Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Hláška která se mi ukazuje při nahrávání konceptů na gc.com


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12 odpovědí na toto téma

#1 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 460 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2019 - 16:57

Ač sám ajťák, tak netuším, co se mi to objevuje za hlášku viz přiložený soubor. Prozradí mi někdo, kde se to tam mohlo vzít?

Přiložené miniatury

  • co_to_je.png

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#2 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2019 - 17:19

Zkus si projít, co jsem vygůůůglil. Pro mě španělská vesnice, ačkoliv po rychlém pročtení bych řekl, že je jen zastaralá verze toho prográmku, ale ajťák z toho určitě bude moudřejší než děda technik:

https://www.google.c...chrome&ie=UTF-8


  • 0

#3 Turysta10

Turysta10

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2019 - 17:59

Je to o přístupu programu k počítači-nutné pro každý nově nainstalovaný program. PS:Xpéčko jsem do nedávná taky používal..
  • 0

#4 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 13:45

Je s podivem, že IE chce pouštět něco od Google. Nepovoloval bych to. Na 90% to stejně se starším IE nebude fungovat  správně.

Možná se GS odřízl od starých prohlížečů a nezbude než použít nějaký jiný.


  • 0

#5 Turysta10

Turysta10

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 13:51

Si na xp stahni operu nebo firefox.
  • 0

#6 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 843 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 14:23

Podle čeho soudíte na XP? Podle vzhledu okna?

Pokud jo, tak tam bych s IE byl opravdu opatrný, protože posledních několik let už nové verze IE nešly nainstalovat a ve staré pomalu přestávaly věci fungovat. Mám ale pocit, že u Mozzily to bylo podobné, ale o dost později. Takže pokud je důvod XP používat, hledej jiný prohlížeč.

Crashpad bych považoval za program, který odesílá informace o chybách, ale nevím přesně. Takže možná někdo informovanější poradí, jestli si s tím dělat hlavu nebo jak to nastavit. Ale... posíláš z PC drafty na GC.com? To já dělám už jen z telefonu. Kdysi jsem někdy zaznamenal do Oregona nález a pak ten soubor nahrál na GC.com, ale nepřipadalo mi to užitečné, teď když z telefonu odešlu jen datum a čas nálezu, připadá mi to užitečnější, logy dopíšu už na PC. Ale zřejmě důvod je.


  • 0

#7 Turysta10

Turysta10

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 15:36

Podle čeho soudíte na XP? Podle vzhledu okna?


Se podívám a vidím-ne?Takové okno ma jenom starý XPéčko.
  • 0

#8 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 460 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 16:16

No to se mýlíš, jsou to Win 7
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#9 Turysta10

Turysta10

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 16:56

Nn.Win 7 ma takovato okna.

Přiložené miniatury

  • user_acount_control_popup.jpg

  • 0

#10 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 20:11

Win7 se dají přepnout do starého vzhledu, jestli si to dobře pamatuju.


  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#11 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 894 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 20:34

Turysta: Má, pokud si vizuální efekty nepřepneš do "optimalizace pro výkon".


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#12 Turysta10

Turysta10

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2019 - 21:49

Turysta: Má, pokud si vizuální efekty nepřepneš do "optimalizace pro výkon".


Aha.Tak se tedy omlouvám.Do nastaveni jsem nikdy nelezl
  • 0

#13 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 843 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2019 - 6:18

Tak na sedmičkách pokud vím i nové IEXP běželo, donedavna jsem je měl v práci, ale používal jsem Mozillu. Teď na Win10 mám Edge, které jsem ještě ani nezkoušel.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama