Přejít na obsah


Fotka

plugin "Oprava logů" upozorňuje na chybějící FI logy pro Lab keše


Nejlepší odpověď gord , 04 srpen 2020 - 6:55

Predpokladam, ze jde o muj plugin. Pochazi z doby pred LABkami, resp. z doby pred jejich masovym rozsirenim.

 

Neni problem si v databazi vytvorit FI log treba i pro LABku. Ale upravil jsem plugin, aby pro LABky tuto chybu nehlasil.

 

Dekuji za upozorneni.

Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
15 odpovědí na toto téma

#1 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 012 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:34

Spustil jsem nástroj "Oprava logů" (LogsRepair) a co na mě nevykouklo - upozornění, že u nalezených Lab keší nemám nálezový log. Já tušil, že s importem labek do Geogetu nějaké potíže budou. :)

 

Je to samozřejmě logické - je to vlastnost, ne chyba. Ničemu to vlastně nevadí, jen tam ten seznam "chyb" visí a bude se časem prodlužovat a mezi tím budu případně hledat skutečné problémy.

 

Jak jste se s tím vypořádali? Přemýšlím, jestli pro každou Labku ručně pomocí "Opravy logů" přidat nálezový log...


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 srpen 2020 - 10:05

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 002 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2020 - 19:40

Bud sahnout do toho pluginu, aby si labek nevsimal, nebo nejak vyrabet faklesne nalezove logy na labkach. Obe varinaty zkus prokonzultovat s autorem toho pluginu. ;)


  • 0

#3 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2020 - 6:55   Nejlepší odpověď

Predpokladam, ze jde o muj plugin. Pochazi z doby pred LABkami, resp. z doby pred jejich masovym rozsirenim.

 

Neni problem si v databazi vytvorit FI log treba i pro LABku. Ale upravil jsem plugin, aby pro LABky tuto chybu nehlasil.

 

Dekuji za upozorneni.


  • 3

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#4 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 922 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2020 - 9:03

Ale upravil jsem plugin, aby pro LABky tuto chybu nehlasil.

Díky, toto považuji za systémovější řešení...


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#5 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 012 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2020 - 9:45

Super. Ano, to je systémové řešení. Díky Gorde, aktualizace pluginu stažena a už labky neřeší! :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#6 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2020 - 10:09

Ja obcas potrebuji informaci o tom,ze neco uz nefunguje. System jak na serveru, tak i GG se stale vyvijeji a nepouzivam porad vsechny funkce ze vsech svych pluginu. Takze mi nejaka chybka sem tam utece.


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#7 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 598 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 9:31

Můžu se zeptat, co je to za plugin? Mě se ho nepodařilo najít mezi pluginy.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#8 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 012 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 10:06

LogsRepair od Gorda.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#9 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 012 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 10:08

Mimochodem, Gorde, tento skript jde použít pouze pro logy s chybami, že? Já zjistil, že mám v Geogetu dva DNF logy - jeden se tam dostal nejspíš přímo z a:Drake a druhý z gc.com (ten je malinko upravený). Pomocí LogsRepair se k nim asi nejsem schopen dostat a ten navíc smazat?


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#10 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 598 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 11:14

Díky za odkaz.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#11 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 598 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 11:36

Tak jsem plugin vyzkoušel a nevím co znamená tento výstup - viz přiložený obrázek, jsou to archivované kešky které jsem nenašel.

Přiložené miniatury

  • chyby.png

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#12 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 11:37

Mimochodem, Gorde, tento skript jde použít pouze pro logy s chybami, že? Já zjistil, že mám v Geogetu dva DNF logy - jeden se tam dostal nejspíš přímo z a:Drake a druhý z gc.com (ten je malinko upravený). Pomocí LogsRepair se k nim asi nejsem schopen dostat a ten navíc smazat?

 

To je divne, melo by jit zobrazit vsechny logy a s nimi i manipulovat.

 

Pouzivam tento postup:

  • vyberu kes, jejiz logy me zajimaji
  • spustim plugin, zaskrtnu zobrazeni vybranych kesi, kliknu na zobrazit
  • v seznamu zobrazenych kesi kliknu na jednu, v pravem seznamu se mi zobrazi seznam vsech logu, ktere k ni v databazi mam
  • kliknu na vybrany log
  • ... a pak s nim manipuluji

Tohle ti nefunguje? Pak prosim, jestli bys tu kesku neexportovat do GPX a to mi poslal.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 11:40

Tak jsem plugin vyzkoušel a nevím co znamená tento výstup - viz přiložený obrázek, jsou to archivované kešky které jsem nenašel.

 

Ikonka v seznamu kesi naznacuje, o jakou chybu v logu se jedna - zalezi na poloze te tecky. Podle popisu vlevo se da najit, ze tecka uprostred leveho okraje znamena "Chybny typ, datum nebo LogId" u vlastniho logu na te kesi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 598 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 11:43

no to s těmi tečkami jsem pochopil, ale nevím, proč se mi zobrazily, když na nich žádný log nemám


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 12:21

Tak to asi bude problem nejakeho jineho logu nez tveho. Pak je ovsem otazka, jak se do databaze dostal.

 

Nejsem si ted uplne jisty, ale mam pocit, ze kdysi davno lody ID nemely. Takze pokud tam mas nejake hooodne stare logy, mohlo by to byt treba tim. Ale takto na dalku je to vesteni z kristalove koule. Jestli chces, muzes se podivat do pluginu a kouknout na SQL, kterym se to hleda.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 012 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2020 - 13:34

To je divne, melo by jit zobrazit vsechny logy a s nimi i manipulovat.

 

Pouzivam tento postup:

  • vyberu kes, jejiz logy me zajimaji
  • spustim plugin, zaskrtnu zobrazeni vybranych kesi, kliknu na zobrazit
  • v seznamu zobrazenych kesi kliknu na jednu, v pravem seznamu se mi zobrazi seznam vsech logu, ktere k ni v databazi mam
  • kliknu na vybrany log
  • ... a pak s nim manipuluji

Tohle ti nefunguje? Pak prosim, jestli bys tu kesku neexportovat do GPX a to mi poslal.

To funguje.

 

Já to předtím udělal jinak - seznam keší jsem měl prázdný, spustil jsem skript, v sekci "Seznam keší" jsem zvolil "zadané ID keše", do chlívku vložil GC kód a kliknul na "Zobrazit". V okně vedle se mi daná keš zobrazila a když jsem na ni kliknul, tak v druhém okně pro logy nebylo nic. Což bylo zvláštní, protože dříve, když skript našel vadné logy, tak po zvolení keše kromě nich zobrazil i všechny ostatní logy...

 

Asi to byla nějaká chvilková abnormalita, protože teď to funguje a zobrazuje vše. :blink: Už jsem svůj log, co byl navíc, smazal.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 srpen 2020 - 13:35

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama