Nektere veci je lepsi nevedet...

Publikováno 01 červen 2020 - 11:53
Publikováno 01 červen 2020 - 12:00
Ja mam vzdy nejakou predstavu o tom, co chci delat a jak mi to zasahne do limitu. Vim tedy, jak na tom s limitem jsem a vzdy si nechavam rezervu alespon kolem stovky, to kdybych potreboval treba neco v terenu. Navic to rozhodne nedelam denne. Cilene takovymto zpusobem denne limity mi pripada prinejmensim zbytecne.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 červen 2020 - 13:21
A ono to nejde? Já něco podobného kdysi dělal. Spuštěním s parametrem se spusí GG s určitým skriptem a po doběhu se ukončí. Musel bych hledat, jak jsem to tehdy dělal.
Publikováno 01 červen 2020 - 14:02
no mě jen vadí, že se ztratila chybová hláška, která se dřív zobrazovala a člověk teď neví, co se vlastně stalo a proč se nic neudělalo
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 01 červen 2020 - 15:22
Publikováno 01 červen 2020 - 15:43
Děkuji
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 01 červen 2020 - 17:30
Ok, něco s tím provedu, i když to bude reálně pro dva lidi.
Kdo je ten druhy? Ja urcite ne, ja to tu jen komentuju :-)
GeoGet:
Publikováno 01 červen 2020 - 17:45
Ten druhy si zatim nestezoval, jen o nem vim, ze taky hodne stahuje.
Publikováno 05 červen 2020 - 17:36
Zdravím, občas se mi stane, že nalezená keška se mi né a né zaktualizovat jako nalezená v Geogetu. Bývají to jen vyjímky, ale dojdu na to vždy až když se podívám na mapu a říkám si, ale tu už mám odlovenou. Samozřejmě ručně to odkážu opravit nastavit nález, tak jako u labky, ale jak říkám, musím si to pak kontrolovat a je škoda, že se nedá na API 100% spolehnout. abych nemlátil slámu, tak posílám kešku u které jsem teď na to přišel. https://www.geocachi...achova-studanka na webu Nalezeno! Datum zapsání logu: 11. 8. 2019 a v Geogetu i po aktualizaci stále nenalezená.
Publikováno 05 červen 2020 - 18:09
Ahoj, nenapsal jsi, jak jsi aktualizaci dělal . Databáze → Import → Stáhnout/Aktualizovat Vaše nálezy? A pak načíst seznam nalezených keší?
To mi funguje spolehlivě vždy, pokud loguju rovnou přímo na webu a ne pres field notes z GG..
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 05 červen 2020 - 18:29
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 05 červen 2020 - 18:58
Dulezite je, jak casto nalezy v databazi aktualizujes a jak, a take jak logujes. Predpokladam, ze to delas funkci aktualizovat logy, to je podle me jedina moznost, kdy nemusi za jistych okolnosti byt tvuj "novy" log stazen. Funkce si pamatuje datum a cas pouziti posledniho pouzit sebe sama a pri dalsim pouziti funkce toto datum snizi o mesic (myslim) a stahne vsechny logy od tohoto posunuteho data. Pokud tedy nekdy zapomenes zalogovat kesku a vzpomenes si na ni az za mesic a pak ji zalogujes, log se ti nestahne.
Bohuzel GS uz neeviduje datum a cas zapisu a zmeny logu, takze se dost dobre neda poznat, kdy jsi skutecne zalogoval.
Muzes tomu zabranit budto rucnim stazenim logu z konkretni kese nebo posunutim data posledniho pouziti funkce Aktualizace logu.
GeoGet:
Publikováno 05 červen 2020 - 19:16
Ono je to jeste horsi. Groundspeak ten cas zapsani logu eviduje, ale v novem API ho odmita prozradit!
Takze aktualizace logu ti opravdu nestahne cerstvy log, jehoz datum je moc stare.
Publikováno 05 červen 2020 - 19:52
stačí dát stáhnout [všechny] logy na té keši
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 05 červen 2020 - 20:06
Publikováno 06 červen 2020 - 16:26
Jo díky. Opravdu je to tak, že když dám nález na webu a kešku již pak v Geogetu neaktualizuji nějakou tu dobu a přibyde tam spousta logů, tak se při aktualizaci keše nedojede až k mému found it logu. Při možnosti stáhnout všechny logy se již keška objevila jako nalezená. Takže snažit se po výletě řádně zalogované kešky co nejdříve aktualizovat v Geogetu. Díky za objasnění, jak to vlastně pracuje.
Publikováno 06 červen 2020 - 17:27
Ale to to v tom pripade aktualizujes kes a ne sve logy! To je jina uloha. Kdyz budes pouzivat funkci v menu Databaze - Import - Aktualizovat vase logy, tak je to to, co jsem popisoval ja vyse. Neni pak dulezite, kolik po na kesi pristane logu po tvem.
GeoGet:
Publikováno 06 červen 2020 - 18:41
Tak dal jsem "Stáhnout vaše logy" a dočetl se mi i zbytek nálezů asi o 100 více. Takže teď už si jen zapamatovat, že tato funkce zesynchronizuje nálezy v Geogetu s webem.
Publikováno 06 červen 2020 - 19:04

Publikováno 06 červen 2020 - 19:17
Tak dal jsem "Stáhnout vaše logy" a dočetl se mi i zbytek nálezů asi o 100 více. Takže teď už si jen zapamatovat, že tato funkce zesynchronizuje nálezy v Geogetu s webem.
No a příště už nemusíš stahovat všechny svoje logy, ale jen Aktualizovat vaše logy, jak ti napovídá Gord. Tím nestahuješ všechny logy, ale jen od poslední Aktualizace. Je to daleko rychlejší a nestane se ti (pokud to nebudeš dělat zas až za dalších xxx nálezech) že překročíš limit API.
A do budoucna - věř tomu, co ti Gord napoví :-)
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
GeoGet Icona BlockParty - opravaZaloženo od DrakMrak , 02 led 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma