Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.10.4.803

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
66 odpovědí na toto téma

#61 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 10:47

Aktualizoval jsem ji ted 2x za sebou a toto je vysledek. Takze zjevne s tim ma GG problem a nepocita s prefixem GC u WP.

 

 

Přiložené miniatury

  • Gc.jpg

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#62 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 482 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 10:57

Zajímavé, mne se tam nemnoži body GC, ten mám jen jeden u cache (což je správně) ale parkovací body s prefixem FI (kde ten se bere to nevím, neb na vebu na prefix GC). Aktualizuji to pomoci týdně generovaného PQ a staženého přes API.

Přiložené miniatury

  • GC498YY.jpg

Tento příspěvek byl upraven od Solim: 18 listopad 2019 - 11:04

  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.03 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#63 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 12:23

Druha vec je, ze prostredkama GG (s vyjimkou SQL konzole) s tim clovek nic neudela. Ani smazat mi ta keska nejde.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#64 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 14:10

aha, to vypada, ze to by se mi melo podarit zduplikovat. Hodim na to oko.


  • 0

#65 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 19:23

Zkusil jsme tu GC498YY. U mne ji mam v databazi v poradku.

Udelal jsem plnou aktualizaci pres API. pak se mi sice v seznamu ukazala dvojite, nicmene pokud sjem seznam smazal a nasel prave tuto kesku, ukazala se normalne.

 

Tohle vypada jen na nejakou botu pri zobrazovani, respaktive aktualizovani zobrazene kese na seznamu. V datech to mam i po tom importu z API v naprostem poradku.


  • 0

#66 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 19:26

A stejny vysledek i pri importu GPX. V datech je to v poradku, blbne jen vizualizace v seznamu po jeho aktualizovani.


  • 0

#67 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 136 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 7:48

Díky za vysvětlení. Jsem ráda, že mezi mou klávesnicí a židlí je vše OK.
  • -1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama