Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.10.4.803

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
85 odpovědí na toto téma

#61 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 10:47

Aktualizoval jsem ji ted 2x za sebou a toto je vysledek. Takze zjevne s tim ma GG problem a nepocita s prefixem GC u WP.

 

 

Přiložené miniatury

  • Gc.jpg

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#62 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 548 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 10:57

Zajímavé, mne se tam nemnoži body GC, ten mám jen jeden u cache (což je správně) ale parkovací body s prefixem FI (kde ten se bere to nevím, neb na vebu na prefix GC). Aktualizuji to pomoci týdně generovaného PQ a staženého přes API.

Přiložené miniatury

  • GC498YY.jpg

Tento příspěvek byl upraven od Solim: 18 listopad 2019 - 11:04

  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#63 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 12:23

Druha vec je, ze prostredkama GG (s vyjimkou SQL konzole) s tim clovek nic neudela. Ani smazat mi ta keska nejde.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#64 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 14:10

aha, to vypada, ze to by se mi melo podarit zduplikovat. Hodim na to oko.


  • 0

#65 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 19:23

Zkusil jsme tu GC498YY. U mne ji mam v databazi v poradku.

Udelal jsem plnou aktualizaci pres API. pak se mi sice v seznamu ukazala dvojite, nicmene pokud sjem seznam smazal a nasel prave tuto kesku, ukazala se normalne.

 

Tohle vypada jen na nejakou botu pri zobrazovani, respaktive aktualizovani zobrazene kese na seznamu. V datech to mam i po tom importu z API v naprostem poradku.


  • 0

#66 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2019 - 19:26

A stejny vysledek i pri importu GPX. V datech je to v poradku, blbne jen vizualizace v seznamu po jeho aktualizovani.


  • 0

#67 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 394 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2019 - 7:48

Díky za vysvětlení. Jsem ráda, že mezi mou klávesnicí a židlí je vše OK.
  • 0

#68 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 321 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2019 - 13:04

Dotaz na HaluMu:

 

Podle mne se import nechová jednotně. Informace které v GPX nejsou, jsou někdy v databázi ponechané a někdy zase smazané.

Když v GPX neexistuje informace o nálezu, tak se v databázi nezruší - to je správné chování. 

Když v GPX chybí informace o lozích, tak se také  nic nestane - v databázi zůstanou všechny logy které tam byly.

Ale když v GPX chybí informace o listingu (včetně příslušných dvojic XML tagů),  tak se v databázi listing smaže.

Dá se s tím něco dělat ?


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#69 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2019 - 13:19

Opravdu? Ja bezne importuji GPX, ktere ma jen waypointy (napr. plugin CsvUniImport), a nikdy jsem si nevsiml, ze by listing zmizel z databaze.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#70 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 321 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2019 - 13:36

Tam je to možná příliš jednoduchým GPX (CSV uniimport samozřejmě také masivně používám) . Tady ale jde o generované kompletní GPX, ve kterém jsem jen potlačil generování XML sekce 

<groundspeak:long_description html="True"> ...  </groundspeak:long_description>

a samozřejmě i

<groundspeak:short_description html="True"> ... </groundspeak:short_description>

Docela bych tipnul, že je to způsobeno existencí XML sekce 

 <groundspeak:cache>  </groundspeak:cache 

Přitom GeoGet si myslí, že tam listing je, jenom je prázdný (tj v seznamu vidím list papíru).

Teď mi dochází, že už jsem se s tím setkal dříve. Naimportoval jsem (ještě ve starém API) keše v režimu "Jen základní údaje",  tak informace o listingu tam nejsou. Ovšem po exportu do jiné databáze se informace o (prázdném) listingu objeví.


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 04 prosinec 2019 - 13:55

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#71 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2019 - 15:43

K listingu patri i hint (z historickych duvodu sel hint zjistit jen spolu s long i short description). Takze kdyz se v GPX najde alespon jeden z techto tri udaju, musi se zalozit zaznam v tabulce geolist. Aby geoget ukazoval, ze tam listing neni, nesmel by tam ten zaznam byt.

 

Ano, je to hloupe, a je to na seznamu k predelani.


  • 0

#72 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 321 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2019 - 20:43

Haluma: Zpočátku jsem si myslel, žes nepochopil o co jde. Ale přesto jsem ten nápad zkusil - a ono to funguje! Jakmile jsem z toho GPX vyhodil i hinty, tak se to při importu chová mravně - nechá to ty tři položky netknuté. To je přesně to co jsem potřeboval - hinty jsem před tím nebral do úvahy, protože jsou malé a nezaberou moc místa.

Díky.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#73 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 446 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2019 - 16:48

Tak teď při spuštění mi Geoget zahlásil tento pád

Přiložený soubor (y)


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#74 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 446 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2019 - 20:38

A měl bych prosbu, jestli by nešlo nějakým nastavením zakázat to automatické mazání obrázků z geoget.imc. Já si dělám databázi kešek, které jsem odlovil v tom stavu, v jakém byla v době odlovu a dnes mě překvapilo, že po provedení VACUUM se databáze smrskla na zlomek své původní velikosti.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#75 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2019 - 20:59

vacuum z databaze ruzi drive vymazane zaznamy, takze se muze databaze dost vyrazne zmensit (proto se take vacuum dela). Ale ze by vacuum mazalo platne zaznamy je nesmysl. Navic nevim o tom, ze by geoget sam od sebe delal vacuum na jakoukoli databazi. To jsi ten prikaz zadat ty sam rucne?


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#76 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 446 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2019 - 9:38

ANO, VACUUM jsem si pustil ručně
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#77 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 728 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2019 - 9:46

A zrušilo to obrázky, potřebné k offline zobrazení nalezených keší? Nebo se zobrazuje vše jak má, jen nevysvětlitelně se databáze menší?

Ono pouhé mazání záznamů databázi příliš nezmenší, na definitivní smazání je právě vacuum.


  • 0

#78 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2019 - 10:02

Dobre, a v cem tedy vidis problem? Rucne jsi spustil vacuum, prikaz udelal presne to, co jsi po nem tim rucnim spustenim chtel (zmensil databazi odstranenim drive smazanych zaznamu). Kde je problem v GG, ktery bys chtel opravit nebo zmenit?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#79 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 446 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2019 - 10:45

Problém je v GeooGetu, že jednou uložené obrázky do geoget.imc, po nějaké době smaže a díky tomu, to VACUUM tu databázi tak zmenšilo a já bych chtěl, aby GeoGet obrázky nemazal.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#80 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2019 - 10:50

Nikdy jsem si nevsiml, ze by GG obrazky mazal, ale to je otazka na Halumu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama