Přejít na obsah


Fotka

Locus Map - doplněk GeoGet4Locus

android geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
180 odpovědí na toto téma

#161 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2020 - 10:51

Už to vidím, dělá to v režimu Import keší, v režimu Zobrazit nabídku a následně volba Import keší, to funguje. Opravím. Stejně tak ještě tarmarův trigger, tam jsem taky udělal chybu. Do oběda tam bude update.

Díky za upozornění


  • 0

#162 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2020 - 12:38

Uz je k dispozici verze 0.17, ktera by mela opravovat zminene chyby.
  • 0

#163 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2020 - 13:52

Tak stazena nova verze a jiz HINT funguje presne jak ma!

Diky.


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#164 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2020 - 22:32

Právě jsem tam přidal verzi 0.18.

 

Novinky:
Úpravy filtrů - nyní je možné zobrazit (importovat) jen archivní keše, stejně tak jen nalezené nebo nenalezené atd.
Offline obrázky - pokud k souboru db3 nahrajete i soubor imc s offline obrázky, budou se tyto obrázky zobrazovat v listingu. Pro správnou funkčnost je potřeba mít povolené propojení s doplňky v Locusu, i když nepoužíváte Živou mapu (Locus > Nastavení > Různé > Propojit s doplňky).


  • 2

#165 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 484 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2020 - 11:28

Díky. Jsem zkusil filtry v 18, tam to šlape, jak má. Obrázky vyzkoušet zatím nemohu.
  • 0

#166 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2020 - 16:53

Je k dispozici verze 0.19 kde je v Testovacím režimu možno zvolit tip dotazu na logy. Jsou tam obě verze od nalano a tarmara. Tak to můžete otestovat.


  • 0

#167 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 484 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2020 - 23:36

Na první pohled nevidím rozdíl v rychlosti. Obě metody jsou asi trochu pomalejší oproti výchozí. Předpokládám, že ty logy se načítají až v detailu keše. Nebo při zobrazení záložky logů? Nešlo by zobrazit i čas načítání toho detailu keše v testovacím režimu? Ale rozdíly budou asi zanedbatelné za běžných podmínek.
  • 0

#168 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2020 - 14:55

Je tam k dispozici verze 0.20, která ti ten čas zobrazí, ale je to opravdu minimální rozdíl. Zobrazuje to čas v pořadí "SQL dotaz na detaily keše" / "SQL dotaz na logy" / "Celkové zpracování".

 

Jinak ty logy se načítají ve chvíli otevření detailů keše. Občas je to vidět když klikneš na keš, tak se pod oknem názvu keše zobrazí smajlíky k logům.

 

S rychlostí si myslím problém nebude, spíš jde o to, jestli to zobrazuje ty logy tak jak jste chtěli? Případně, která varianta je lepší, abych ji přidal do normální verze. (V Nastavení by byla volba zda logy načítat Standardně nebo upřednostnit logy přátel a autora).


  • 0

#169 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2020 - 7:54

Ahoj, chci se zeptat, kde máte nahranou databázi geogetu pro doplněk?

Po včerejším celodenním keškování s Locusem se objevil problém. Ať mám databázi na na kartě ve složce My_geocaching nebo ve vnitřní pamětí složka Locus - data - geocaching objeví se tyto hlášky:

nejdříve červená "Databázi se nepodařilo otevřít" pak se to rychle změní na oranžovou "Žádné keše nebyly nalezeny". 

Musím doplněk GeoGet4Locus vypnout přes tlačítko a opětovně zapnout, pak se keše z databáze načtou. Má s tím ještě někdo problém. Díky

Používám samsung 9 s andridem 10.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#170 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2020 - 9:53

Ahoj,

používáš Živou mapu? Nebo v kterém režimu to bylo? Stane se to během používání nebo když třeba telefon na nějakou chvíli uspíš?

 

Tu hlášku "Žádné keše nebyly nalezeny" jsem tam dal aby bylo jasné, že nastavenému filtru neodpovídá žádná keš, tedy nic to z db nevytáhlo. Ale jestli přišla po té hlášce "Db se nepodařilo otevřít", tak je tam něco divně. Podívám se na to.


  • 0

#171 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 756 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2020 - 16:52

Ahoj,

používáš Živou mapu? Nebo v kterém režimu to bylo? Stane se to během používání nebo když třeba telefon na nějakou chvíli uspíš?

 

Tu hlášku "Žádné keše nebyly nalezeny" jsem tam dal aby bylo jasné, že nastavenému filtru neodpovídá žádná keš, tedy nic to z db nevytáhlo. Ale jestli přišla po té hlášce "Db se nepodařilo otevřít", tak je tam něco divně. Podívám se na to.

Používám režim "Živá mapa".

Hlášky se objevují ihned po spuštění Locusu a je jedno jestli je databáze na karte nebo ve vnitřní paměti. 

Po dobu odlovu keší Locus nevypínám a je zapnutý stále, buď se naviguji ke keši nebo jako navigace v autě.


  • 1
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#172 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2020 - 19:34

Sice Google vyhrožoval, že to bude vzhledem k aktuálním okolnostem trvat až týden, ale nakonec pustili aktualizaci za 4 hodiny po odeslání. Takže je tam verze 0.22.

 

-----|  0.22  |-----
Oprava chyby v Živé mapě.
Přidáno načítání keší neznámého stavu (vlastní nepublikované, body vytvořené ručně v GG apod.).

 

Tak to prosím @Arch1 otestuj, jestli se to zlepší.


  • 0

#173 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2020 - 21:36

Tak jsem aktualizoval plugin a mam par poznamek:

 

LIVE mapa - funguje a je rychla. Kdyz ale zapnu LOCUS, tak vyskoci hlaska "Databázi se nepodařilo otevřít". Staci vypnout/zapnout LIVE mapu a vse funguje korektne

 

Kdyz jsem v rezimu LIVE mapy, tak bych potreboval nejak odepsat/skryt LAB kese. U normalnich kesi po nalezu naskoci smajlik, LABka furt zustava na mape.

 

Kazdopadne ja pouzivam Import kesi do LOCUSU:

Tam bych privital, kdyby sel radius volit takovy, jaky chci - ale neni to nic, co by mi extra vadilko :-)

 

Ale skvela prace!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#174 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2020 - 21:48

> chyba:

Zrovna se v tom vrtám, je tam nějaký šotek

 

> LAB keše:

Co zapnout filtr a vypnout labky, to není ono?

 

> Radius:

Tohle řešení je jednodušší, protože když se dalo volit přes hodnotu, tak tam občas někdo nezadal nic a pak bylo potřeba odinstalovat appku (nebo vymazat interní data). Takže tohle je blbuvzdornější. Klidně navrhni hodnoty, které tam chybí, ale v tuhle chvíli tam slider nebo něco podobného dávat nebudu.


  • 0

#175 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2020 - 23:18

Hodil jsem právě ke schválení verzi 0.23, která opravuje chyby ve filtrování, které způsobovaly výše popsané problémy. Ráno by tam měla mít, tak to prosím otestujte. Díky


  • 0

#176 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2020 - 8:08

Tak verze 0.23 vyzkousena:

 

Ad LIVE mapa: Ta mi uz funguje. Sice jsem napoprve muse v LOCUSU featuru vypnout a zapnout, ale od te doby funguje korektne.

 

Ad LABky: Uvital bych, kdyby aspon slo LABku "skryt" v LOCUSU. Jakmile se mapa posune, tak se odlovena (skryta) LABka refreshne a znovu se objevi. Kdyz ji zaloguju jako odlovenou, tak pri nahravani draftu na Geocaching.com zase zarve chybu LOCUS. 

 

Ad radius: Jak pisu, vic by mi vyhovovalo si to "poladit" podle sebe. Neslo by aspon dat do testovaciho rezimu?

 

Konec hlaseni z terenu :-)


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#177 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2020 - 9:19

UPDATE k verzi 0.23:

 

LIVE mapa - pote, co jsem nemel asi hodku spusten Locus, znovu zacal hlasi problem s databazi. Stacilo vypnout/zapnout LIVE mapu.


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#178 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2020 - 10:09

Takze si ho mel jakoby uspany, na pozadi? Vyzkousim


  • 0

#179 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2020 - 10:12

Takze si ho mel jakoby uspany, na pozadi? Vyzkousim

Jo presne. Vyskocil jsem z Locusu a po cca hodine jsem znovu nahodil.....


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#180 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 484 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2020 - 9:00

Ahoj, jsem porovnal způsoby načítání logů. Jediný pozorovaný rozdíl mezi metodami nalano a tarmara je, že u tarmara jsou vícekrát servisní logy, tak tam vidím, že za poslední 2 roky se měnil 3 krát logbook. NaLaNo systém ty staré odfiltruje a je tam jen poslední log o výměně logbooku. Taktéž i poslední logy všech servisních typů.
Ahoj, jsem porovnal způsoby načítání logů. Jediný pozorovaný rozdíl mezi metodami nalano a tarmara je, že u tarmara jsou vícekrát servisní logy, tak tam vidím, že za poslední 2 roky se měnil 3 krát logbook. NaLaNo systém ty staré odfiltruje a je tam jen poslední log o výměně logbooku. Taktéž i poslední logy všech servisních typů.
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android, geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama