Přejít na obsah


Fotka

Locus Map - doplněk GeoGet4Locus

android geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
492 odpovědí na toto téma

#481 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 735 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2021 - 20:28

Pro info.

Vypada to, ze 4.rijna 2021 uvede Google oficialne Android 12.

Nevim, jaka je moznost emulace a jak moc se system zmeni, ale je dobre byt pripraven :-)

Kazdopadne urcite dam vedet, jak to bude vypadat az to do telefonu naleju...


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 12 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#482 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 452 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2021 - 7:41

No nazdar, úplně nemůžu dospat. Až bude volná chvíle, tak emulátor stáhnu a vyzkouším funkčnost. Díky za info


  • 1

#483 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 14 září 2021 - 17:22

Je k dispozici update 1.28 opravující ikonu CC eventu.

 

Díky moc za update!


  • 0

#484 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 18:59

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost. Už poměrně dlouho se mi stává, že mi v mobilu nejde spustit aplikaci Geoget databáze pro Locus. Dřív, když to fungovalo, se tam dalo nastavit, kde je soubor s databází, nějaké filtry atd. Od jisté doby mi ale aplikace nejde spustit, resp. stane se, že se třeba objeví jen to černé pozadí a nahoře nadpis - a takto to zatuhne (aplikace nejde ani ustřelit, případně se sama hned zavře). V Locusu ale vše funguje, jak má - keše z databáze se do živé mapy zobrazují...ale ta samostatná aplikace nejde, takže tam třeba nemohu vybrat jiný soubor s databází.

 

Mám Xiaomi Redmi 6, tj. Android 9, MIUI 11.0.4. Může to být tím, že už mám moc starý telefon? Dělá to někomu, případně to naopak na tomto telefonu někomu normálně funguje? Díky.


  • 0

Xiaomi Redmi 6 + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#485 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 818 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 19:11

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost. Už poměrně dlouho se mi stává, že mi v mobilu nejde spustit aplikaci Geoget databáze pro Locus. Dřív, když to fungovalo, se tam dalo nastavit, kde je soubor s databází, nějaké filtry atd. Od jisté doby mi ale aplikace nejde spustit, resp. stane se, že se třeba objeví jen to černé pozadí a nahoře nadpis - a takto to zatuhne (aplikace nejde ani ustřelit, případně se sama hned zavře). V Locusu ale vše funguje, jak má - keše z databáze se do živé mapy zobrazují...ale ta samostatná aplikace nejde, takže tam třeba nemohu vybrat jiný soubor s databází.

 

Mám Xiaomi Redmi 6, tj. Android 9, MIUI 11.0.4. Může to být tím, že už mám moc starý telefon? Dělá to někomu, případně to naopak na tomto telefonu někomu normálně funguje? Díky.

Dotaz: V jaké složce máš databázi nataženou?


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#486 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 19:27

Dotaz: V jaké složce máš databázi nataženou?

...teď jsem se dočetl ve starších příspěvcích, že tam může být problém s umístěním databáze. Nechal jsem tedy v aplikaci vymazat data i mezipaměť, ale žádná změna - stále to nespustím. Tak jsem aplikaci odinstaloval a že si ji stáhnu znova - a v GP vidím dvě. Asi tu původní, kde je jako autor psán Radim Vaculík, a druhou, kde je autor Petr Janeček. Já jsem tam dosud měl tu starou. Zkusím stáhnout tu druhou, co to udělá...


  • 0

Xiaomi Redmi 6 + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#487 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 19:56

Tak už potvrzuji, že nová aplikace funguje. Jen ještě musím zjistit, jak co nejjednodušeji změnit geogetí databázi. Mám v mobilu 3 a občas potřebuji přepnout na jinou. Zdá se mi, že v doplňku samotném si mohu vybrat jen složku, soubor nikoli. Pro výběr databáze si asi budu muset dát v Locusu funkci na pravý panel. Nebo to jde nějak líp? V každém případě díky...


  • 0

Xiaomi Redmi 6 + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#488 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 452 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 20:00

Vůbec, ten můj doplněk, který právě teď používáš umí pracovat s více databázemi (za chvilku nás za to tady začnou kamenovat, neboj). Takže v klidu naházej všechny db do jedné složky, ideálně do té interní a pak už je vybíráš po zapnutí Ž.mapy, Importu nebo Zobrazení.


  • 0

#489 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2021 - 20:06

Mám hotovo, přidal jsem si tlačítko na pravý panel a je to takhle myslím super. Díky moc za reakci i za doplněk samotný...


  • 0

Xiaomi Redmi 6 + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#490 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 633 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 9:11

Tak s tím CCE eventem mám dojem, že se to nějak nedaří. Včera jsme byli v Praze na GC8K04J, kolega s Locusem a poslední verzí pluginu z GooglePlay tam viděl tradičku. Já s aDrake jsem tam měl správně event.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#491 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 452 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 10:55

Mohl by se kolega prosím podívat do db jak má ten event vedený v db?


  • 0

#492 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 735 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 13:57

Tak s tím CCE eventem mám dojem, že se to nějak nedaří. Včera jsme byli v Praze na GC8K04J, kolega s Locusem a poslední verzí pluginu z GooglePlay tam viděl tradičku. Já s aDrake jsem tam měl správně event.

 

Asi takto. Me se dany event v Locusu zobrazi korektne!


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 12 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#493 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 735 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 14:00

Jinak jsem vcera presel s mobilem na Android 12. Rychle jsem vse vyzkousel a minimalne import kesi do Locusu funguje jako v Android 11.


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 12 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android, geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama