Přejít na obsah


Fotka

Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
710 odpovědí na toto téma

#561 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 351 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 7:52

... a další začíná. Já jsem dostal k dispozici vytrvořit druhou řadu labek. Termín do 31.10.2020.

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.JPG

  • 1

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#562 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 606 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 8:01

... a další začíná. Já jsem dostal k dispozici vytrvořit druhou řadu labek. Termín do 31.10.2020.

 

Uplne mi to nevadi! Ale at uz neco udelaj s tou appkou! Boha jeho, to je  hroznej kram.......


  • 3

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#563 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 207 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 8:19

Osobně mi apka zas tak moc nevadí, ta změna barev je sice špatná, ale ne kritická, ale teď se to seklo a evidentně to nebralo správně polohu z GPS (ta byla správná, 3Dfix, přesnost na metry, Mapy.cz ukazovaly správně). Pomohl tvrdý restart, ale před tím jsem chodil asi čtvrt hodiny kolem rozcestníku, evidentně v zóně, ale poloha lítala 20-50m mimo. Tohle mi vadí. A pak to, že evidentně lze zjistit otázky, protože mě ihned kontaktoval jeden gaučák a chtěl odpovědi. Že je labek moc - zatím ještě v mém okolí ne, ale už to tak nesleduju, prostě když někam pojedu, podívám se, jestli tam něco není.


  • 0

#564 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 815 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 8:40

Mě na apce nejvíce vadí nemožnost si vypnout hotové série!!
Těch ikon je někdy strašně moc a odlovené jsou tam už zbytečné.


  • 7

#565 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 8:45

Mě na apce nejvíce vadí nemožnost si vypnout hotové série!!
Těch ikon je někdy strašně moc a odlovené jsou tam už zbytečné.

 

Jsem na tom obdobne, ale programatori GS maji dost jine prace: https://forums.geoca...venture-in-app/


  • 2

#566 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 9:11

Mě na apce nejvíce vadí nemožnost si vypnout hotové série!!
Těch ikon je někdy strašně moc a odlovené jsou tam už zbytečné.

 

A to nejsi v Praze!  :angry:


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#567 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 9:11

že evidentně lze zjistit otázky, protože mě ihned kontaktoval jeden gaučák a chtěl odpovědi.

 

Otázky se dají získat ze stejného (groundspeakového) zdroje, ze kterého vytváříme GPX soubory. Jsem rád, že takový zdroj existuje; hlavně, že tam nejsou odpovědi (tedy pokud je tam owner sám nedá, i to se stává).


  • 0

#568 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 9:18

Jsem na tom obdobne, ale programatori GS maji dost jine prace: https://forums.geoca...venture-in-app/

 

No jo, vytizenost je obrovska. Ale vysledky nulove. Zajimalo by me, jake nove funkce tak intenzivne vyvijeji.

 

Zobrazeny seznam je temer k nicemu, spatne v nem najdes neco vzdalenejsiho. Rozumnejsi by bylo mit moznost vyhledat podle jmena.

 

Ale my si tu muzeme rikat co chceme, oni maji vlastni hlavu a nejlip vedi, co uzivatele potrebuji - zmatenou a neprehlednou pidimapku bez moznosti jakehokoli nastaveni a predvoleb.


  • 4

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#569 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 9:30

No jo, vytizenost je obrovska. Ale vysledky nulove. Zajimalo by me, jake nove funkce tak intenzivne vyvijeji.

 

Vyměnili ikonky. K horšímu, to je teď moderní...


  • 1

#570 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 028 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 10:00

Z hlediska zakládání LAB keší vidím několik zádrhelů:

Je trochu blbé, že se načítají některé texty dopředu (a dají se podle některých, co tomu tu více rozumí zjistit z API). Např. ty po "Zápisy". Původně jsem kvůli tomu chtěl udělat bonusovku tak, aby si museli na ni zjišťovat indície, tj. říct, že A = číslo, které jste zjišťovali. Jenže jsem si uvědomil, že po zobrazení "obrázku" po odlovení LAB keše se pro další text musí až do "zápisů" a někdy se mi při lovení LABek stalo, že jsem si zápis ani nezobrazil. Takže občas si lidi ani ten zápis, kde by byly informace pro odlov bonusovky nezobrazili a pak by se museli vracet... A tak jsem nakonec "rezignoval" na ochranu před těmi, co to luští podvodem a raději to udělal tak, aby se to lidem lépe luštilo...

 

Trochu blbé je i to, že se nedá naprogramovat to tak, že se jeden zápis zobrazí až po odehrání celé série... Pokud série není lineární, nelze upravit to, aby se např. souřadnice bonusovky zobrazily až po projití všech zastávek a musí se to řešit klasicky - tím, že se na jedné zastávce napíše AB, na druhé C, na třetí D atd. a na poslední třeba vzoreček. Což je taky komplikace :-(

 

Příliš krátké kolonky na většinu textů. Osobně se rád rozepíšu a občas jsem chtěl třeba udělat popis, kde mají lidé hledat, ne dovést přesně na souřadnice...


  • 0

#571 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 10:16

A tak jsem nakonec "rezignoval" na ochranu před těmi, co to luští podvodem a raději to udělal tak, aby se to lidem lépe luštilo...

 

Podvod je možná příliš silné slovo, ale rozhodně to není běžná situace. Já ovšem tomuto způsobu tleskám, zejména když lovím sérii v novém či vzdáleném městě. Když dopředu vím, kde je bonusovka, lépe se mi plánuje, kudy jít a kdy se zastavit pro bonusovku (kterou ale neloguji online, abych nezmátl ownera, že už mám bonusovku, když ještě nemám všechny LABky). Ale tohle je jen názor.

 

Příliš krátké kolonky na většinu textů. Osobně se rád rozepíšu a občas jsem chtěl třeba udělat popis, kde mají lidé hledat, ne dovést přesně na souřadnice...

 

Příliš krátký prostor pro otázku se dá řešit (jak tady někdo už psal) tak, že většinu otázky dáš do textu LABky a do vlastní otázky jen nezbytné minimum.


  • 0

#572 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 10:24

Podvod je možná příliš silné slovo, ale rozhodně to není běžná situace. Já ovšem tomuto způsobu tleskám, zejména když lovím sérii v novém či vzdáleném městě. Když dopředu vím, kde je bonusovka, lépe se mi plánuje, kudy jít a kdy se zastavit pro bonusovku (kterou ale neloguji online, abych nezmátl ownera, že už mám bonusovku, když ještě nemám všechny LABky). Ale tohle je jen názor.

 

 

Příliš krátký prostor pro otázku se dá řešit (jak tady někdo už psal) tak, že většinu otázky dáš do textu LABky a do vlastní otázky jen nezbytné minimum.

 

Taky mám raději nesekvenční a pokud owner do textu napíše "běžte jak chcete, pro bonus doporučuji končit na X", případně pokud je série rozlezlá na větším prostoru a výchozí bonusovky je blízko jedné ze stage.

 

BTW - Ty loguješ LABky až dodatečně z domu? Pokud nechceš mást ownera tím, že zaloguješ napřed bonusovku...


  • 1

#573 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 10:32

BTW - Ty loguješ LABky až dodatečně z domu? Pokud nechceš mást ownera tím, že zaloguješ napřed bonusovku...

 

Ano, z domova, protože lovím Garminem a tím to jinak nejde. c:geo užiju, jen když nemám potřebnou kešku stáhnutou v garminu.


  • 0

#574 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 10:37

Podvod je možná příliš silné slovo, ale rozhodně to není běžná situace. Já ovšem tomuto způsobu tleskám, zejména když lovím sérii v novém či vzdáleném městě. Když dopředu vím, kde je bonusovka, lépe se mi plánuje, kudy jít a kdy se zastavit pro bonusovku (kterou ale neloguji online, abych nezmátl ownera, že už mám bonusovku, když ještě nemám všechny LABky). Ale tohle je jen názor.

 

 

Příliš krátký prostor pro otázku se dá řešit (jak tady někdo už psal) tak, že většinu otázky dáš do textu LABky a do vlastní otázky jen nezbytné minimum.

 

I text popisu je omezen a mel jsem problem se tam vejit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#575 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 028 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 10:54

Já jsem měl právě taky dost velký problém se tam vejít...

 

Jinak při psaní předchozího příspěvku, abych přesně popsal co jsem měl na mysli, jsem zkusil opět aplikaci a své LABky, které jsem tam měl nahrané jako testovací. Myslel jsem si, že jsem opět v těch testovacích. Zkusil jsem si je projít, kupodivu si to nepamatovalo lokace, což jsem přisoudil nějaké chybě, tak jsem to obešel. A pak jsem po chvíli zjistil, při pročítání statistik, že dvě z LAB keší mají o nález více... Docela mě překvapilo, že mohu zalogovat své LAB keše :-(


  • 0

#576 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 11:09

Ano, z domova, protože lovím Garminem a tím to jinak nejde. c:geo užiju, jen když nemám potřebnou kešku stáhnutou v garminu.

 

Jak to technicky řešíš? Stejně musíš mít s sebou android telefon (aby si pamatoval, že jsi byl na místě), poznačíš si odpověď a poté doma doplníš v tom stejném mobilu? Není jednodušší to rovnou vyplnit v terénu?


  • 0

#577 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 334 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 12:18

Odhaduji, ze to tak dela kvuli datovym prenosum na mobilu. Doma na wifi nacte serii, pak bez dat jen se zapnutou GPS v mobilu to odchodi (aplikace tedy navstevu pozna a pamatuje si ji) a doma pak zase na wifi zaloguje. Ale jak rikam, je to muj odhad.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#578 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 12:26

Odhaduji, ze to tak dela kvuli datovym prenosum na mobilu. Doma na wifi nacte serii, pak bez dat jen se zapnutou GPS v mobilu to odchodi (aplikace tedy navstevu pozna a pamatuje si ji) a doma pak zase na wifi zaloguje. Ale jak rikam, je to muj odhad.

 

jj, to me taky napadlo. Ale zacalo to tim, ze neloguje napred bonusovku, aby ji nemel zalogovanou driv nez jednotlive LABky. Jediny duvod, ktery me napada, je logovat presne ve stejnem poradi vcetne LABek (na coz jsem osobne rezignoval kvuli nutnosti pouzivat 2 aplikace, navic nekdy je odpoved na miste nejednoznacna a radeji mam rovnou overeni zalogovanim :-)).


  • 0

#579 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 815 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 12:32

A to nejsi v Praze!  :angry:

Tam se chystám, ale byl jsem teď ve Vídni a taky mazec.


  • 0

#580 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2020 - 15:10

Jak to technicky řešíš? Stejně musíš mít s sebou android telefon (aby si pamatoval, že jsi byl na místě), poznačíš si odpověď a poté doma doplníš v tom stejném mobilu? Není jednodušší to rovnou vyplnit v terénu?

 

Asi jsem odpověděl nepřesně, omlouvám se. Já neloguji z domova jednotlivé labky, to dělám normálně na místě telefonem. Já mluvil jen o bonusovce - tu bonusovku na místě jen poznačím do garminu jako ulovenou a z garminu pak v klidu doma soubor přepošlu do "draftů" (jak tomu GS anglicky říká) a zaloguji (vše na PC, přečtu si také v klidu a na velké obrazovce listing).


  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama