Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Adventure Lab - ikony


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 Geokarel

Geokarel

    BoHla

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:41

Ahoj. Rád bych pochopil ikony v zobrazení. Většinou jsou prázdné zelené. Některé v sobě, ale mají vícecípou hvězdičku, nebo možná ozubené kolečko. Sdělíte mi tady prosím co tohle znamená ? Díky BoHla


  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 554 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:46

To jsou novinky. Tedy serie mladsi nez tusim tyden.


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 Geokarel

Geokarel

    BoHla

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:49

Aha. Dík moc. Týden to nebude, ale novinky to budou. Moc díky.


  • 0

#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 334 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:51

Myslím, že měsíc. Mimochodem, od poslední aktualizace už jdou nalezené série vypnout, už i u nás v krajském městě jsme měli přefajfkováno.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 09 leden 2021 - 18:53

  • 1

#5 Geokarel

Geokarel

    BoHla

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:55

JJ, vypnutí jsem našel. Musel jsem, ale apku aktualizovat v GP. Díky za reakci.


  • 0

#6 Gresaci

Gresaci

    Romana

  • Members
  • PipPipPip
  • 948 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 19:09

Ale musí se vypnout vše nebo nic, což není nejideálnější, když hledáš třeba bonusová čísla.

Navíc, když máš v okolí vyloveno, tak se nezobrazují nejbližší neodlovené v seznamu, ale nic. 


  • 1

#7 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 334 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 21:24

Jo, ty bonusy byly první, co mě napadlo. Ale snad když se otevře z odkazu v Geogetu, tak jde i když je vypnuto zobrazení nalezených. Nevím, mě to nějak pořádně nefunguje, když mám apku na pozadí a otevřenou na jiné sérii, z odkazu se mi někdy otevře ta druhá - ale lepší než nic. Když jsem teď procházel dvě série propletené do sebe, hodilo se jít podle Draka.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama