Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nefunkční prémiové členství


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 Josef Strejček

Josef Strejček

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2020 - 10:29

Potřeboval bych poradit. Mám zakoupeno prémiové členství. Vše mi fungovalo, ale najednou se mi na telefonu přestaly zobrazovat prémiové obsahy, jede to jako basic. Na počítači mi to jako premium jde. Dělá mi to jak na androidu, tak na applu. Už jsem zkoušel aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat, nepomohlo to. Když zvolím aktualizaci, napíše mi to, že prémium už mám a: následující text: Please switch google accounts to proceed. Co s tím??


  • 0

#2 jidis

jidis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2020 - 20:03

Asi chtějí, abys zaplatil ještě za appku. Groundspeak jen komerce no. 


  • 0

#3 Josef Strejček

Josef Strejček

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2020 - 8:19

Díky za odpověď, ale nemyslím, že chtějí, abych něco dalšího platil. Jak jsem psdal, fungovalo to, viděl jsem i na mobilu všechny kešky atd A zničehonic to jít přestalo. Psal jsem i na jejich podporu svojí primitivní angličtinou, tak čekám, jestli se ozvou...


  • 0

#4 bejcci

bejcci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2020 - 9:43

Přihlášení v aplikaci je pod správným účtem? Protože gc.com umožňuje přihlášení i přes Google. Tak jesli appka nevzala účet z telefonu...
  • 0

#5 PaTTrick

PaTTrick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 415 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2020 - 10:29

Tak tak...chtelo by to nejakou fotku a informace třeba jake ty programy na Androidu pouzivas..
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#6 Josef Strejček

Josef Strejček

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2020 - 11:24

Zkouším přihlášení zadáním uživ. jména a hesla, ale také jsem to zkoušel přes účet google, chová se to stejně. Na pc používám stejný přístup a tam bez problémů - tedy ihned s prémiovým obsahem. Záhadou pro mě je, že když "kliknu" na nějaký prémiový obsah, tak mi to řekne, že to musím aktualizovat. Kliknu tedy na aktualizaci a otevře se okno, kde je ikonka s otevřeným zámkem, což znamená, že mám otevřen prémiový obsah a dole je anglicky text, který říká, že to zakoupeno mám a že se mám přepnout do nějakého google účtu: Please switch google accounts to proceed. No nic, budu zkoušet... Díky všem za rady. (Je divné, že se to děje jen mně, čekal jsem, že už se to někomu stalo...)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama