Přejít na obsah


Fotka

Tabulka první keš ve státě


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
14 odpovědí na toto téma

#1 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2020 - 15:43

Ahoj, včera jsem po dlouhé době dělal statistiky a v této tabulce mi vylezlo několik keší, které jsem odlovil, ale nebyly první keší v tom státě. Co dělám špatně? Díky za radu...
  • 0

#2 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 766 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2020 - 16:02

Nazdar, toto je starší chybka v SQL ve Statoru, řešilo se to už dříve, třeba tady


  • 0

#3 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2020 - 15:25

Nazdar, toto je starší chybka v SQL ve Statoru, řešilo se to už dříve, třeba tady


Díky moc, pomohlo to, ale vzápětí je tu problém č.2... V tabulce s mými kešemi nesedí počty found it logů, zkoušel jsem všechno možné, ale nic...
  • 0

#4 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2020 - 16:33

Díky moc, pomohlo to, ale vzápětí je tu problém č.2... V tabulce s mými kešemi nesedí počty found it logů, zkoušel jsem všechno možné, ale nic...

Prosím, rozveď detailněji co znamená "nesedí počty" - ukazuje stator to nulu, větší číslo, menší číslo, žádné číslo....kolik ukazuje? kolik očekáváš? a proč?


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#5 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2020 - 17:01

Prosím, rozveď detailněji co znamená "nesedí počty" - ukazuje stator to nulu, větší číslo, menší číslo, žádné číslo....kolik ukazuje? kolik očekáváš? a proč?

Konkrétně u mojí keše Písecké pohledy ukazuje 120 FI a keš má 137 FI logů...
  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2020 - 17:34

A taková blbá otázka... Ty logy sis k té tvoji kese stáhnul? Nebo tam máš stav od posledního stáhnutí?
  • 0

#7 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2020 - 20:50

A taková blbá otázka... Ty logy sis k té tvoji kese stáhnul? Nebo tam máš stav od posledního stáhnutí?


Stáhnout logy jsem dával...
  • 0

#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 053 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2020 - 7:28

A stahoval jsi vsechny logy na te kesi?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2020 - 11:52

A stahoval jsi vsechny logy na te kesi?


Ano, dal jsem stáhnout všechny logy
  • 0

#10 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2020 - 11:59

pro sichr, spust si db konzoli v GG nasledujici dotaz a zkontroluj, zda vraci ocekavane hodnoty:

select type, count(1) from geolog where id ='GC38MRC' group by type;

Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 23 leden 2020 - 13:21

  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#11 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2020 - 19:32

pro sichr, spust si db konzoli v GG nasledujici dotaz a zkontroluj, zda vraci ocekavane hodnoty:

select type, count(1) from geolog where id ='GC38MRC' group by type;
A to udělám jak?
  • 0

#12 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 466 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2020 - 19:41

V menu Databáze vybereš volbu "SQL konzole" potvrdíš varovnou hlášku a přes schránku vložíš ten SQL dotaz a musí být včetně zakončovacího středníku


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#13 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2020 - 22:02

Díky všem za rady, už je to v pohodě...


  • 0

#14 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2020 - 10:01

Díky všem za rady, už je to v pohodě...

bývá slušností, že v případě vyřešení problému tazatel nejen toto oznámí, ale dá vědět i kde byla chyba. Pokud to bylo nestaženými logy, tak je to taky příčina, která se sem tam stane i velmi zkušeným uživatelům ....


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#15 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2020 - 21:08

bývá slušností, že v případě vyřešení problému tazatel nejen toto oznámí, ale dá vědět i kde byla chyba. Pokud to bylo nestaženými logy, tak je to taky příčina, která se sem tam stane i velmi zkušeným uživatelům ....

Abych řekl pravdu, myslím, že to bylo těmi logy, tu konzoli jsem zkoušel, ale nešlo mi do ní cokoliv zkopírovat..., tak jsem potom zkoušel několik jiných věcí a najednou to šlo... Díky ještě jednou všem...


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama