Přejít na obsah


Fotka

GeoZávod 2023


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 GeoZavod

GeoZavod

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2023 - 21:13

Oznamujeme další ročník největšího českého závodu trackables - GeoZávodu 2023.
Spojili jsme se s megaeventem GeoSlovácko, kde proběhne v sobotu 19. srpna 2023 letošní start. I proto věříme, že účast letos bude skutečně velká.

Jaká jsou pravidla závodu?
Každý účastník smí do závodu vyslat maximálně dva závodníky, jejichž název v listingu musí začínat písmeny GZ2023.
Závodník musí mít nacestováno 0km (vkládáme rovnou do listingu megaeventu, neprotahujeme případným vybíracím eventem).
Účastník nesmí posunovat závodníky své, ani zadržovat závodníky ostatních.
Pro toho, jehož závodník nacestuje za zhruba rok (konkrétní datum konce letošního ročníku bude ještě upřesněn) nejvíce kilometrů, je nachystaná malá odměna.

Už téměř klasikou u GeoZávodu jsou vybírací eventy. Ani letošek není výjimkou a můžete ve vaší oblasti založit vybírací event pro ty, kteří na megaevent na Slovácko nepojedou. Tentokrát není v plánu žádné posílání poštou - nejsou tedy v plánu žádná CWG věnovaná GeoZávodu která bychom poštou rozesílali my jednotlivým pořadatelům vybíracích eventů, stejně tak počítáme s tím že organizátoři vybíracích eventů převezou vybrané závodníky sami na startovní megaevent.
Pokud však bude chtít někdo poslat závodníky z jeho vybíracího eventu nám poštou, také se tak můžeme domluvit. V tom případě je ale nutné, aby byly závodníci z výběrového eventu odeslány tak, aby s jistotou v průběhu startu neležely někde na poště.

O publikaci vašeho vybíracího eventu nám prosím dejte vědět zde, v soukromé zprávě či na e-mailu, abychom jej zařadili do seznamu eventů na webu.

Putovní předmět do závodu si může každý obstarat jaký chce a kde chce, letos však budou po devíti letech opět k dispozici i traveltagy s motivem GeoZávodu. Zakoupit je bude možné v e-shopu megaeventu GeoSlovácko (zatím ještě nebyl spuštěn) a vyzvednout přímo na tomto megaeventu, pro vybírací eventy tedy nebudou k dispozici. Trackovací i aktivační kódy budou na kartičce v sáčku společně s traveltagem, aby bylo možné vypuštěné předměty po vypuštění do závodu doma aktivovat.

 

To jsou v tuto chvíli asi všechny podstatné informace, vše je vypsáno na webu www.geozavod.cz.

Ondra


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama