Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

c:geo


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1944 odpovědí na toto téma

#1941 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2022 - 19:59

Odpověď z c:gea ad maoy.cz:

It seems, that mapy.cz changed their usage conditions recently. We will get in touch with them to clarify whether c:geo is allowed to use the map.
Until then please kindly use another online map source.


Děkuji za zprostředkování odpovědi pro nás, co nesledujeme stoprocentně vše. :)

Jinak podkladové Mapy.cz přes GME stále fungují (v prohlížeči na PC).


  • 0

#1942 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 201 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2022 - 11:03

Už nefungují....

 

Koukám na to a je nutné změnit adresu serveru - odstranit m{s} na začátku adresy
Původně - nyní ale nefunkční:
http://m{s}.mapserver.mapy.cz/.....
Nyní funkční:

  • 2

#1943 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 761 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2022 - 11:59

 

Už nefungují....

 

Koukám na to a je nutné změnit adresu serveru - odstranit m{s} na začátku adresy
Původně - nyní ale nefunkční:
http://m{s}.mapserver.mapy.cz/.....
 

zajímavé. Mně v aDrake ten původní formát stále funguje.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#1944 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 201 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2022 - 12:21

Mě to včera taky ještě fungovalo, dnes už ne. 
Víc nevím.  Hledal jsem řešení a zatím mi to moje fungije.

 


  • 0

#1945 Bluefrogovi

Bluefrogovi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 6:57

Kde ae to má změnit?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama