Přejít na obsah


Fotka

Popisy T5 keší


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 Pátrač

Pátrač

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 03 květen 2022 - 19:41

Zubřík měl svého času asi nejvíce odlovených terénně náročných keší v ČR a dost i v okolních státech. Nejvíc samozřejmě T5. Vedl si k tomu na gepocachingu bookmark ve kterém měl popis složitosti odlovu. Po jeho tragické smrti mě bylo líto tuhle práci jen tak zahodit. Vzhledem k tomu, že jsme byli dobří kamarádi, rozhodl jsem se v tom pokračovat.

Převzal jsem část jeho popisů, přepsal je do svých bookmarků. Jenže jak přibývají T5 keše zjistil jsem, že pro jednoho člověka to je nadlidská práce.
Požádal jsem proto Gorda o spolupráci. Nejprve jsme to řešili společnýmy zápisy v Geogetu a následným přepisem do bookmarků jenže kvůli neustálým změnám na GC a neustálé nutnosti to předělávat nakonec tato možnost padla.

Gord na to konto naprogramoval jednoduchý projekt na webu do kterého přispívá několik T5kařů, kteří mi s tím pomáhali ještě na GC.com v bookmarcích.. Celý projekt by ale neměl smysl, kdybychom tyto data měli jen pro svoje potřeby.Postrádalo by to Zubříkovu myšlenku. Přes bookmarky to už bohužel kloudně sdílet nejde, a tak informace nabízím tímto stylem.

Projekt už nějakou dobu běží a nyní je na čase dát přístup k těmto popisům v podstatě všem, kteří by o ně měli zájem. V systému nejsou žádné souřadnice ani nápovědy pro luštění spíš jen poznámky, podle kterých  případný lovec získá představu o tom, na co se má připravit a jak je odlov náročný.

Tak pro zájemce odkaz: https://t5.patrac.cz/
 

Tento příspěvek byl upraven od Pátrač: 03 květen 2022 - 19:45

  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 107 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2022 - 19:46

Jelikoz je to na webu, je mozne ta data cist primo v terenu.

 

A jeste doplnim, ze kdyz uz jsem se na tom podilel, je k tomu take plugin pro GeoGet, kterym je mozne data nasypat do databaze a pak je mit stale sebou i bez datovych prenosu. Plugin neni verejny, protoze projekt zatim verejny nebyl. Uvidim podle zajmu, jak to s nim bude dal. Zatim to necham tak, kdo bude mit zajem, at se mi ozve, ja mu ho poskytnu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama