Přejít na obsah


Fotka

Jak se dělá PQ z kešek co mají změnění souřadnice ?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 107 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 13 červenec 2020 - 21:12

Nazdárek, kdo chytrej mi poradí, jak si udělat nové PQ z mysterek, co mám vyluštěné a tím pádem mají změněné souřadnice. Již jsem to jednou dělal, ale už je to dávno a ten svinskej němec mi to někam schoval. Zjistil jsem, že mých 273 vyluštěných keší je ze čtvrtiny v archivu, část mám nalezenou ale minimálně 300 dalších jsem vyluštil.

 

Moc díky za info.


  • 0

#2 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 041 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2020 - 5:55

Takovou volbu u PQ na webu GC nevidím...
  • 1

#3 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2020 - 6:02

Možná přes Geoget?


  • 2

#4 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 255 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2020 - 7:21

přes bookmark


  • 1

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 002 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2020 - 7:56

V Geogetu se tyhle keše dají stáhnout přes API, je tam na to podmínka "má korigované souřadnice".


  • 0

#6 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 107 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 14 červenec 2020 - 13:25

Děkuji za info, to holt musím akrtualizovat bookmark. Geoget je pro mě velká neznámá. Děkuji všem za informace.


  • 0

#7 Ruvit

Ruvit

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 480 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2020 - 14:03

Dá se částečně vytvořit v nové mapě. Ale nejdou tam zadat státy a kraje. Jde vytvořit pouze z těch keší, které jsou na mapě vidět. Potřebné parametry lze zadat po kliknutí na políčko "Filters".


  • 0

#8 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 107 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 14 červenec 2020 - 16:03

Dá se částečně vytvořit v nové mapě. Ale nejdou tam zadat státy a kraje. Jde vytvořit pouze z těch keší, které jsou na mapě vidět. Potřebné parametry lze zadat po kliknutí na políčko "Filters".

To je zatím nejlepší řešení.

 

:-)  Díky


  • 0

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2020 - 17:28

Děkuji za info, to holt musím akrtualizovat bookmark. Geoget je pro mě velká neznámá. Děkuji všem za informace.

 

Moje nabidka stale plati (uz nekolik let  ;) )


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 107 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 16 červenec 2020 - 19:00

Gorde, já ti opětovně děkuji, také již několik let, ale našel jsem si jinou zábavu C++ a rád bych LUA kvůli wherigu. :)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama