Hmm, tak když jsem si to teď zkusil znovu, tak to proběhlo korektně včetně toho CC eventu.

Publikováno 20 červenec 2020 - 19:50
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 03 srpen 2020 - 18:52
Mam takovy technicky dotaz, ktery vicemene soiuvisi s Geogetem
Kdyz si zobrazim kes https://coord.info/GC6Y3CF v jakemkoliv prohlizeci nebo treba Locusu,tak se mi nezobrazi obrazky v listingu.
Diky bohu Geoget umi obrazky zobrazit (volba Ukazat bod)
Nekdo, kdo tomu rozumi, muze mi vysvetlit, v cem muze byt problem?
Publikováno 03 srpen 2020 - 19:04
Publikováno 03 srpen 2020 - 19:07
A kde Geoget vezme obrázky, když neexistují? Fyzicky na serveru nejsou.
Zkousel jsi zobrazit danou kes? Mas tam prosim obrazky?
Publikováno 03 srpen 2020 - 19:08
Edit: toto by měl být jeden z obrázků v listingu
https://imgproxy.geo...z/files/sf8.jpg
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 03 srpen 2020 - 19:11
Publikováno 03 srpen 2020 - 19:11
Nemám a odkaz na obrazek mě dovede na neexistující soubor
Proto jsem byl prekvapeny, kdyz jsem v Geogetu obrazky videl. Asi dotaz na Halumu, jak to funguje, kdyz takto obezky zmizi, jak se pak Geoget chova.....
Jak pisu, prijemna zalezitost, ktera muze v terenu pomoci!
Publikováno 03 srpen 2020 - 19:13
Publikováno 03 srpen 2020 - 19:18
Potvrzuji, že ani já v opeře ani v databázi zobrazené v Locusu obrázky nemám. Nicméně pokud obrázek v Locusu rozkliknu, otevře se na alkeho webu a vidím ho.
Jo, vypnul sem *.imc a po kliknuti na obrazek se otevre. Hm, dobre vedet.....
Publikováno 03 srpen 2020 - 19:37
Krátké vysvětlení: Geoget čaruje.
Dlouhé vysvětlení:
- listing ukazuje na obrázek: http://www.agt.alke04.cz/files/sf8.jpg
- Ten server provede přesměrování na zabezpečené HTTPS
- jenže tam má Alke špatný certifikát, který neodpovídá jménu serveru v odkazu
Geogetu si z toho hlavu nedělá a takový obrázek umí stáhnout. Pokud se ale na listing koukáte na geocachingovém webu, tak všechny adresy obrázků předělá tak, aby je tahal přes jejich imgproxy. A ten imgproxy tyhle chyby nerozdejchá.
Reseni je prosté, stačí, aby si Alke opravil adresy obrázků tak, aby odkazovaly rovnou na https, a to na spravne adrese serveru, ktera odpovida pouzitemu certifikatu.
Publikováno 06 srpen 2020 - 11:48
Mel bych prosbu: bylo by mozne ve sprave pluginu oznacit vice pluginu a ktualizovat je najednou?
Stava se mi, ze kdyz se hrabu u cizich lidi v GG, tak maji spoustu neaktualizovanych pluginu (ted mel jeden clovek 8) a je hodne nepohodlne po instalaci kazdeho cekat, az se aktualizuje seznam pluginu na toolbaru a pak zase rolovat seznamem a hledat ty zlute neaktualni (protoze seznam se vzdy vrati na zacatek).
Nebo at zustane seznam vyrolovany jak byl a ta aktualizace toolbaru probehne az po uzavreni formulare.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 srpen 2020 - 13:37
Přehlédl jsem něco nebo nový instalátor GeoGetu neumožňuje vybrat prvky instalace a tudíž mi nainstaloval základní sadu filtrů o kterou nemám zájem?
Publikováno 07 srpen 2020 - 14:38
Publikováno 07 srpen 2020 - 15:45
Publikováno 09 srpen 2020 - 14:49
Měl bych přání - mít u kešky záložku hint rozdělenou na dvě pole - první pole je hint načtený z GC:COM a druhé pole na vlastní hint s tím, že v exportu do navigace by se tahle dvě pole spojila do jednoho. Už poněkolikáté se mi stalo, že hint byl buď v ověřovátku nebo výsledkem luštění a já si ho sice napsal do poznámky ke kešce, ale při vlastním lovu jsem na to už zapomněl a jen jsem se tak trochu vztekal na ownera, že mikro v lese a bez hintu se těžko hledá. Takhle když by tam bylo to pole na vlastní hint, tak při exportu by se ty dvě pole spojila a oba hinty by pak v navigaci byly vidět při kliknutí na zobrazení hintu.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 09 srpen 2020 - 15:04
Pokud "GPX for new Garmin GPS", nastav si to v šabloně a nemusí se překopávat program kvůli tvému atypickému požadavku.
Publikováno 09 srpen 2020 - 15:06
Je to třeba v c:geo a opravdu dobrá věc
Publikováno 09 srpen 2020 - 18:42
Jenomže exportovat do všech keší poznámku je z mého pohledu nesmysl, tam mám jiné věci, jako postupy řešení, správné odpovědi, proměnné do výpočtu, takže tohle všechno mít v hintu je nesmysl.Do jaké GPS a jakým makrem exportuješ?
Pokud "GPX for new Garmin GPS", nastav si to v šabloně a nemusí se překopávat program kvůli tvému atypickému požadavku.
Publikováno 09 srpen 2020 - 19:13
Jedna z možností je si hint ručně dopsat. Ale při případné aktualizaci keše se to ztratí. Nebo prostě poznámku exportovat (to je myslím standatdně) a pak na to nezapomenout. Nebo si při lovu pořádně přečíst celý listing v navigaci a ta poznámka tam bude. Nebo pokud je hint "viz ověřovátko", pak hledat, jestli sis ho nezapsal. Opravdu - tohle je dost atypický požadavek a nevím kolik lidí by ho využilo.
Ty sis upravoval exportní skript, aby tam poznámka nebyla? Nebo jsem si ho upravoval já, aby tam byla?
Publikováno 09 srpen 2020 - 19:49
(Locus)
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 09 srpen 2020 - 20:51
Ja si hint, pokud je z overovatka, pisu do poznamky k FVP a navic hint davam do <b> tagu.
<b>Hint:</b> napoveda z overovatka<br>
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
GeoGet Icona BlockParty - opravaZaloženo od DrakMrak , 02 led 2025 ![]() |
|
![]()
|
||
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 ![]() |
|
![]()
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma