Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Adventure Lab - ikony


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
13 odpovědí na toto téma

#1 Geokarel

Geokarel

    BoHla

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:41

Ahoj. Rád bych pochopil ikony v zobrazení. Většinou jsou prázdné zelené. Některé v sobě, ale mají vícecípou hvězdičku, nebo možná ozubené kolečko. Sdělíte mi tady prosím co tohle znamená ? Díky BoHla


  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 995 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:46

To jsou novinky. Tedy serie mladsi nez tusim tyden.


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 Geokarel

Geokarel

    BoHla

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:49

Aha. Dík moc. Týden to nebude, ale novinky to budou. Moc díky.


  • 0

#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:51

Myslím, že měsíc. Mimochodem, od poslední aktualizace už jdou nalezené série vypnout, už i u nás v krajském městě jsme měli přefajfkováno.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 09 leden 2021 - 18:53

  • 1

#5 Geokarel

Geokarel

    BoHla

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 18:55

JJ, vypnutí jsem našel. Musel jsem, ale apku aktualizovat v GP. Díky za reakci.


  • 0

#6 Gresaci

Gresaci

    Romana

  • Members
  • PipPipPip
  • 985 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 19:09

Ale musí se vypnout vše nebo nic, což není nejideálnější, když hledáš třeba bonusová čísla.

Navíc, když máš v okolí vyloveno, tak se nezobrazují nejbližší neodlovené v seznamu, ale nic. 


  • 1

#7 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 700 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2021 - 21:24

Jo, ty bonusy byly první, co mě napadlo. Ale snad když se otevře z odkazu v Geogetu, tak jde i když je vypnuto zobrazení nalezených. Nevím, mě to nějak pořádně nefunguje, když mám apku na pozadí a otevřenou na jiné sérii, z odkazu se mi někdy otevře ta druhá - ale lepší než nic. Když jsem teď procházel dvě série propletené do sebe, hodilo se jít podle Draka.


  • 0

#8 Marty 1905

Marty 1905

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2022 - 23:44

Ahoj mám na vás takový dotaz. 

Naimportoval jsem si do c:gea seznam lab keší. S tím abych viděl po cestě, kde labky jsou a žádnou nepřešel. 

Mám tu, ale takový problém s tím, že když danou labku odepíšu přes ofiko aplikaci chci, aby mi zmizela i v c:geu. 

Tak jí ručně v seznamu keší smažu. 

Co se, ale nestane. Labka na živé mapě svítí pořád. A to dokonce i po vypnutí a zapnutí mapy nebo i celé aplikace. 

Nemá sice u sebe už znak uložení v seznamu, ale na mapě prostě visí dál. 

 

Nevíte někdo po jak dlouhé době z mapy zmizí?

 

Kamarád mi tvrdil, že u labek je v c:geu prý jiná doba uložení někde v paměti i po smazání ze seznamu než u jiného typu keše. Nevěděl, ale jak je dlouhá. Nevíte někdo něco blíž. Jak to je?


  • 0

#9 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2022 - 5:21

Označ si ji jako nalezenou. Na živé mapě na ni tukni, v menu 3 tecky a Oznacit jako nalezená
Pak jí buď můžeš smazat anebo jako já si jí uložit do nějakého jineho seznamu než Uložené aby se ti v nich nepletla (mám seznam LAB nalezené)

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 10 březen 2022 - 5:29

  • 0

#10 PaTTrick

PaTTrick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2022 - 14:57

Označ si ji jako nalezenou. Na živé mapě na ni tukni, v menu 3 tecky a Oznacit jako nalezená
Pak jí buď můžeš smazat anebo jako já si jí uložit do nějakého jineho seznamu než Uložené aby se ti v nich nepletla (mám seznam LAB nalezené)

 

tuto radu vidím dost často, ale bud neodpovídáte na dotaz nebo máte nějakou jinou verzi C:geo (a nebo jsem taky nešikovný, i to je možnost). Ale podle mě naimportované labky nejdou označit jako nalezené, tudíž tento postup nefunguje.


  • 1
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#11 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2022 - 16:22

Pak tedy smazat labky ze seznamu, potom hlavni Menu/ Offline zdroje a úplně dole Odstranit osamocené soubory.
Teď jsem vyzkoušel na 4 náhodně stažených sériích gpx labek a všechny po smazání v seznamu a Odstranění osamocených souborů zmizely

A ano, opravdu nejdou nastavit jako Nalezené, já náhodou při zkoušení před psanim předchozí odpovědi asi toto nastavil u bonusovky, která má stejnou ikonku "kešky"

Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 16 březen 2022 - 16:22

  • 0

#12 Marty 1905

Marty 1905

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2022 - 8:48

Pak tedy smazat labky ze seznamu, potom hlavni Menu/ Offline zdroje a úplně dole Odstranit osamocené soubory.
Teď jsem vyzkoušel na 4 náhodně stažených sériích gpx labek a všechny po smazání v seznamu a Odstranění osamocených souborů zmizely

A ano, opravdu nejdou nastavit jako Nalezené, já náhodou při zkoušení před psanim předchozí odpovědi asi toto nastavil u bonusovky, která má stejnou ikonku "kešky"

 

A toto je řešení, co mi skutečně pomohlo. Vymazání osamocených souborů. To bylo to, co jsem potřeboval vědět ;)


  • 0

#13 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2022 - 12:29

Je to poněkud kostrbaté řešení ale funguje. Jsem sice betatester c:geo, občas dokážu vývojářům napsat jednoduchý popis problému, ale protože neumím anglicky, z překladače to asi občas není dost pochopitelné o co mi jde. Napište někdo kto viete po americky na podporu ať to zkusí vyřešit elegantněji. Nejlépe tak, aby se daly i labky z gpx označit hako nalezené a ne jen jejich bonusovky
  • 0

#14 Marty 1905

Marty 1905

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2022 - 15:33

No ono by spíš stačilo, aby předělali ten adventure lab doplněk. Ten by dle mého měl místo úvodek sérií zobrazovat jednotlivé zastávky série. A v případě sekvenčních sérií by měl vždy zobrazovat tu danou keš, která mi má jít odlovit. Po označení nalezeno by pak měl zobrazit (přepnout) na další sekvenční ze série. 

 

Pak by byl ten doplněk bomba a né ten paskvil, co je teď k ničemu :(


  • 2




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama