Přejít na obsah


Fotka

Generátor statistik Lab Adventures


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 180 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2020 - 12:12

Vzhledem k uzamknutí původního vlákna zakládám nové, pro diskusi a k hlášení případných chyb u generátoru statistik Lab Adventures.

Kde je generátor: vypatlator.cz/lab/

Co umí: například toto


  • 0

#2 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2020 - 17:49

Ahoj, první vygenerování statistiky labek OK, při dalším (zdánlivě také OK) se na webu http://vypatlator.cz...=zameckeckevaly  nezaktualizovala, ukazuje to stále tu původní. Keše browseru smazány, ve zdrojových csv je správně vše nové. Poradíš? Dík.


  • 0
Všechno je možný.

#3 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2020 - 20:21

Dneska už je to OK. :)


  • 0
Všechno je možný.

#4 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 180 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2020 - 16:15

Ahoj,

asi vidím, kde byl problém. Do políčka Access code byl (minimálně) jednou zadán kód s mezerou na konci. Existují tedy statistiky jak pro "zameckeckevaly", tak pro "zameckeckevaly ". Server data přijal, jenže jelikož žádná adresa nemůže končit mezerou, prohlížeč ji automaticky odstranil (tedy namísto na zrovna vytvořené statistiky s mezerou tě přesměroval na statistiky bez mezery, s původními daty).


  • 0

#5 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2020 - 19:26

Díky moc, je to ono, lze statistiku to z tvého serveru smazat? Klidně obě dvě, vytvořím je stejně znovu a dám si na mezeru pozor.


  • 0
Všechno je možný.

#6 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 180 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2020 - 19:49

S mezerou smazáno. To druhé není potřeba mazat, aktuální data se smažou při nahrání nových.


  • 0

#7 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 079 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 8:16

Jak tak koukám, tak přepsání na "StatisticsPlayer" už nefunguje. :-(  Chce to po mne login a nestáhne to nic. Ach ti vývojáři z GC, to je peklo.


  • 3

#8 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 760 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 10:22

Jak tak koukám, tak přepsání na "StatisticsPlayer" už nefunguje. :-(  Chce to po mne login a nestáhne to nic. Ach ti vývojáři z GC, to je peklo.

Grr :( :( :( nefunguje, vypadá to v GS jsou dřevorubci a osekávají a osekávají.


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#9 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 11:46

Grr :( :( :( nefunguje, vypadá to v GS jsou dřevorubci a osekávají a osekávají.

Nahrávání logů na generátoru už nefunguje skoro dva měsíce a teď tahle patálie!


  • 0

....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.11.4.816 + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama