Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.10.3 - Pedro

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
163 odpovědí na toto téma

#81 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 584 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2019 - 17:04

Barva písma je identická s tou u mimo provoz. Liší se to jen přidaným podbarvením.
  • 0

#82 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2019 - 17:41

Najednou koukám, že mi GG divně vybírá okolní keše a nějak záhadně se mi vytratily přednastavené referenční body, včetně HOME,

 

Něco se měnilo, co by mi to přepsalo ?? A dají se někde najít ty původní ?


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#83 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 584 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2019 - 18:23

Nekdo ti sezral soubor geohome.ini


  • 0

#84 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 6:57

Též se mi kdysi dávno ztratil geohome.ini. V koši jsem ho nenašel, zálohu jsem neměl, tak jsem body založil znovu.


  • 0

#85 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 7:20

Že se mi referenční body "ztratí", se mi stává celkem běžně když si nechám automaticky spustit PC (nastaveno v BIOSu), spustí se Win a následně se spustí GeoGet s parametrem pro spuštění skriptu (Plánovač úloh). Proběhne skript. Geoget se ukončí, PC vypne. Potom když si PC spustím "normálně", na 90% jsou referenční body prázdné. Nějak jsem to neřešil, protože tam mám pouze domácí a adhoc souřadnice.


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#86 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 584 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 8:10

To spis vypada, ze se ti vypne pocitac driv, nez disk staci ulozit vsechna data. Zrovna tenhle soubor je temer to posledni, co Geoget pri ukonceni prepisuje.

 

Napriklad me se stavalo, ze mi nekdy dlouho nabihal pocitac. Zjistil jsem, ze je to kvuli kontrole filesystemu na systemovem disku. I zmenil jsem ovladac na radic disku z "AMD SATA" na genericky od Microsoftu, a od te doby mam klid. Stary ovladac zjevne neco nestacil pred vypnutim zapsat, a tim poskodil filesystem.


  • 0

#87 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 10:56

Ted jsem si vsimnul takove zajimave chybky.

Dal jsem stahovat kesky v okruhu 10 km od jednoho mista a schvalne jsem NEvybral mysterky! Stejne jsem v seznamu stazenych  vsechny mysterky v danem okruhu nasel. Zkusil jsme zaskrtavaci box znovu zapnout a mysterky tam opet byly.....

Nedela to jeste nekomu?


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:


#88 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 10:59

Najednou koukám, že mi GG divně vybírá okolní keše a nějak záhadně se mi vytratily přednastavené referenční body, včetně HOME,

 

Něco se měnilo, co by mi to přepsalo ?? A dají se někde najít ty původní ?

Jojo, toto se mi obcas deje taky. Krome toho se mi ale smaze i nastaveni sloupcu, coz mi ale vadi vic. Mam podezreni na Kaspersky Internet Security, takze cekam, az mi vyprsi licence.....


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:


#89 mar-si-ci

mar-si-ci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 11:47

Ted jsem si vsimnul takove zajimave chybky.

Dal jsem stahovat kesky v okruhu 10 km od jednoho mista a schvalne jsem NEvybral mysterky! Stejne jsem v seznamu stazenych  vsechny mysterky v danem okruhu nasel. Zkusil jsme zaskrtavaci box znovu zapnout a mysterky tam opet byly.....

Nedela to jeste nekomu?

 

Mám stejnou chybu. Pomáhá vypnout v zaškrtávacím boxu vedle mysterek ještě  "Lost and Found Event Caches", pak GeoGet opravdu stáhne vše bez mysterek.


Tento příspěvek byl upraven od mar-si-ci: 19 červenec 2019 - 11:56

  • 1

#90 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 655 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 19:25

Dá se v GG nějak vyfiltrovat keše podle klíče na ty nové suvenýry ? Jinak si asi budu muset udělat papírové poznámky :-(


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#91 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 584 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2019 - 22:10

Ty informace v importech nejsou.
  • 0

#92 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 568 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2019 - 9:39

Ahojte, nejde mi stáhnout nové kešky do GG. Což jsem dříve běžně dělal.  GG se nepřipojí ke Geocaching API.   Jen tam svítí: přihlašuji se Geocaching API...     Ale nic.    Pak vyskočí chybové okno.

Čím to může být?    Díky za radu.

P.S.   A:Drake se mi z tel. připojuje.


  • 0

#93 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 584 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2019 - 10:35

Jaka verze GG? Co znamena "tam sviti"? Co je napsane v chybovem okne? jak to vypada?


  • 0

#94 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 568 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2019 - 10:48

Jaka verze GG? Co znamena "tam sviti"? Co je napsane v chybovem okne? jak to vypada?

Aktuální verze GG  2.10.3.801

Nahoře v okně pro přihlášení na Geocaching API je od otevření pořád napsáno:Připojuji se ke Geocaching API...  Po zadání Jména, Hesla a odkliknutí Přihlásit se se nic neděje, okno se nemění. Když to zruším křížkem, tak se objeví okno: Nastal problém při  komunikací s Geocaching API.   A v něm je:

Nelze se spojit s Geocaching API serverem! 

HTTP error: 0 
Socket error: 0 
SSL error: 0 

  • 0

#95 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 568 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2019 - 10:56

Stahoval jsem nové kešky takto, v GG:     Databáze - Import - Stáhnout a importovat data.         Pak se objeví to okno pro přihlášení na API.      Což se mi občas dělo i dříve, ale přihlásil jsem se a GG stáhnul nové kešky.   Teď to přihlášení nefunguje.   


  • 0

#96 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 584 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2019 - 12:57

A opravdu, ale opravdu jsi tam napsal jmeno a heslo? Nebylo ti to tam predvyplneno?

 

Groundspeak totiz tu prihlasovaci stranku udelal tak blbe, ze tlacitko "prihlasit" nic nedela, dokud pred tim mysi nekliknes do policka pro heslo.


  • 0

#97 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 568 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2019 - 13:08

A opravdu, ale opravdu jsi tam napsal jmeno a heslo? Nebylo ti to tam predvyplneno?

 

Groundspeak totiz tu prihlasovaci stranku udelal tak blbe, ze tlacitko "prihlasit" nic nedela, dokud pred tim mysi nekliknes do policka pro heslo.

 

Týýý jooo,  tak to je "chyba" :-((   Už to běží.    Ta políčka se mi vyplnila "sama" při kliknutí na můj nick, který mi to našeptalo...   Tak jako dříve...       Nebyl jsem si jist heslem (přichází do úvahy více variant) tak jsem to nechával.     Teď jsem to tedy zkusil, a hned se to rozeběhlo!      A GG stahuje! 

Móóóccc   Díííkyyy!!!!


  • 0

#98 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 371 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2019 - 12:06

Zajímavé, v pátek se mi GG při pokusu o stažení dat jednoho kraje choval jako kdybych byla BM - zkontrolovala jsem na profilu, že PM mám do konce srpna. Pokus jsem tedy zopakovala, stejná situace. Po ukončení programu a novém spuštění vše OK. Tak jsem z toho jelen.
  • 0

#99 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 545 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2019 - 15:01

Trochu OT: nějak si nekokážu představit Zvědavku s parohama :D :P :D, kdyby napsala, že je z toho laň tak je to OK  :rolleyes: .


  • 2

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#100 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 320 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2019 - 21:10

Dá se v GG nějak vyfiltrovat keše podle klíče na ty nové suvenýry ? Jinak si asi budu muset udělat papírové poznámky :-(

Zbytečná práce. Normálně lov a ono se ti to pomalu všechno vyplní, občas ti přistane suvenýr. Až na konci to bude chtít zadat tři čísla z těch suvenýrů.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama