y)
dívám se jak je to s tím kódem
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#134 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 13:47

Takže zřejmě prvně vyskočila chyba z obrázku dvě chyba při zjišťování informací o uživateli... tam se vydoluje refkód a ten se pak používá dál...
A jako vstup se používá tvoje přezdívka na geocaching.com (ještě si to tam ošetřím, že když se nevrátí tak to ukončí chod nemá pak smysl dál pokračovat)

Nicméně nevím ale souvisí to s přezdívkou nějak...

Podívej se do adresáře Stator\tmp\ jestli tam máš soubor GetYourUserProfile<prezdivka>.txt a co je v něm... je to texťák a hned na začátku je tvoje přezdívka a za ní referenční kód.

Něco takového: "{root:[{"username":"prezdivka","referenceCode":"PRxxxxx",



 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#135 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 14:02

No vidím to tak, že tam nemáš referenční kód uživatele:

správně:
/v1/users/{referenceCode}/souvenirs
a ty máš:
/v1/users//souvenirs

chybí ti tam kód :) a tím pádem ti dotazy do API nebudou fungovat a bude ti to generovat danou chybu(y)
dívám se jak je to s tím kódem
 

 

A kde tohle upravím? Respektive, kde zjistím referenceCode?


  • 0

misha_in.png


#136 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 14:05

Takže zřejmě prvně vyskočila chyba z obrázku dvě chyba při zjišťování informací o uživateli... tam se vydoluje refkód a ten se pak používá dál...
A jako vstup se používá tvoje přezdívka na geocaching.com (ještě si to tam ošetřím, že když se nevrátí tak to ukončí chod nemá pak smysl dál pokračovat)

Nicméně nevím ale souvisí to s přezdívkou nějak...

Podívej se do adresáře Stator\tmp\ jestli tam máš soubor GetYourUserProfile<prezdivka>.txt a co je v něm... je to texťák a hned na začátku je tvoje přezdívka a za ní referenční kód.

Něco takového: "{root:[{"username":"prezdivka","referenceCode":"PRxxxxx",

 

 

Soubor tam je. Asi to může souviset se změnou nicku na GC, ale ten jsem snad všude změnil i v geogetu.

 

Edit: User name v tom souboru je - na konci. Ale referenceCode ne.


Tento příspěvek byl upraven od Misha.in: 18 září 2019 - 14:07

  • 0

misha_in.png


#137 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 14:05

A kde tohle upravím? Respektive, kde zjistím referenceCode?

Neupravíš, zjišťuje se to samo podle přezdívky z API
Pokud máš ve Statoru správně přezdívku mělo by to fungovat - teď jsem si pro jistotu pustil statistiku a nemám problém


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#138 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 14:07

No jestli jsiměnil NICK tak v tom asi někde bude potíž...
Mrkni se do Statoru co tam máš v nastavení za NICK V Hlavním nastavení na záložce uživatel geocaching.com a pokud starý tak je to potřeba změnit


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#139 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 14:11

No jestli jsiměnil NICK tak v tom asi někde bude potíž...
Mrkni se do Statoru co tam máš v nastavení za NICK V Hlavním nastavení na záložce uživatel geocaching.com a pokud starý tak je to potřeba změnit

 

Je tam nový a GUID se mi načte.


  • 0

misha_in.png


#140 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2019 - 14:17

GUID s tím nesouvisí

Neznám proces změny NICKU  na groundspeaku

Říkals, že ten soubor tam máš a co je v něm na začátku normálně ho otevř textovým editorem

Mělo by tam být něco:
Něco takového: "{root:[{"username":"prezdivka","referenceCode":"PRxxxxx",


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama