Přejít na obsah


Fotka

export do tabulky

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
18 odpovědí na toto téma

#1 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2020 - 15:46

akým spôsobom sa dajú vyexportovať nenájdené kešky do tabuľky?

niečo ako táto

 

Přiložené miniatury

  • tabulka.jpg

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#2 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 7:08

akým spôsobom sa dajú vyexportovať nenájdené kešky do tabuľky?

Do jaké tabulky? HTML? excel? CSV? Ručně psaná tabulka na papíru? databázová tabulka v nějakém DBMS? Kde se ta tabulka bude používat?

To, co je na obrázku se dá například ve Statoru udělat v modulech CustomizedTable a SQLTable...


Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 20 únor 2020 - 7:08

  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#3 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 8:15

Nesplnilo by to tohle?

https://www.geoget.c...gurable?s[]=csv

Ale nezkoušel jsem, stejně nevím, co od toho chceš.

Jen pozor, CSV je hodně nízkoúrovňový formát (comma separated values), tak pozor na oddělovače, aby nebyl někde v textu, jinak se po importu do excelu sloupce rozhážou.


  • 0

#4 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 8:48

dal som málo informácií

potrebujem to do HTML a bude to zdielané cez google dokumenty.

jedná sa o určité kešky v SK. Takže by som to rád pekne spracované napr. ako zo Statoru.

CustomizedTable a SQLTable neovládam takže by som poprosil návod ak sa niekto nájde

dík


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#5 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 9:00

dulezite bude co presne v tech sloupeckach chces mit? Nazev kese, typ kese? Typ jako obrazek? Stav kese? My co tohle umime udelat potrebujeme presne a jednoznacne zadani. Protoze nejhorsi co se muze ITakovi s nedostatekem casu stat, je ze se mu meni zadani pod rukama. Umis SQL? Umis si vytahnout data z GG databaze jinak nez pres GG? Nebo pro tebe bude jednodussi mit ve Statoru separatni profil, ktery bude delat jen tu jednu SQLTable s tim patricnym dotazem? To by bylo asi nejjednodussi reseni...

  • udelas si ve statoru novy profil
  • do nej vlozis jen ten jeden SQLTable modul
  • a do nej das spravne napsane SQL
  • vygenerujes statistiku pro dany profil
  • najdes v ./<gg_data>/script/Stator/Profiles/<jmeno profilu>/ soubor Statistics.html a ten si nakopirujes nasledne kam je libo

  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#6 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 10:14

Též můžeš vyzkoušet nabídku Seznam Export (zkratka Ctrl+E) a tam dát html export. Možná by to stačilo. Případně si exportní formát můžeš upravit k obrazu svému.


  • 1

#7 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 10:38

 

dulezite bude co presne v tech sloupeckach chces mit? Nazev kese, typ kese? Typ jako obrazek? Stav kese? My co tohle umime udelat potrebujeme presne a jednoznacne zadani. Protoze nejhorsi co se muze ITakovi s nedostatekem casu stat, je ze se mu meni zadani pod rukama. Umis SQL? Umis si vytahnout data z GG databaze jinak nez pres GG? Nebo pro tebe bude jednodussi mit ve Statoru separatni profil, ktery bude delat jen tu jednu SQLTable s tim patricnym dotazem? To by bylo asi nejjednodussi reseni...

  • udelas si ve statoru novy profil
  • do nej vlozis jen ten jeden SQLTable modul
  • a do nej das spravne napsane SQL
  • vygenerujes statistiku pro dany profil
  • najdes v ./<gg_data>/script/Stator/Profiles/<jmeno profilu>/ soubor Statistics.html a ten si nakopirujes nasledne kam je libo

 

 

ide o určitý typ keší na danom území čiže v SK, typ napr. virtual. v tabuľke by mal byť GC kód ,ikona , názov, umiestnenie(kraj alebo okres)

problém: SQL mi nič nehovorí, to je skôr pre odborníkov alebo ľudí, ktorý sa tým zaoberajú ako hoby čo nie je môj prípad


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#8 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 12:24

A musí to být SQL table? Nestačila by Customized table? Tam si naklikáš, které chceš sloupce a žádné SQL psát nemusíš. A vyfiltrování keší, které chceš, uděláš před spuštěním pomocí filtru. Případně to můžeš automatizovat přes Combine.


  • 1

#9 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 13:12

A musí to být SQL table? Nestačila by Customized table? Tam si naklikáš, které chceš sloupce a žádné SQL psát nemusíš. A vyfiltrování keší, které chceš, uděláš před spuštěním pomocí filtru. Případně to můžeš automatizovat přes Combine.

jj, to by bolo ideálne ale neviem nájsť Customized table. Nie je náhodou pod iným menom?


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#10 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 13:31

jj, to by bolo ideálne ale neviem nájsť Customized table. Nie je náhodou pod iným menom?

https://www.geoget.c...or-customtables


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#11 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 13:39

Omlouvám se za chybu, pracuje se s celou databází, podmínky výběru nastavuješ také v tom nastavení tabulky, ne filtrem.


  • 0

#12 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 13:43

ide o určitý typ keší na danom území čiže v SK, typ napr. virtual. v tabuľke by mal byť GC kód ,ikona , názov, umiestnenie(kraj alebo okres)

problém: SQL mi nič nehovorí, to je skôr pre odborníkov alebo ľudí, ktorý sa tým zaoberajú ako hoby čo nie je môj prípad

zvýraznil jsem slova, která by se v žádosti o pomoc neměla objevovat. Měla by být naprosto jasná, specifická a nepřipouštějící stupně volnosti. slovo "určitý" by mělo být nahrazeno nějakým jasným zadáním a slovo "např" by se nemělo používat vůbec, protože vývojáři/tomu kdo ti chce pomoci dává stupně volnosti a ze zkušenosti vím, že průnik tvého nevyřčeného požadavku a vývojářovy domněnky jak to chceš udělat bývá velmi často prázdná nebo velmi pustá množina


  • 4

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#13 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 13:50

no až taká lama nie som, o tomto popise viem

len to neviem nájsť v statore  :wacko:


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#14 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 14:20

Já ji tam vidím.

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.JPG

  • 0

#15 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 14:55

ok

v SK verzii som nevidel, prepol som do CZ a po reštarte hneď našiel

dík

idem skúšať


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#16 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2020 - 16:06

narazil som na problém

nastavil som na skúšku jednoduchú tabuľku s Event Cache, tých mám v DB len pár

nastavané aby bralo aj nenájdené

https://ctrlv.cz/MlOC

nastavenie 

Event Cache a Bratislavský kraj tak ako to je v GG

https://ctrlv.cz/DeRk

 

Keď nemám označený ani jeden nález tak mi to oznámi a skončí činnosť. Označil som niekoľko ako nájdených, stator sa zastaví na 18% a nič. Čakám už 15min a nehýbe sa.

kde robím chybu?


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#17 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 373 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2020 - 21:04

Já bych to řešil (jak už bylo naznačeno výše) úpravou HTMl exportu. Ostatně na to byl vytvořenej.


  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2020 - 9:58

pravdu ma. Vyfiltruj si co chces, a vyexportuj si to jak chces. Udelej si svoji kopii exportu do HTML a uprav si ho jak chces. Jak po obsahove strance, tak i po strance vizualni. Pokud si nebudes vedet rady s konkretni veci, klidne se zeptej. Pokud ale chces, aby to za tebe nekdo cele vyrobil, tak to budes muset nekoho ukecat a uplatit. ;)


  • 0

#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2020 - 10:02

Ostatne, filtr + export je presne to pouziti, na ktere je cela masina Geogetu stavena...


  • 1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka