Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.11.3

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
78 odpovědí na toto téma

#41 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 607 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2020 - 19:50

Hmm, tak když jsem si to teď zkusil znovu, tak to proběhlo korektně včetně toho CC eventu.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#42 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 612 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 18:52

Mam takovy technicky dotaz, ktery vicemene soiuvisi s Geogetem

 

Kdyz si zobrazim kes https://coord.info/GC6Y3CF v jakemkoliv prohlizeci nebo  treba Locusu,tak se mi nezobrazi obrazky v listingu.

 

Diky bohu Geoget umi obrazky zobrazit (volba Ukazat bod)

 

Nekdo, kdo tomu rozumi, muze mi vysvetlit, v cem muze byt problem?


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#43 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 916 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:04

A kde Geoget vezme obrázky, když neexistují? Fyzicky na serveru nejsou.
  • 0

#44 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 612 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:07

A kde Geoget vezme obrázky, když neexistují? Fyzicky na serveru nejsou.

Zkousel jsi zobrazit danou kes? Mas tam prosim obrazky?


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#45 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 916 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:08

Nemám a odkaz na obrazek mě dovede na neexistující soubor

Edit: toto by měl být jeden z obrázků v listingu
https://imgproxy.geo...z/files/sf8.jpg

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 03 srpen 2020 - 19:11

  • 0

#46 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 612 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:11

Nemám a odkaz na obrazek mě dovede na neexistující soubor

Proto jsem byl prekvapeny, kdyz jsem v Geogetu obrazky videl. Asi dotaz na Halumu, jak to funguje, kdyz takto obezky zmizi, jak se pak Geoget chova.....

Jak pisu, prijemna zalezitost, ktera muze v terenu pomoci!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#47 Toulavej Hypnos

Toulavej Hypnos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:13

Potvrzuji, že ani já v opeře ani v databázi zobrazené v Locusu obrázky nemám. Nicméně pokud obrázek v Locusu rozkliknu, otevře se na alkeho webu a vidím ho.
  • 0

#48 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 612 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:18

Potvrzuji, že ani já v opeře ani v databázi zobrazené v Locusu obrázky nemám. Nicméně pokud obrázek v Locusu rozkliknu, otevře se na alkeho webu a vidím ho.

Jo, vypnul sem *.imc a po kliknuti na obrazek se otevre. Hm, dobre vedet.....


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10.1 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 026 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:37

Krátké vysvětlení: Geoget čaruje.
Dlouhé vysvětlení:

  • listing ukazuje na obrázek: http://www.agt.alke04.cz/files/sf8.jpg
  • Ten server provede přesměrování na zabezpečené HTTPS
  • jenže tam má Alke špatný certifikát, který neodpovídá jménu serveru v odkazu

Geogetu si z toho hlavu nedělá a takový obrázek umí stáhnout. Pokud se ale na listing koukáte na geocachingovém webu, tak všechny adresy obrázků předělá tak, aby je tahal přes jejich imgproxy. A ten imgproxy tyhle chyby nerozdejchá.

 

Reseni je prosté, stačí, aby si Alke opravil adresy obrázků tak, aby odkazovaly rovnou na https, a to na spravne adrese serveru, ktera odpovida pouzitemu certifikatu.


  • 4

#50 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 398 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 11:48

Mel bych prosbu: bylo by mozne ve sprave pluginu oznacit vice pluginu a ktualizovat je najednou?

 

Stava se mi, ze kdyz se hrabu u cizich lidi v GG, tak maji spoustu neaktualizovanych pluginu (ted mel jeden clovek 8) a je hodne nepohodlne po instalaci kazdeho cekat, az se aktualizuje seznam pluginu na toolbaru a pak zase rolovat seznamem a hledat ty zlute neaktualni (protoze seznam se vzdy vrati na zacatek).

 

Nebo at zustane seznam vyrolovany jak byl a ta aktualizace toolbaru probehne az po uzavreni formulare.


  • 3

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#51 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 805 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 13:37

Přehlédl jsem něco nebo nový instalátor GeoGetu neumožňuje vybrat prvky instalace a tudíž mi nainstaloval základní sadu filtrů o kterou nemám zájem?


  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#52 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 026 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 14:38

Případlo mi, že s tím dělením mám víc práce než užitku, a neexpertni uživatele to spíše zmate. Nenapadlo mne, že by to mohlo někomu vadit.
  • 0

#53 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 805 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2020 - 15:45

Ne, že by mi to nějak vadilo. Jen jsem na to byl zvyklí a mi "nové" filtry mě překvapili...
  • 0
Mapy pro přístroje Garmin: http://www.garmin.vasam.cz (GitHub)

#54 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 607 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 14:49

Měl bych přání - mít u kešky záložku hint rozdělenou na dvě pole - první pole je hint načtený z GC:COM a druhé pole na vlastní hint s tím, že v exportu do navigace by se tahle dvě pole spojila do jednoho. Už poněkolikáté se mi stalo, že hint byl buď v ověřovátku nebo výsledkem luštění a já si ho sice napsal do poznámky ke kešce, ale při vlastním lovu jsem na to už zapomněl a jen jsem se tak trochu vztekal na ownera, že mikro v lese a bez hintu se těžko hledá. Takhle když by tam bylo to pole na vlastní hint, tak při exportu by se ty dvě pole spojila a oba hinty by pak v navigaci byly vidět při kliknutí na zobrazení hintu.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#55 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 15:04

Do jaké GPS a jakým makrem exportuješ?
Pokud "GPX for new Garmin GPS", nastav si to v šabloně a nemusí se překopávat program kvůli tvému atypickému požadavku.
  • 0

#56 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 916 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 15:06

Už před nějakým tim rokem jsem žádal GS, zda by nemohli udělat, aby se na mapě keší u těch, kde mám vlastní poznámku, mohl zobrazit symbol tužky. Taky by to hodně pomohlo. A dodnes nic, prý to nikdo nepožaduje, jen já a kvůli mě to dělat nebudou.
Je to třeba v c:geo a opravdu dobrá věc
  • 0

#57 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 607 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 18:42

Do jaké GPS a jakým makrem exportuješ?
Pokud "GPX for new Garmin GPS", nastav si to v šabloně a nemusí se překopávat program kvůli tvému atypickému požadavku.

Jenomže exportovat do všech keší poznámku je z mého pohledu nesmysl, tam mám jiné věci, jako postupy řešení, správné odpovědi, proměnné do výpočtu, takže tohle všechno mít v hintu je nesmysl.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#58 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 243 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 19:13

Jedna z možností je si hint ručně dopsat. Ale při případné aktualizaci keše se to ztratí. Nebo prostě poznámku exportovat (to je myslím standatdně) a pak na to nezapomenout. Nebo si při lovu pořádně přečíst celý listing v navigaci a ta poznámka tam bude. Nebo pokud je hint "viz ověřovátko", pak hledat, jestli sis ho nezapsal. Opravdu - tohle je dost atypický požadavek a nevím kolik lidí by ho využilo.

Ty sis upravoval exportní skript, aby tam poznámka nebyla? Nebo jsem si ho upravoval já, aby tam byla?


  • 1

#59 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 074 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 19:49

Poznámku si píšu k final waypoint a je to. Ten se mi nepřepisuje.
(Locus)
  • 0

#60 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 398 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2020 - 20:51

Ja si hint, pokud je z overovatka, pisu do poznamky k FVP a navic hint davam do <b> tagu.

<b>Hint:</b> napoveda z overovatka<br>

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama