Já ti nevim, ale ty tvé obrázky podle mne naopak ukazují, že ta heatmapa dělá velmi krásnou představu o tom, kde ty keše asi tak jsou, aniž by byla mapa pokryta neprostupnou clonou ikonek, přes kterou bys ani neviděl, jestli ještě v čechách, nebo na Kamčatce. (Už teď místo Brna vidíš prd.)
A porovnávat situaci těsně před limitem a těsně za ním, to fér není. Proč ta hranice není o 500 jinde? proč ne o 1000, když to stíhá? Někam se ta hranice dát musela, aby to právě na všech rozumných počítačích běželo dobře. A ono to tak krásně stíhá právě proto, protože je tam spousta takovýhle opatření.
Omezení na měřítka - právě proto, aby se to nedělalo zbytečně i tam, kde je keší méně, tak se to dělá podle skutečných počtů. Vypínat to fakt nebudu.
Ahoj, nerozumíme si - nechci, abys ji vypínal. Zajímalo mě, jestli by bylo možné někam dát nastavení (0/1), kterým by si ji mohl vypnout uživatel. Nebo jako druhá varianta - aby si mohl nastavit, od kterých měřítek se bude heatmapa aktivovat.
Ale nejvíc mi chybí nastavení, kterým bych mohl zapnout, aby heat mapa respektovala filtrování. Protože nejčastěji ji zobrazuju s neodlovenýma kešema. Ať si člověk aktivuje jakýkoliv filtr omezující počet keší, tak při oddálení se heat mapa renderuje podle všech keší, co jsou v databázi - i těch odlovených, i archivovaných. A to už nedává tu "velmi krásnou představu". S přibývajícími kešemi v databázi se to bude jen zhoršovat.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 25 únor 2023 - 19:00