Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Stažení informací o TB

geocoin travelbug

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 650 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2020 - 9:05

Ahoj,

 

řeším takový problém - potřebuji napsat nějaký webový script pro sledování závodních TB. Konkrétní cíl závodu je projet všechny okresy.

 

Dají se nějakým způsobem stáhnout informace o zadaných TB (navštívené keše, atd.)? Pokud v tom mám jasno, mělo by to jít přes API, ale jak jsem pochytil, není jednoduché získat k API vůbec přístup, natož zdarma. Existuje nějaká jiná cesta (kromě vytěžování webu)?

 

Díky


  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 053 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2020 - 10:12

K API se dostanou jen "povolene" aplikace, napr. GG :) . Je tedy mozne pro GG napsat plugin, ktery API vyuziva, snad funkce GetTrackablesLogs s parametry fileds=geocacheCode, logTypes=14 by mela poskytnout seznam navstivenych kesi.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 06 leden 2020 - 10:15

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2020 - 11:28

Zalezi tedy na tom, jeslti to potrebujes zjistovat opravdu online, pak je to trochu problem. Kdyby stacilo treba jednou denne stahnout informace, prechroustat je a hodit na web, pak se to treba za pomoci Geogetu da zvladnout. Geoget se da prinutit k tomu, aby se treba nejakou naplanovanou ulohou spustil, vykonal nejaky skript, a zase se ukoncil.


  • 0

#4 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 650 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2020 - 11:33

Tohle mně napadlo, ale až jako krajní řešení. Aktualizace jednou denně by stačila, ale chtěl jsem se vyhnout tomu, mít kvůli stahování dat mít spuštěný / vyhrazený počítač. Joo, kdyby tak šel Gg nacpat do Synology :)


  • 0

#5 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2020 - 15:55

Joo, kdyby tak šel Gg nacpat do Synology :)

Neběží na synology náhodou Wine nebo Docker? Pak by šlo naschedulovat spuštění widlí a ve vidlích naschedulovat okamžité spuštění GG v dávce a následné vypnutí widlí...


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#6 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 068 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2020 - 17:43

Synology má 512 MB RAM. Tam toho moc virtualizovat nemůžeš.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geocoin, travelbug

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama