Přejít na obsah


Fotka

Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1068 odpovědí na toto téma

#1041 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2021 - 13:29

Jmeno serie je v GPX ulozeno na nekolika mistech. c:geo pouziva k te sve sigrosade jen jedno z nich, takze na ostatnich mohou byt napsane spravne. 


Tento příspěvek byl upraven od gord: 03 leden 2021 - 13:30

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1042 kstavk

kstavk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2021 - 11:03

ahoj - stáhnul sem si GPX labek přes GG. Rozumím u terénu 1-2-3-4-5 a D 4. sekvenční s bonusem. Co znamenají ty 1,5? Díky za info....

 

PS - byl sem v Trutnově - labky "Zmizelý Trutnov" a "Trutnov" se tvářily jako sekvenční, ale mají T1. 


  • 0

#1043 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2021 - 11:12

ahoj - stáhnul sem si GPX labek přes GG. Rozumím u terénu 1-2-3-4-5 a D 4. sekvenční s bonusem. Co znamenají ty 1,5? Díky za info....

 

PS - byl sem v Trutnově - labky "Zmizelý Trutnov" a "Trutnov" se tvářily jako sekvenční, ale mají T1. 

 

D/T s jinou hodnotou nežý 1/1 se kdysi občas dávaly, takže to mohou být zbytky postarších sérií.

D/T pro sekvenční série se dělá u těch sérií, které importuješ do GG se zatrženou volbou D/T. Ale fakt je, že já to v GG mám také a přesto jsem tuto volbu při importu nikdy nezaškrtl. Tak moc nevím.


  • 0

#1044 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2021 - 12:14

Co tam mas? D nebo T=1.5? To je bezne, to jsou serie, kde jsi to daval podle odhadu. Pokud mas D=1-5 a T=4, pak jsi to musel zaskrtnout pri importu GPX, jinak bys to tam nemohl dostat, v GPX to neni, delat az plugin pri importu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1045 kstavk

kstavk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2021 - 12:32

Co tam mas? D nebo T=1.5? To je bezne, to jsou serie, kde jsi to daval podle odhadu. Pokud mas D=1-5 a T=4, pak jsi to musel zaskrtnout pri importu GPX, jinak bys to tam nemohl dostat, v GPX to neni, delat az plugin pri importu.

D 1-5 a T 4 ... to sem chtěl, to je super funkce a v Locusu to pak krásně vidím. Netušil sem, proč mají některý D a T 1,5 - takže toho se nemám všímat....


  • 0

#1046 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2021 - 16:18

Nebyl by nějaký postup jak zprovoznit na https://labgpx.cz/Ke...eoGet/mapa.html filtrování skrýt dokončené ? Napadá mě v smíchat v Geogetu nalezené s nenalezenýma, ale nějak mi ty nalezené nejdou exportovat do druhé databáze, je tam jen kopírovat.


  • 0

#1047 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2021 - 16:32

Nebyl by nějaký postup jak zprovoznit na https://labgpx.cz/Ke...eoGet/mapa.html filtrování skrýt dokončené ? Napadá mě v smíchat v Geogetu nalezené s nenalezenýma, ale nějak mi ty nalezené nejdou exportovat do druhé databáze, je tam jen kopírovat.

 

georabbits.cz vytvořil nedávno video návod (), kde je popsáno i filtrování nalezených na keškomapě.


  • 0

#1048 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2021 - 16:43

To jsem přesně potřeboval, díky


  • 0

#1049 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 21:09

Ahoj,
labky "RODÁCI z Nymburka" - Id:2db4f81f-f2f3-41f7-8d2d-2089a0ca3279
se mi z listingu aDraku neotevírají - končí s chybou "Špatný kód. Zkus to prosím znovu."
Můžete na to někdo kouknout? Je to první takový případ po několika desítkách sérií. Dneska jseme dělali 4 série a tahle jediná nefungovala. Normálně fungují odkazy jak přes Id, tak v tom tvaru https://adventurelab.page.link/...
Řekl bych, že mám všechno aktuální, jak aplikaci, tak gpx série pro aDrake.
Díky.


  • 0
Všechno je možný.

#1050 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 21:42

Můžeš to zkusit znovu ? Sérii jsem zaktualizoval.


  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#1051 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 22:32

Bohužel, do SmartLink dal owner diakritiku, takže oprava nezabere. Zkuste si klidně proklik z labgpx (ikonka QR kódu), který hodí smyčku při přesměrování. Ať žijí programátoři Groundspeaku, kteří vymyslí FirebaseDynamicLink, ale i ten směrují na nefunkční SmartLink (DeepLink, jak to v poslední době nazývají).

 

Edit: tak to jsem rád, že v telefonu FirebaseDynamicLink projde, pro mě změna a potěšující informace.


Tento příspěvek byl upraven od Jazzlinka: 09 leden 2021 - 23:25

  • 0

#1052 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 22:52

Už to jede, Michale tady fakt pomohlo nahradit ten odkaz přes ID tím page.link. To je snad nějaký jiný (už třetí) typ odkazu, a tomu ta diakritika nevadí (alespoň na Androidu). Na PC z GG to jako odkaz do browseru nechodilo nikdy, v žádné variantě, ale tam je to jedno.

Takže už je to OK.

Díky moc.


  • 0
Všechno je možný.

#1053 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 23:55

V souvislosti s tímto jsem přegeneroval více než 50 českých sérií, které měly/mají ve SmartLink nabodeníčka.


  • 1

#1054 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 555 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2021 - 10:18

Série Nové Hrady (Gratzen - Newcastle) od EP79 má špatně příznak bonusové keše.


  • 0

#1055 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2021 - 13:40

Poutní cesta do Hájku - zvláštnost.

 

Tato pražská série byla minulý týden zarchivovaná, protože úplně zmizela z mobilní aplikace. A včera se náhle objevila znovu (na labgpx.cz ještě není, protože je dnes server odstaven, má údržbu). Ta nová verze má ale nové labid, takže je to opravdu nová série. Ten, kdo měl tu starou odlovenou (můj případ), vidí teď v aplikaci tu novou a může ji lovit znovu (a dostane tedy další body za labky, ty staré body se mu nesmažou). Tohle se asi stalo poprvé, aspoň jsem si toho dříve nevšiml.


  • 0

#1056 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2021 - 15:03

Poutní cesta do Hájku - zvláštnost.

 

 

To mi povidej. Dneska jsem tam byl, ale neodlovil.... Duvodem je to, ze mi vcera pri updatu vyjela tato serie archivovana! Takze dneska v Locusu nebyla :-( Nu coz, jeste se tam nekdy juknu.....


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#1057 Gresaci

Gresaci

    Romana

  • Members
  • PipPipPip
  • 951 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2021 - 15:19

dříve se to stalo také u labek v Milevsku


  • 0

#1058 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2021 - 15:27

dříve se to stalo také u labek v Milevsku

 

Ano, to je pravda, díky. Jazzlinka mi napsal totéž a ještě dodal, že to také bylo u série Střekov jinak.


  • 0

#1059 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2021 - 19:19

Server je už nějakou dobu nedostupný. Máte to taky tak ?


  • 0

#1060 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2021 - 19:26

Na dnešek mezi 3:00 - 6:00 nahlásil poskytovatel webu plánovanou odstávku serverů. Dopoledne jsem psal na podporu kdy obnoví provoz. Bylo mi sděleno, že  výpadky budou pravděpodobně možné až do dnešních 18. hodin.

Doufám, že k obnově dojde v nejbližší době. Za výpadek se omlouvám, ale nyní s tím nemůžu nic dělat.


Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 29 leden 2021 - 19:27

  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama