Přejít na obsah


Fotka

Locus Map - doplněk GeoGet4Locus

android geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
215 odpovědí na toto téma

#181 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2020 - 14:51

> LAB keše:

Co zapnout filtr a vypnout labky, to není ono?

 

 

Tak jsem vicemene pristoupil na navrhovane reseni. Nebot db3 a imc soubor taham do telefonu pres FTP, tak jsem zacal tahat i GPX ze vsem LABkama. GPX exportuju z GEOGETu pres Combine. Vzhledem k cetnosti zmen u LABek a absenci logu to staci udelat pred planovanou vypravou.....


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#182 majkaz

majkaz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2020 - 19:11

Tak bohužel mi ten doplněk padá na výběru databáze. Samsung A51, Android 10. Vůbec neotevře výběr cesty, skočí zpátky na úvodní obrazovku doplňku.
  • 0

#183 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2020 - 8:26

Už to vidím, zajímavé. Používá to pro ten výběr složky funkcionalitu z Locusu, musím se podívat, jestli menion neudělal nějakou úpravu.

 

Pokud by měl někdo ještě nějaký bug, tak sem s tím, ať to mužu udělat přijednom.

 

Jednu chybu jsem našel já - nedochází ke správnému mazání bodů při živé mapě, občas tam zůstane x bodů na jednom místě. Opravim.


  • 1

#184 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2020 - 9:19

Tak ja pouzivam import bodu a vse funguje korektne.

Jen kdyz se delaji ty upravy :-) Neslo by dat aspon do testovaciho rezimu volbu polomeru vyberu kesi? 25 km je pro ME malo :-)

Jinak spokojenost!!!!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#185 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 919 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2020 - 13:32

Tak ja pouzivam import bodu a vse funguje korektne.

Jen kdyz se delaji ty upravy :-) Neslo by dat aspon do testovaciho rezimu volbu polomeru vyberu kesi? 25 km je pro ME malo :-)

Jinak spokojenost!!!!

Nastavení -> Přizpůsobení režimů -> Rádius


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#186 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2020 - 13:41

Nastavení -> Přizpůsobení režimů -> Rádius

To samozrejme znam :-)

Jde mi o to, ze 25 km je pro moji potrebu malo a 50 je moc. Driv jsem pouzival, myslim, kolem 40 km. Proste jsem si nasel radius, kterej presne vyhovoval mym hracskym potrebam.....

Proto bych byl pro tuto moznost = nastaveni vlastni hodnoty, klidne vracmi testovaciho nastaveni!


  • 2

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#187 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2020 - 5:05

Souhlas, 40 km je tak akorát.


  • 0

#188 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2020 - 20:11

Ahoj,

 

snažil jsem se na fóru hledat, ale asi jsem do vyhledávání nepoužil správný výraz. U koho je potřeba orodovat, aby se po importu ukázala ikonka Community Celebration Eventu? U tohoto doplňku, u Geocaching4Locus nebo u Geogetu?

 

Díky za odpověď.


  • 0

#189 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 21:35

Právě jsem hodil do Play další verzi 0.24. Částečně opravuje chybu, kterou zmínila majkaz - při výběru složky appka spadne. Troufám si tvrdit, že chyba je v Locusu a musím menionovi napsat, ale aby to prozatím nějak fungovalo, změnil jsem výběr té složky. Mělo by to teď fungovat tak, že po klinutí na tlačítko pro výběr složky by se měl zobrazit dialog, ve které appce se má úkol dokončit. Pokud vyberete Locus, padne to, nevím proč. Mám nainstalovaný ještě třeba Total Commander a když zvolím ten, tak složku vyberu a funguje to bez problémů. Možná vám to nabídne i jinou appku kterou máte v telefonu. Zkusím napsat menionovi a zjistit co a jak, pak bych to vrátil zpátky.

 

Přidal jsem taky další hodnoty do volby rádiusu. Udělat to textově nechci, byl by to generátor problémů. Pokud by to takto vyhovovalo, budu rád.

 

Co se týká CC eventu, tak do Locusu to jde z GG4L jako Lost and Found Event Cache, protože CC nemá zvláštní typ. Pokud se něco nezměnilo, tak je to tak v GeoGetu. Ikona je tam obecná jako u eventu.


  • 0

#190 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 979 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2020 - 22:12

Technický je to tentýž druh eventu, jen se přejmenoval. A samotný Geoget používá nový název a novou ikonku.
  • 0

#191 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 028 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 7:35

Tak už vyšla oprava v Locusu.
  • 0

#192 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 7:42

Tak jak pise dejwy, aktualizace je k dispozici v obchodu.

 

Co se tyka problemu s radiusem ten je a neni vyresen :-(

Pribyly nove hodnoty radiusu, ale muzu vybrat maximalne 30 km, jinak to pri vyssi hodnote skoci v doplnku na zacatek a hodnotu nevybere.

Ale pozor, kdyz vyberu 20 km (coz ted mam), tak skutecny radius je kolem 45 km - z Melnika mi to nacetlo kese pod Prahou (Zbraslav).

Ci-li ja jsem ted s radiusem naprosto spokojen, ale vyber hodnot je ponekud matouci.

 

R.-


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#193 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 9:45

No jo, takhle to dopadne, když u toho usínám, v očích sirky a pak přehlídnu chybu v tom výčtu hodnot rádiusu. Už je to opravené.

Opravil jsem taky výpočet toho rádiusu, aby to bylo správně. Dle kontrolního měření to teď měří přesně. Jen podotýkám, že se může objevit keš i mimo rádius, protože má wp uvnitř rádiusu.

 

Je tam tedy verze 0.25, snad bude brzy k dispozici. (Včera to trvalo 3 hodiny než ji publikovali)


  • 1

#194 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 9:48

Teda nacelniku,to je ale rychlost :-)

 

Ale vazne, diky moc za opravu! Gort takhle pri sobote!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#195 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 10:07

 

Jen podotýkám, že se může objevit keš i mimo rádius, protože má wp uvnitř rádiusu.

 

To si myslím, že je super věc. Funguje to tak i u živé mapy? Že se mi na display zobrazí wp, i přesto, že keš je třeba v tramtárii?


  • 0

#196 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 13:47

Tak uz je aktualizace publikovana, ted mi prisel mail. Tak prosim otestujte.

Ano, i u zive mapy se nacitaji kese, ktere maji wp uvnitr obrazovky.
  • 2

#197 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 15:37

Ted nahrano a hned vyzkouseno a funguje uz podle predpokladu.

Jeste jednou diky!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#198 majkaz

majkaz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2020 - 20:30

Mělo by to teď fungovat tak, že po klinutí na tlačítko pro výběr složky by se měl zobrazit dialog, ve které appce se má úkol dokončit.

 

Díky za opravu. Je tam ještě nějaká zrada, rozběhat to nebylo úplně triviální, ale autor sám napověděl řešení. 

 

Nakonec zabralo o doinstalování Total Commanderu, pak to běhá jak má.

 

V mobilu mám několik správců souborů, ani jeden z nich se nenabídl (systémový od Samsungu, stará verze ES File Exploreru, Simple File Browser z FDroidu). Protože mobil usoudil, že jediná možnost je Locus, padalo to pořád - autorovi patrně dorazí log, při zběžném nahlédnutí to vypadá (vcelku logicky) stejně jako v předchozím případě. 

Původně jsem zkoušela i nailnstalovat Locus Free, jestli to nepomůže. Pomohlo napůl, zeptalo se mě jestli chci pro nastavení složky použít "Pro" nebo "Free" Locus, pád samozřejmě nastal taktéž.

 

Pokud s tím někdo bojuje stejně jako já, tak Total Commander to řeší.

 

 

A díky moc za práci, co s tím je.

 

Majka


  • 0

#199 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2020 - 19:53

Tak jsem si o vikendu pri keskovani trochu vic vsimal jednolivych moznosti zobrazeni logu pro kese a po peclivem posouzeni u me zvitezila varianta od nalano....


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#200 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 596 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 18:57

Pouzivam doplnek ve volbe Import kesi (tedy ne Zivou mapu).-

Pokud chci zobrazit obrazky z *.imc souboru, musim zapnout moznost Propojit s doplnky.

Pak mi sice jdou obrazky zobrazit, ale v Locusu stale vyskakuje cerveny napios "Databazi se nepodarilo otevrit"

Slo by nejak danou hlasku, gort kdyz nepouzivam zivou mapu, vypnout?


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android, geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama