Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.10.5

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
77 odpovědí na toto téma

#61 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2020 - 15:56

Tak fakt nevim... pada to kdesi v hloubi standardnich knihoven (kde uz nemam tolik informaci, abych zjistil nejake podrobnosti), zjevne pri pokusu zobrazit PNG obrazek, ktery se ostatnim bez problemu zobrazuje. :o

 

Kolem toho vidim jeste nejake operce s vykreslovacími tématy (nemas tam nejakou nestandardni konfiguraci, nebo zakazana temata?). A nebo ti neco oskliveho zasahuje do vykreslovani.

 

Nicmene rikas, ze tam mas aktualizovane W10, v crashlogu ale vidim verzi 1709, coz rozhodne neni aktualni verze desitek, dokonce uz neni mimo korporatni sferu podporovana. Takze jeste muzes zkusit upgrade dal...


  • 0

#62 MartyMcFly89

MartyMcFly89

    Martyrius

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2020 - 21:51

Podle všeho to padne při vykreslování PNG obrázku, co ti na tom formuláři chybí. Což je hodně divné...

Když dám to externí přihlašování, tak mi to hodí stránku (co nejde načíst) s adresou:

 

https://localhost:54...ae2d24b80daeade

 

Nemůže to být něco podobného tomuto problému?

http://www.geocachin...ve/#entry572759


  • 0

#63 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2020 - 23:09

Ne, to je něco zcela jiného.

Stránka nejde načíst proč? Máš povolený Geoget na firewallu? Je to nutné! Máš nastavení výjimku na self-signed certifikat Geogetu? Je to nutné.

Nicméně podle tvého dosavadního popisu je problém jinde, a externí přihlašování to nevyřeší. A už jen to padání na png obrázku je hodně divné, ne?
  • 0

#64 MartyMcFly89

MartyMcFly89

    Martyrius

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2020 - 19:36

Ne, to je něco zcela jiného.

Stránka nejde načíst proč? Máš povolený Geoget na firewallu? Je to nutné! Máš nastavení výjimku na self-signed certifikat Geogetu? Je to nutné.

Nicméně podle tvého dosavadního popisu je problém jinde, a externí přihlašování to nevyřeší. A už jen to padání na png obrázku je hodně divné, ne?

 

Ano, chápu že je to Linux a snaží se přes Wine, tou podobnou části jsem myslel, že když dám externí přihlašování, tak to vyústí ve stránku v prohlížeči

 

https://localhost:54...08d4fe28b7fac1e

 

osekané o věci za lomítkem:

https://localhost:54546

 

Ten samý co nejde tomu z jiného topicu. To jsem myslel, že máme společného.

 

 

 

 

Firewall - myslím, že je GeoGet povolen (viz screen). Dále jsem zkusil na chvíli firewall vypnout a dělalo to to samé.

Přiložené miniatury

  • geog.png
  • geoGGGH.png

  • 0

#65 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2020 - 19:42

Nechce se mi zakládat nové vlákno, tak to hodím k tomuto nejnovějšímu vláknu pro Geoget.
Přemýšlel jsem a předem se omlouvám, jestli už třeba takový plugin existuje. Ale nešlo by přidat do Geogetu počítání vzorců, které se nejčastěji objevují u multin. Má to Locus nebo i a:drake, u kterého se přímo přenáší do Geogetu vzorec do poznámky daného bodu. Tak kdyby Geoget měl taky to kouzelné tlačítko vypočítat ze vzorce, přičemž by proměnné bral z poznámky keše bylo by to super :) .


  • 0

#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 8:54

Urcite by to slo, ale na PC mam treba excel. Ten zvlada vypocet vzorcu mnohem lepe nez jakykoli plugin a umiznuje mi pocitat ruzne alternativy promennych, takze to povazuji za zbytecnou praci. (Ma to teda smysl u mysterek, u multin mi to pripada uplne zbytecne, protoze v terenu s sebou PC s GG netaham.)


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 728 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 10:18

Mělo by to smysl, pokud by to šlo jednoduše. Jenomže ono to nejde. Nejdřív se musí vzoreček nějak zkopírovat a znormalizovat, protože každý si ho píše jak chce. Pak se musí do poznámky vyplnit čísla, která ale u multiny sbírám až v terénu. Případně horší případ, do bonusovky dopisovat čísla z jednotlivých zastávek, keší. To by na PC šlo, lze mít otevřené dva listingy, na telefonu v A:drake to nejde, bylo by nutno pořád přepínat.

Čili, i v terénu používám notýsek a hlavu, upravit vzoreček a nakrmit ho čísly by mi dalo práce víc. U GG na PC mám dost možností, jak počítat, třeba kalkulačku vedle ruky. Excel jen pokud by to bylo něco složitějšího.

Takže - pokud by to bylo něco jednoduchého, co se dá naprogramovat lehce, byl bych pro, ale asi bych to ani pak moc nepoužíval. Dělat něco složitého se mi zdá zbytečné.


  • 0

#68 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 10:27

Nerozumim. Co v aDrake nejde, jake prepinani?

Vzorec zkopiruju k bodu a mam ho tam, vetsinou nepotrebuje dalsi upravy. To udelam jednou pro kazdy bod, ktery ma nejaky vzorec. Pak si zobrazim listing a jak postupuju po multine, pri zobrazenem listingu vytahnu tu spodni roletku, zapisu hodnotu indicie, stahnu roletku a pokracuju.

 

Na PC je tech moznosti opravdu dost na to, aby se nekdo programoval s dalsi, jiste mene vykonnou nez treba ten excel.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#69 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 11:51

Ona uz jen ta analyza textu a odhadovani toho zapsaneho vzorecku neni zadna sranda. Stejne tak jako odhadovani, co je zapsana indicie... je to docela kupa prace to napsat. Existujici Java kod je nam tu k nicemu.


  • 0

#70 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 728 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 12:07

Myslím tím situaci, kdy jdu po sérii s bonusovými čísly. Ta se vztahují ke vzorečku, který je ale až u bonusové keše. Tj. naviguju se na keš, loguju tutéž, ale bonusové číslo bych měl zapisovat k jiné. Jde to, ale jednodušší pro mě je zapsat si ho na papír. Tedy v případě, že předpokládám, že na bonusovku půjdu hned. V opačném případě si bonusová čísla většinou zapisuju k dané keši a pak je dohledám. Ale i tak si to píšu spíš na papír a do databáze až v GG na PC, zpět do GG nesynchronizuju. Ona taková série Malše nebo Blanice má desítky kilometrů, odlov na několik let po kouskách a bonusovka je od začátku pěkně daleko. Z mapy ji nezakliknu. Musel bych po každém nálezu si ji vyhledat, zapsat číslo a vrátit se k předchozímu nálezu, abych mohl hledat dál.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 16 leden 2020 - 12:14

  • 0

#71 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 12:32

Aha, tomu uz rozumim. Vlastne soubezne resis 2 (minimalne) kese. To jinak nez prepinanim nejde. Na to take pouzivam papir, pokud tedy tu bonusouvou delam soucasne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#72 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 14:27

Jo já myslel, že by to nemuselo být těžké to tam přidat, ale v tomto případě je opravdu dobrý nápad použít excel a do Geogetu hodit něco užitečnějšího
  • 0

#73 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 15:26

Největší výhoda by byla, že si zadám potencionální hodnoty (pokud všechny neznám přesně) a automaticky mi vytvoří WP Final1..99 a já na mapě vyberu citem správný cíl. Jinak doma Excel je skvělý.


  • 0

#74 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 438 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 16:10

Největší výhoda by byla, že si zadám potencionální hodnoty (pokud všechny neznám přesně) a automaticky mi vytvoří WP Final1..99 a já na mapě vyberu citem správný cíl. Jinak doma Excel je skvělý.

Přesně toto dělá na mobilu v Locusu doplněk Coordinate Joker.
  • 0

#75 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 728 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2020 - 19:59

A na webu je takové udělátko taky, teď tu nemám odkaz, abych napsal kde.

Doplňuji:

https://www.geocachi...leteCoordinates

ale zajímavá je celá ta stránka, umí toho víc


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 17 leden 2020 - 6:40

  • 0

#76 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2020 - 7:24

Přesně toto dělá na mobilu v Locusu doplněk Coordinate Joker.

 

No, ale to by podle meho bylo take spis do aDrake nez do GG. V aD bych to asi take nekdy vyuzil. Ale kdo to tam dodela? ;-)

 

Ten plugin z GeocachinTools obcas pouzivam, ale tam neni vstupem vzorec a hodnoty, nybrz souradnice s "moznostmi" na urcitych pozicich. To je neco trochu jineho, protoze ze dvou alternativnich hodnot pro jednu promennou ti mohou vyjit dvoje souradnice, ktere se lisi ve vice cislicich. Pak bys v tomto nastroji dostal vice moznych finalovych poloh nez dve.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#77 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 728 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2020 - 9:05

Jo, je to něco jiného, ale když si chvilku pohraju s počítáním, tak ty možnosti najdu taky. Je to okrajová věc, někdy se hodí, ale dělat na to speciální program se mi zdá zbytečné. To už by mohl být program, který by automaticky vyloučil matemeticky nesmyslné hodnoty, což je velmi časté u překombinovaných vzorečků, které pak tím snáze jdou brutnout. Nevymýšlíme tu náhodou samokouzlící hůlku?


  • 0

#78 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 923 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2020 - 9:17

Nevymyslime. Ja zacal tim, ze mi pripada funkce "resitele vzorecku" v GG zbytecna. Ta diskuse pak vznikla z argumentu pro a proti memu nazoru. Myslim, ze ted se ukazuje, ze je to opravdu zbytecne a diskuse tak mela svuj smysl (ten by mela i pokud by ukazala opak).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama