Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.10.8

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
86 odpovědí na toto téma

#81 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 979 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2020 - 10:56

Pokud mas data aktualni, bude tam podle ceho poznat, zda overovatko je nebo neni, plugin nic nemusi zjistovat a muze rovnou overovat. To neni nic, co by bylo v rozporu s tim, co navrhuji nebo jak si tu funkci predstavuji ja.

Vzhledem k tomu, ze se v prubehu casu muze pritomnost overovatka na kesi menit, tak mi asi prijde nejrozumnejsi na nejake poznacovani v databazi kaslat. Proste kdyz overovatko narazi na mysterku, tak to pres APi zkusi a uvidi, jestli tam je overovatko, ci jeslti jsou souradnice spravne nebo spatne. (Ano, podminkou je, aby API nevypisovalo zbytecne chyby a mohlo to tak probehnout tise na pozadi, coz resi pristi Geoget.)


  • 1

#82 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2020 - 11:31

Kdyz jsem to predtim psal, nemel jsem presnou predstavu o tom, jak funguje to overovani. Poznacit si muze i clovek neco sam a podle toho se pak treba ridit. On si vlastne neco poznacuje i ten plugin, tak by to slo do toho take zahrnou.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#83 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 006 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2020 - 12:33

Zkuste si natáhnout do Geogetu keš https://www.geocachi.../GC8EKBH_agk-10 - taky se vám v Geogetu jeden z obrázků (ten s šifrou) vůbec nezobrazuje?

 

Je tomu tak u všech keší v této sérii.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 18 květen 2020 - 12:34

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#84 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 979 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2020 - 17:24

Ta HTML komponenta u toho obrazku nejak nepobere vlastnost: height="inherit"


  • 0

#85 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 979 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2020 - 14:24

Snazim se tu HTML komponentu aktualizovat na novejsi, a vypada to, ze tim se to opravi.

Jen je k tomu dost prace kolem, protoze skok je veliky, je tam dost nekompatibilit, coz prinasi obtize. Uz i proto, ze ta komponenta je pristupna i pro skripty.


  • 2

#86 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 006 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2020 - 15:03

Díky za tu práci s tím!


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#87 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 979 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2020 - 13:23

Nová verze: http://www.geocachin...95-geoget-2111/


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama