Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Lab cache


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 Satavaci

Satavaci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2022 - 19:01

Ahojky kamarádi, .dnes jsme vytvořili novou labku a nechali ji otestovat. K našemu udivení bylo, že bez přiblížení k jednotlivým stage už svítila možnost odpovědět a to i ze vzdálenosti 350km.  Můžete někdo poradit co je špatně?


  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 912 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2022 - 20:26

Neni spravne nastavena vzdalenost, pri ktere se muze otazka zobrazit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 396 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2022 - 22:37

takhle to ale v testovacím režimu fungovalo, na dálku


  • 1

#4 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2022 - 7:39

Ahojky kamarádi, .dnes jsme vytvořili novou labku a nechali ji otestovat. K našemu udivení bylo, že bez přiblížení k jednotlivým stage už svítila možnost odpovědět a to i ze vzdálenosti 350km. Můžete někdo poradit co je špatně?


Když dáš "test", tak vlastně jen otestuješ odpovědi a můžeš sedět doma u stolu. Lepší je někoho požádat o otestování. Dej labky jako "private" a vidí je jen ten, komu necháš načíst QR kód.
  • 0

geowest.png


#5 Satavaci

Satavaci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2022 - 9:25

Vzdálenost je nastavena správně.

 


  • 0

#6 xjurasek

xjurasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2022 - 12:15

Vzdálenost je nastavena správně.

Pokud jsi už jednou se zařízením byl v dostupné vzdálenosti, už si apka pamatuje a odpověď můžeš klidně zadat až doma.


  • 0

#7 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2022 - 14:09

takhle to ale v testovacím režimu fungovalo, na dálku

 

Přesně tak, takhle funguje testovací režim - vzdálenostní pravidlo není upltňováno.
Plný test lze provést jen pomocí private režimu a QR kódu pro testera.


  • 1

#8 Satavaci

Satavaci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2022 - 15:35

Tak už to funguje, jen jí zatím nevidíme ve statistice založených keší. Všem díky za radu.


  • 0

#9 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2022 - 14:12

Tak už to funguje, jen jí zatím nevidíme ve statistice založených keší. Všem díky za radu.


Uvidíš jí v okamžiku zveřejnění. Takže teď už by tam být měly.
  • 0

geowest.png


#10 Satavaci

Satavaci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2022 - 8:40

Jó, ona tam je, ale součet založených keší nesedí.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama