Přejít na obsah


Fotka

filter

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#1 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 12:47

dnes som aktualizoval kešky v prešovskom kraji

import prebehol OK ale nechce ich cez filter načítať. Preto som dal aktualizovať znovu

https://ctrlv.cz/ISxz

 

tak či onak použil som rôzne možnosti filtru  dokonca aj podľa tagu ale nenačíta

Keď dám zobraziť v mape tak sa kešky zobrazia.

Ako postupovať?

 


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#2 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 878 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 12:49

A kde se ti nenačtou? V seznamu? A zkoušel jsi F5?

 

Edit: tu F5 jsem měl na mysli po importu keší, aby se ti načetl aktualizovaný seznam a pak jsi na něj mohl aplikovat filtr


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 13 únor 2020 - 12:57

  • 0

#3 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 12:57

ano, skúšal

zvláštne je, že keď dám vyhľadať podľa ID tak ju nájne


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#4 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 12:57

Mas neco spatne v tom filtru.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#5 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 258 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 12:58

Ve filtru je něco špatně. Filtruje současně podle všech záložek Osobně bych zkusil použít filtr ALL A pak tlačítko Načíst.


  • 0

#6 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 878 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:09

2020-02-13_131057.jpg

Když filtr nastavíš takto a dáš Načíst, co ti to udělá? Mě načte kešky, které mám v databázi z Prešovského kraje

 


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 13 únor 2020 - 13:11

  • 0

#7 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:16

chyba medzi klávesnicou a stoličkou

nevšimol som si, že som načítal DB kde nebolo rozdelené podľa polygónov

ospravedlňujem sa


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#8 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:18

ale aj tak nenačíta prešovský kraj


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 000 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:21

To nastavení filtru, co je tu na obrazku, s polygony nijak nesouvisi, zalezi na nastaveni kraje na geocaching.com.

 

Filtrujes tedy podle stat/kraj, nebo podle polygonu?


  • 0

#10 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:23

divider ukazuje 86271 kešiek. Roatriedenie OK

https://ctrlv.cz/5bBB

Keď dám načítať všetko tak sa načíta niečo cez 6tis. kešiek


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#11 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:25

základný filter

https://ctrlv.cz/mgaj

polygony som len skúšal a aj iné nastavenia. Všetko som potom nastavil do pôvodného stavu


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#12 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 878 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:28

Tak si zaškrtni ten Prešovský kraj


  • 1

#13 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:54

Tak si zaškrtni ten Prešovský kraj

vtedy nenačíta nič

keď to mám takto tak načíta 6128 bodov

Bratislavský, Trnavský kraj

Wien, Niederosterreich, Burgenland a nič iného

pritom tam je celé SK


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#14 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 878 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 13:57

Nastav ten filtr přesně podle obrázku, který jsem dal do příspěvku nahoře. Máš ty filtry jinak.
  • 0

#15 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 878 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 14:05

Ještě jinak. Zavři Geoget, znovu ho otevři a nastav filtry na Hlavní tak, jak je to v mém obrázku. Prostě to tak funguje, jen to tak nastav a ne jinak
  • 0

#16 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 14:24

to som už skúšal a nenačíta

teraz som skopíroval DB do inej inštalácie GG a načíta bez problémov.

Asi bude niekde chyba, možno na disku. V podstate to nevadí, je to len testovacia verzia.

dík


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#17 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 000 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 14:45

problem bude v nastaveni toho tveho filtru. Ten se ti prenesenim databaze neprestehuje. Proto ti to jinde funguje. Proste tam nekde na nejake zalozce mas nastavenou podminkiu, pres kterou ti nic neproleze.

 

Napriklad ze v uzemnim filtru mas nastaveny jeden kraj, a v polygonech jiny...


  • 0

#18 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 878 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 14:49

Proto jsem psal o ukonceni a novem spuštění aplikace. Aby se smazalo nastaveni vsech filtru.
Taky asi záleží na tom, co má nastaveno ve Výchozím filtru, i proto jsem nastavil All a tak to bylo i na mém obrazku...

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 13 únor 2020 - 14:51

  • 0

#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 000 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 14:59

... pokud se nejakou zmenu nepovedlo do filtru ulozit natrvalo...


  • 1

#20 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 258 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2020 - 14:59

Pokud si změníš třeba výchozí filtr a pak ho uložíš, ta se změny udrží navěky věků. Zkus si z fungujícího počítač ten filtr překopírovat. Jsou uloženy v datovém adresáři s příponou ggf

Adresář je obvykle C:\Users\JMENO UŽIVATELE\AppData\Roaming\GeoGet


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama