Přejít na obsah


Fotka

Publikace keší


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1 odpovědí na toto téma

#1 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2020 - 8:00

Sdělení:
S ohledem na omezení volného pohybu osob na nezbytné minimum vyhlášeného Vládou České republiky ke dni 16. 3. 2020 se až do odvolání uvedeného opatření pozastavují publikace všech keší, eventů a CITO.

Čeští revieweři
  • 7

#2 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2020 - 9:35

Vzhledem k tomu, že Vláda České republiky s účinností od 24. 4. 2020 zrušila zákaz volného pohybu osob a současně navýšila limit osob, které se mohou společně pohybovat na veřejnosti, na 10, obnovují se opětovně publikace nových keší. V případě, že proto máte kompletně připraven listing, je možné jej odeslat do fronty, ujistěte se však, že keš samotná je stále na své místě. Za tímto účelem bude nutné učinit kontrolu.
 
Revieweři upozorňují, že po znovuzahájení schvalovacího procesu lze očekávat mimořádný nárůst počtu keší ve frontě, proto dočasně nemusí být publikovány (resp. upozorněno na případné nedostatky) v obvyklé lhůtě 7 dnů. S tímto je tedy třeba počítat, zejména pro případ přání na schválení v určité datum a čas. Současně je pak nutné zdůraznit, že pakliže Vláda České republiky s ohledem na vývoj epidemiologické situace znovu přistoupí ke zpřísnění aktuálního uvolnění volného pohybu osob, může být publikace nových keší opět pozastavena.
 
Výše uvedené se prozatím netýká eventů/CITO, neboť dosud trvá již zmíněné omezení počtu volně se pohybujících osob na toliko 10 - tyto akce tedy i nadále publikovány nebudou. Ohledně již schválených s datem konání po 30. 4. 2020 pak platí stejné jako v předchozím období - pokud do té doby nedojde k dalšímu zrušení zákazu pohybu, bude je ze strany ownerů nejprve nutné disablovat a následně archivovat, popřípadě tak učiní revieweři. Stejně tak zatím není možné přistoupit ke schválení keší zařazených do větších sérií, kde obdobně jako u eventů hrozí, že by došlo k setkávání většího množství osob nad stanovený limit.
 
Čeští revieweři

  • 12




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama