Přejít na obsah


Fotka

Locus Map - doplněk GeoGet4Locus

android geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
419 odpovědí na toto téma

#261 Vacerman

Vacerman

    Vacerman

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 11:49

Pokud tím myslíš, zda mám v doplňku zaškrtnuto pod nadpisem Režim - Import keší "Importovat všechna data u keše", tak ano.


  • 0

#262 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 796 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 13:07

Ve čtvrtek jsem aktualizoval svůj mobil S10+ na Android 11. Při zkoušce doma vše v Locusu chodilo OK. V neděli při odlovu několika kešek docházelo k tomu, že při posunu mapy se přestaly načítat kešky do mapy. Pomohlo vypnutí a opětovné zapnutí mapy a kešky se načetly. Databázy z Geogetu mám uloženou ve složce Locus/data/import. U staré verze androidu to chodilo bez problémů. Píšeš že se bude muset udělat změna uložení databáze, nemůže být problém v tom? Díky


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#263 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 13:21

Pro Archi1:
Jo, to by mohlo být, protože Android 11 by tě neměl pustit kamkoliv jinam než do složky appky. Ale vzhledem k tomu, že jsem to ještě poslal s cílením na Android 10, tak by to mělo pouštět. Nenapadá mě, proč to chvíli fungovalo a chvíli ne. Každopádně, pokud už teď bys to přesunul do složky appky jak jsem psal výše, tak si ušetříš trápení časem a možná to bude fungovat lépe.

 

K tématu atributů:
Původně jsem chtěl napsat, že doplněk s atributama nepracuje, ale teď koukám, že jo :-) Mám toho nějak moc
Každopádně mi to taky nefunguje, tak to zkusím prověřit. Je možné, že jak se atributy měnily, resp. přidávaly nové, tak jestli není problém v tom.


  • 0

#264 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 796 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 13:37

Ještě prosím tě poraď pod jakým názvem mám appku ve složce androidu hledat. Prošel jsem to a nic takového v ní nevidím, asi slepota.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#265 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 14:01

'Android/data/cz.geoget.locusaddon'

Otázkou je, jestli na sd kartě nebo v interní paměti. Podle moji interpretace by to mělo být na tobě, a appka by měla mít přístup do obojeho, ale vyzkoušeno to zatím nemám.


  • 0

#266 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 15:30

S těma atributama, možná by pomohla informace, že když exportuji keše z Geogetu jako GPX v2 a naimportuji do Locusu, atributy též nejsou.


  • 0

#267 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 112 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 17:43

On Locus umi importovat Geogetí rozšíření GPX? :o  pokud ne, exportoval bych to jak PQ GPX.


  • 0

#268 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 796 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 18:29

'Android/data/cz.geoget.locusaddon'

Otázkou je, jestli na sd kartě nebo v interní paměti. Podle moji interpretace by to mělo být na tobě, a appka by měla mít přístup do obojeho, ale vyzkoušeno to zatím nemám.

Tak je tu problém. Přes počítač databázi kešek do 'Android/data/cz.geoget.locusaddon' ať ve vnitřní paměti nebo na SD kartě dostanu, ale když chci zadat v apce cestu k databázi ve složce Androidu, tak se mi nabízí cesta jen ke složkám co jsou v Locusu. Na vysvětlenou, až takový znalec androidu nebo PC nejsem.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#269 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 22:14

K atributům:
Tak jsem měl pravdu. V případě plného importu se atributy vůbec nezpracovávaly. Byly jen v částečném importu, zobrazení keší a v živé mapě, protože v těhle režimech se totiž dočítají data dodatečně a tam to bylo. Každopádně teď už to je komplet, je tam verze 1.05.
Přidal jsem také ty 4 nové atributy, ale tam s nimi zatím asi neumí pracovat Locus, psal jsem Menionovi, uvidíme.

Pro Archi1:
Noo, nevím. Budu to muset zítra nějak pitvat. Nějak se v tý jejich bezpečnosti ztrácím.


  • 1

#270 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 22:26

On Locus umi importovat Geogetí rozšíření GPX? :o  pokud ne, exportoval bych to jak PQ GPX.

Ano. Umí. A výborně. Používám vždy GPX v2.


  • 1

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#271 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2021 - 7:49

Porovnával jsem import GPX PQ a GPX v2 a zjistil jsem, že přes GPX v2 se přenese více dat, ale už si nepamatuji které. Možná by stálo za to, někam napsat, kterým formátem se co přenese a co nepřenese. GPX v2 myslím nepřenese atributy a poznámky z webu, ale zase přenese poznámky z geogetu a waypointy přidané v geogetu i s poznámkami.
  • 0

#272 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2021 - 8:18

https://www.geoget.c...s/v2/geoget.xsd by mohlo k zodpovzeni teto otazky stacit. Pokud ne, ptej se.

 

EDIT: nebo ta otazka byla myslena spis tak, co z ktereho formatu Locus pouzije?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 19 leden 2021 - 8:19

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#273 Vacerman

Vacerman

    Vacerman

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2021 - 10:00

K atributům:
Tak jsem měl pravdu. V případě plného importu se atributy vůbec nezpracovávaly. Byly jen v částečném importu, zobrazení keší a v živé mapě, protože v těhle režimech se totiž dočítají data dodatečně a tam to bylo. Každopádně teď už to je komplet, je tam verze 1.05.
Přidal jsem také ty 4 nové atributy, ale tam s nimi zatím asi neumí pracovat Locus, psal jsem Menionovi, uvidíme.

Díky za rychlou reakci, potvrzuji, že import atributů nyní funguje.


  • 2

#274 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2021 - 11:30

https://www.geoget.c...s/v2/geoget.xsd by mohlo k zodpovzeni teto otazky stacit. Pokud ne, ptej se.

EDIT: nebo ta otazka byla myslena spis tak, co z ktereho formatu Locus pouzije?


Bylo to vztažené k Locusu. Ten asi neumí využít úplně vše.
  • 0

#275 Toulavej Hypnos

Toulavej Hypnos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2021 - 16:19

Taky mám jeden postřeh k atributům. Mám v telefonu jak Locus Pro, tak i Locus 4. V obou používám doplněk s funkcí živé mapy. Rozdíl je v tom, že v Pro se po zobrazení kešky zobrazí i atributy, ale ve čtyřce ne. Keše uložené v telefonu mají atributy v obou verzích.
  • 0

#276 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2021 - 21:56

Atributy na Locus 4:

Taky mi to nefunguje, teď jsem to zkoušel. Zatím počkáme, je to pořád beta, tak tam budou asi mouchy. Procházel jsem kód, není důvod aby to nefungovalo.

 

Archi1:

Zkus prosím si vytvořit v interní paměti libovolnou složku, do ní nahraj db a pak tuto složku zkus nastavit v doplňku. Zatím by to takto mělo fungovat. Otestováno na Androidu 11 (emulátor, fyz.zařízení nemám).


  • 0

#277 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 796 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2021 - 9:11

Tak jsem si v interní paměti udělal novou složku, do ní nahrál geogetí db a pak tuto složku nastavil v doplňku, a co myslíš, je to tam. Funguje to. Je to lepší i proto, že se nemusím zanořovat tak hluboko do paměti. V doplňku se do složky andoidu vubec nedostanu.


  • 2
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#278 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2021 - 23:04

Ahoj.

Tak jsem neprozretelne aktualizoval na veri 1.06 a doplnek (Locus)  mi pise"Slozka neobsahuje zadne databaze".

Slo by se na to mrknout? Pripadne slo by nejak dat link na predchozi verzi?


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#279 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2021 - 23:24

Tak jsem nasel na webu 1.05  a v te podle predpokladu vse funguje. Uff. Mel sem v mobilu stara data v Locusu, takze bych musel na zitra improvizovat!


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#280 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2021 - 23:24

Sakra, pozůstatek mé snahy posledního týdne odladit funkčnost na Android 11. Jdu to fixnout


  • 1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android, geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka