Přejít na obsah


Fotka

Novy server pro Adventure Lab a plugin pro GG


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1232 odpovědí na toto téma

#1221 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 755 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2021 - 9:51

My take uvazovali o tom, ze by si mohl kazdy udelat GPX sam, ale problem je prave s temi doplnovanymi informacemi. Nakonec jsme se dohodli takto. Mame jistotu, ze je to u vsech serii reseno stejne a je to funkcni pro vsechny hlavni aplikace, ktere jsou k tomu pouzivany.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1222 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 554 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2021 - 11:18

No a taky všichni, kteří si stahují labky z jediného místa, mají vždy pro jednotlivé labky stejný GC kód. Zatím nevidím nic, proč by rozdílné GC kódy vadily, ale tuším, že by mohly (třeba při předávání dat mezi uživateli či v dohledávání chyby v GG). Nicméně ta možnost udělat si a hned, třeba i během výpravy, používat GPX soubor nových labek, může být dobrá věc. Konkrétně příští sobotu jedu na megáč do Havlbrodu a čekám, že tam vyhlásí plno megáčových labek. Pokud to vyhlásí už v pátek, nebude problém GPX hned udělat, ale pokud budu v sobotu ráno už ve vlaku, když to vyhlásí, tak to na labgpx.cz bez domácího počítače nedám a třeba se mi bude hodit vytvořit si na mobilu GPX ze zminěného URL, abych mohl lovit pomocí c:geo a nejen z té GS aplikace.


  • 1

#1223 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2021 - 13:39

My take uvazovali o tom, ze by si mohl kazdy udelat GPX sam, ale problem je prave s temi doplnovanymi informacemi. Nakonec jsme se dohodli takto. Mame jistotu, ze je to u vsech serii reseno stejne a je to funkcni pro vsechny hlavni aplikace, ktere jsou k tomu pouzivany.

chápem.

ono je to aj tak len uhol pohľadu. Niekomu vyhovuje to a inému zas tamto.

Myslím, že by väčšine vyhovovalo jednoducho vyhľadať a stiahnuť labky nech sú kdekoľvek s tým, že ich vie použiť aj do štatistiky.

Tiež som stretol na megáči jedného, ktorý bol hotový z toho , že čerstvé labky nemal v cgeo


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#1224 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 499 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2021 - 5:37

Já bych to zase tak nepřeháněl. Chybějící labky v Drakovi zase tak moc nechybí, protože je vždycky můžu hrát v oficiální aplikaci. Hodí se to, pokud je jich ve městě víc. Ale teď jsem hledal v Krumlově, asi tři propletené do sebe a A.draka jsem skoro nepoužíval. Dokončil jsem jedinou sérii. Jen jsem si poznamenával na papír nalezené. Neměl jsem asociaci na Chrome a v Opeře se to otvírá jen na webu. Ale pak jsem si to přestavil a i tak se jedna série neotvírala v aplikaci, asi byla ještě neaktualizovaná. Labky v GG vidím jako důležité jen pro statitiku.


  • 0

#1225 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 755 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2021 - 6:13

Meli bychom mit uz vsechny serie se spravnym odkazem. Ktera to byla serie?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1226 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 499 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2021 - 7:36

To je asi pravda, ale já to stahoval už dávno a asi všechno neaktualizoval. Stahuju se zatržítkem ... ty co nejsou v GG... a tím to asi bude. Je na čase asi stáhnout znovu všechno. Ale pak to taky předpokládá mít na otvírání asociováno Chrome, což se mi moc nelíbí (pak se vše otvírá v Chromu), ale prakticky mi to zase tak nevadí. Ale stejně Draka používám většinou jen na upozornění, že poblíž nějaká labka je a když jsem věděl, že v Krumlově mám na hledání jen labky, jel jsem většinou přes oficiální aplikaci. Stejně se mi nejvíc líbí lovit jednu sérii a pak teprve druhou, ale tady mi to nedalo, jak to bylo propletené.


  • 0

#1227 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 755 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2021 - 7:50

Uz mnohokrat jsem psal, ze to zatrzitko ma byt pouzivano s rozmyslem jen kdyz to ma fakt duvod. Autori serie docela casto meni a kdyz to mas zaskrtnuto, nikdy nebudes mit zmene labky v aktualnim stavu. Ty zmeny byvaji i dost zasadni (treba zruseni serie), takze klidne pak hledas neco neexistuje.

 

Asociaci na otvirani v chromu nevyzaduje plugin, ale aplikace na hledani labek. To reklamuj u GS, vlastne spis asi u autoru toho prohlizece, ktery pouzivas, ze ignoruje asociaci, kterou aplikace v systemu nastavi pro obsluhu URL.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1228 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 819 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 9:53

No já zrovna v sobotu lovil dvě neexistujici série, ale to jsem zjistil až na místě.

 

Nevím zda to nebyly nějaké eventové série, či nějaký momentální výpadek. V oficiální aplikaci jsem je nenašel, ale v a:Drake jsem je měl a přes a:Drake šly otevřít a bonus k nim existoval, tak jsem lovil a neřešil jsem to, neb jsem nenašel žadnou poznámku o tom proč je nevidím v oficiální aplikaci.

 

Teď je už mám v oficiální aplikaci jako odlovené.


  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#1229 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 755 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 10:07

A v oficialni aplikaci jsi je nenasel v mape nebo v seznamu?

 

V obou pripadech se zobrazuji na pozici, kterou ma autor zadanou jako souradnice serie a to muze byt v podstate kdekoli. Vim o serii, ktera ma autorem umyslne souradnice nekde v Pacifiku, tu pak opravdu najdes jen tezko.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1230 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 12:03

No já zrovna v sobotu lovil dvě neexistujici série, ale to jsem zjistil až na místě.

 

Nevím zda to nebyly nějaké eventové série, či nějaký momentální výpadek. V oficiální aplikaci jsem je nenašel, ale v a:Drake jsem je měl a přes a:Drake šly otevřít a bonus k nim existoval, tak jsem lovil a neřešil jsem to, neb jsem nenašel žadnou poznámku o tom proč je nevidím v oficiální aplikaci.

 

Teď je už mám v oficiální aplikaci jako odlovené.

O jake serie slo? Nemohly byt v danou chvili "privatni"?


  • 0

#1231 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 499 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 12:09

O tom zatržítku jsem vůbec nepřemýšlel, i když je to vlastně logické, i keše se dají aktualizovat jedině novým stažením. Dobrá, nebudu ho používat.

Používám na mobilu Operu Mini, ale mám tam i originál Mi prohlížeč, FF, a Seznam. Nevím proč Operu, asi na minulém telefonu běhala nejlíp, teď je to jedno. Chrome mi nevadí, spíš je důležité jak mám záložky a kde co hledat. A Google s Chomem dělá věci... Např když ho mám puštěný na PC, dá se kopírovat z telefonu do PC.


  • 0

#1232 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 819 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 18:00

O jake serie slo? Nemohly byt v danou chvili "privatni"?

Nepomuk GC9AMN5-0

Nepomucký Nepomucký GC8R8JH-0

 

Neměl jsem je na mapě oficiální aplikace, ale do té normálně chodím přes a:Drake a tam jsem je měl.

 

Jen jsem věděl, že ty série jsou nějak promíchané a možná sekvenční, tak jsem si je chtěl prohlédnout v oficiální aplikaci, kde je hned vidět kde začiná sekvenční série, ale nic jsem nenašel, viděl jsem jen sérii: NS pod Zelenou horou GC9ENDC-0 a Klášter GC2EBC2-0 které jsou též v Nepomuku a okolí.

 

Nakonec jsem ty série prošel hezky jednu po druhé i když jsem na nejednom mistě byl vícekrát.


  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#1233 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 755 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 18:41

Ja tam ty serie vidim a zda se, pokud dobre koukam, ze k jejich zmene v posledni dobe nedoslo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama